Евгений А.С. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Вітаю. Не знайшов в яку тему написати. Бетон на кільцях в криниці в середині на стиках почав відпадати. Криниці вже років 70. Просто з часом від ударів відра теж є відщерблювання і раковини. Хочу всередині заштукатурити. Питання чим? Загрунтувати. Потім цементом, чи клеєм для плитки. Порекомендуйте будь-ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Цемент+рідке скло. Це я підглянув у копачів криниць. Дуже бистро зхватується і не пропускає воду ззовні. Не треба нічого в криниці грунтувати. Змінено 2 години тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 6 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 2 години тому, SantehnikPPR100 сказав: Цемент+рідке скло. Це я підглянув у копачів криниць. Дуже бистро зхватується і не пропускає воду ззовні. Не треба нічого в криниці грунтувати. це кільця до яких вода не доходить, це 2 та 3 кільце від верху Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз