Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

DC вимикач для панелей

k-master

Рекомендовані повідомлення

Хтось може порадити DC вимикач для панелей? Бо ось такі тести кажуть що модульний мабуть працювати не може, бо на 500-1000 вольт там іскра розміром сантиметр і навіть при наявності камери для гасіння мало що може заважати їй палати. Як їх люди взагалі ставлять? Вони відосіки в ютубі не дивляться? Хтось може порадити нормальні перевірені вимикачі? А може ще хтось знає нормальні перевірені DC вимикачі з дистанційним керуванням?

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 часов назад, k-master сказал:

А може ще хтось знає нормальні перевірені DC вимикачі з дистанційним керуванням?

image.png.f392b7bd804c3736426a287d79d6a222.png

• Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

В 21.05.2026 в 22:19, k-master сказал:

Хтось може порадити DC вимикач для панелей? Бо ось такі тести кажуть що модульний мабуть працювати не може, бо на 500-1000 вольт там іскра розміром сантиметр і навіть при наявності камери для гасіння мало що може заважати їй палати. Як їх люди взагалі ставлять? Вони відосіки в ютубі не дивляться? Хтось може порадити нормальні перевірені вимикачі? А може ще хтось знає нормальні перевірені DC вимикачі з дистанційним керуванням?

1. DC вимикачі мають мати в конструкції постійний магніт під контактом який мінімізує дугу (якась там фізика з плазмою і іонізацією, то в гугл), думаю тут їх просто, для економії пролюбили і фактично цей вимикач з відео не може використовуватися для DC
2. Є нормальні брендові вимикачі, з не дуже дорогого наприклад ETI, я думаю їх можна безпечно використовувати в рамках номіналів які на них написані (в мене CHINT, бо я скупий але неодноразово клацал без проблем, але і не 700в).
3. Є DC вимикачі поворотного типу, там по слухам камера значно більше (+ магніти), можливо на 700в краще їх
4. Ще мені один розумний дядько розповідав як має бути підключений DC (згори чи знизу) щоб мати меншу схильність до дуги (там знову таки фізика з іонізованою плазмою яка рухається в певному напрямку), але я забув ) думаю можна нагуглить.
5. думаю точно можна на фірмові DC поставити керування для розмикання через ось, але не дистанційне включення. Але мені дуже цікаво нащо?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...