standov Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня (змінено) Може хтось має досвід або у власності і може поділитися враженнями, нюансами, на що звернути увагу коли обираєш ну і тп. Бренди, моделі і все що варто знати. Поки дивлюся у боша і хускі, наче не дорого відносно, але хз на що звертати увагу Змінено 30 червня користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 14 липня Поділитись Опубліковано: 14 липня Dream A1 Pro — вже тиждень користуюся ним. Приємно, що газон завжди рівно та акуратно покошений. Але краї газону та ділянки біля дерев усе ж потрібно докошувати вручну. У мене версія з лідаром, а модель, яку ви дивитеся, потребує прокладання кабелю по периметру. IMG_0361.mov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В суботу в 21:00 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:00 В 14.07.2026 в 22:40, shusta сказал: У мене версія з лідаром і як воно? Цікавить як воно тонкі деревця молоді та усілякі клумби обходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: В неділю в 09:23 Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:23 Деревцята не доїжджає сантиметрів 10 до стовбура, клумби, якщо це межа зони йде впритул до неї. Якщо серед газону і в рівень із ним, треба будувати заборонну зону. Як на мене, він аж занадто обережний у деяких місцях. Наприклад, біля винограду відключив LiDAR, там працює по зіткненню бампером. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому В 19.07.2026 в 12:23, shusta сказал: Деревцята не доїжджає сантиметрів 10 до стовбура, клумби, якщо це межа зони йде впритул до неї. Якщо серед газону і в рівень із ним, треба будувати заборонну зону. Як на мене, він аж занадто обережний у деяких місцях. Наприклад, біля винограду відключив LiDAR, там працює по зіткненню бампером. а скажіть, чи вміє воно переїзжати між "дялінками", в мене два шматка газону, в різних частях ділянки, з провідними а приблизно придумав як протігнути трасу, але подивився наче лідарні деякі вміють самі кататися між зонами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз