Sass Опубліковано: 15 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2012 Вчера утром на старообуховской трассе случилась авария -- 5 автомобилей. Пока ГАИ оформляло ДТП для проезда осталось только по одной полосе в каждую сторону. Со стороны Обухова собралась длинная пробка. А тут еще и кортеж с сами знаете кем подоспел. Ну с постоянным объектом обсуждения в ветке про "Покращення..." Поэтому для остальной биомассы ГАИшники движение перекрыли вообще. Кортеж, значится промчался по встречке, а за ним ... толпой ломанулись Инфинити, Паджеры, Таврии, Ниссаны, Вазы... сигналя и подрезая друг друга. Короче сограждане с активной жизненной позицией и слоганом "А чем я хуже?" увеличили и без того немалый затор. Как заметила жена "Фейверк жлобства". Иерархия, епт. :D Мне вот любопытно. Те, которые на всевозможных марках ломанулись за сами знаем кем, они как умудрились увеличить затор ? Или они упёрлись в остановленный гаишниками кортеж сами знаем кого ? Или их отсекли от того кортежа доблестные гаишники ? Так тогда это был фейерверк чьего жлобства ? Жлобы - "шестерки" организовали затор ради своего жлоба - начальника. Вы же предпочли увидеть непотребное поведение у людей, которые хотели воспользоваться единственной возможностью выбраться из затора. Но ни единой неуважительной мысли по отношению к организаторам этого идиотизма, так получается, не возникло. Респект. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 15 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2012 А чего б заодно не постебаться над советскими мифотворцами ? А еще над сочинителями царских времен ? Али там истина-то и кроется ? Ну что Вы, коллега, как же можно :D. Хотя чего только стОит один советский гимн, на стихи династии дворян-с МихАлковых-с. Вранье сплошное, комуняцкое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solist Опубліковано: 15 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2012 Помнится Вы выразили категорическое нежелание общаться и помнится нежелание это было обоюдным. Но раз снизошли до прямой цитаты: А чего б заодно не постебаться над советскими мифотворцами ? А еще над сочинителями царских времен ? Али там истина-то и кроется ? Создайте ветку "История СССР с древнейших времен", процитируйте мифотворцев и мой стёб не замедлит... ... Вы же предпочли увидеть непотребное поведение у людей, которые хотели воспользоваться единственной возможностью выбраться из затора. ... Что это за единственная возможность? Создать перед бутылочным горлом вместо 2 потоков авто сразу 3? Как сами думаете, помогло?. ... Но ни единой неуважительной мысли по отношению к организаторам этого идиотизма, так получается, не возникло. Респект. Это Вы сделали такой уверенный вывод потому что не прочитали ни единого слова про организаторов этого идиотизма? Тогда свой респект оставьте себе. Вам, как экстрасенсу, он нужнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 15 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2012 Я не снизошел. В случае с Вами это абсолютно исключено. Ибо правила личной гигиены хорошо знаю. Правильнее будет сказать, подскользнулся. Ногу подвернул. С каждым может случиться. Впредь буду гораздо внимательнее. Можете продолжать вылизывать встречную полосу с отрешенным видом "независимого ксперта" для сами знаем кого без комментариев с моей стороны. Зашоренность границ не ведает. Пробежимся напоследок по пунктам. 1.Создайте ветку "История СССР с древнейших времен", процитируйте мифотворцев и мой стёб не замедлит... Что мне создавать, решу сам. Пока что именно Вас прет исключительно от советской версии истории всего и вся. А вроде как и другие мнения существуют. Задокументированные в том числе. Но не для Вас. 2.Что это за единственная возможность? Создать перед бутылочным горлом вместо 2 потоков авто сразу 3? Как сами думаете, помогло?. Включите логику. Если толпа ринулась СЛЕДОМ ЗА ДВИЖУЩИМСЯ кортежем, а не осталась стоять в общей пробке (полос и так образовалось три, благодаря ментам), то общая пробка уменьшилась или стала больше ? 3.Это Вы сделали такой уверенный вывод потому что не прочитали ни единого слова про организаторов этого идиотизма? Тогда свой респект оставьте себе. Вам, как экстрасенсу, он нужнее. Тут, как говорится, без комментариев. Аплодисменты. Отвечать не трудитесь. Вы уже все равно в игноре. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 15 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2012 У меня возникло несколько уточнений: кто такие "Ви", кому "нам", и т.д... В такой стране, где всё вокруг подогнано и подчинено одной единой великой цели (в данном случае национальной свидомости) жить не хочу. "Ви-ми" тому, що мені не зрозуміло: Ви до нас назавжли жити, чи тільки чайку посьорбаєте? .....судя по описанию внешности Атиллы, такой Кий может быть "нашим" разве что татарину из Набережных Челнов. Ви бачите Атіллу набєрєжночелнінскім татарином, хтось - київським українцем, а мені він нагадує одного мого однокурсника з Вінниці. Серед українців - від русоволосих блакитнооких поліщуків (на півночі) до чорноволосих чорнооких смуглявих степняків (на півдні), - є з кого вибирати :D Звідси і плутанина. Поэтому позволяю себе постебаться над сочинителями-мифотворцами и потребителями их таланта. Як дитина, їх Богу: не маючи ідей, не побачиш фактів © А Вас не нудить, що російська історія починалася з Київської Русі. :bad: .....Нет. А должно? Тоді починайте російську історію з династії Ся: і древніше, і щодо китайської експансії далекоглядніше. Як в анекдоті радянської доби: Судять дядька за самогоноваріння на підставі знайденого у нього самогонного апарату. Оковитої не знайшли. "Так судіть мене і за згвалтування!" - звертається до судді дядько. "Як? Ви когось згвалтували?"- питає суддя. "Ні"- заперечує дядько,-"Але ж апарат теж маю!" До речі, від нашої української оковитої - їхня aqua vitae? Чи навпаки..? Здається, росіяни з авторством горілки знову курять... Господи, що зараз почнеться....це ж святе...і чому я це згадав...:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solist Опубліковано: 15 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2012 "Ви-ми" тому, що мені не зрозуміло: Ви до нас назавжли жити, чи тільки чайку посьорбаєте? А Вы к нам навсегда? Или так, еще с десяток лет под идеей строительства Украины наиболее шустрые доворуют что осталось от совка, да и разбежимся? Тоді починайте російську історію з династії Ся... Зачем? Мне всё равно -- примазываются немцы к "нашей" черняховской культуре или нет, с Киевской Руси начинается российская история или там с Великого Новогорода. У меня "своровать" историю невозможно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 15 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2012 А Вы к нам навсегда? Я в себе назавжди. В середині-кінці 90-х був у відчаї і думав їхати з України. А потім стало легко тому, що зрозумів - це не я піду з рідної країни на х... Правильніше, щоб пішли на х.. ті, хто робить її чужою. Як казали кубинські барбудос: Ne vceremos’ь .... что осталось от совка..... У меня "своровать" историю невозможно. Таке відчуття, що Ви залишаєтеся громадянином неіснуючої держави. Війна скінчилися, а Ви все поїзди під укіс пускаєте..... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solist Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 ... був у відчаї і думав їхати з України. А потім стало легко тому, що зрозумів - це не я піду з рідної країни на х... Правильніше, щоб пішли на х.. ті, хто робить її чужою... Успехов Вам. Надеюсь они таки пойдут и всё станет прекрасно. Традиционный способ для Украины ...Речи министров перемежались интермедиями. После министра путей сообщения девчата и парубки сплясали гопака. Зрители искренне веселились, но настороженно затихли, когда на сцену тяжело вышел пожилой "министр державных балянсов", иначе говоря министр финансов. У этого министра был взъерошенный и бранчливый вид. Он явно сердился и громко сопел. Его стриженная ежиком круглая голова блестела от пота. Сивые запорожские усы свисали до подбородка. Министр был одет в широченные серые брюки в полоску, такой же широченный чесучовый пиджак с оттянутыми карманами и в шитую рубаху, завязанную у горла тесемкой с красными помпончиками. Никакого доклада он делать не собирался. Он подошел к рампе и начал прислушиваться к гулу в зрительном зале. Для этого министр даже поднес ладонь, сложенную чашечкой, к своему мохнатому уху. Послышался смех. Министр удовлетворенно усмехнулся, кивнул каким-то своим мыслям и спросил: -- Москали? Действительно, в зале сидели почти одни русские. Ничего не подозревавшие зрители простодушно ответили, что да, в зале сидят преимущественно москали. --Т-а-ак!--зловеще сказал министр и высморкался в широченный клетчатый платок.-- Очень даже понятно. Хотя и не дуже приятно. Зал затих, предчувствуя недоброе. -- Якого ж биса,-- вдруг закричал министр по-украински и покраснел, как бурак,-- вы приперлись сюда из вашей поганой Москвы? Як мухи на мед. Чего вы тут не бачили? Бодай бы вас громом разбило! У вас там, в Москве, доперло до того, что не то что покушать немае чего, а и ...... немае чем. Зал возмущенно загудел. Послышался свист. Какой-то человечек выскочил на сцену и осторожно взял "министра балянсов" за локоть, пытаясь его увести. Но старик распалился и так оттолкнул человечка, что тот едва не упал. Старика уже несло по течению. Он не мог остановиться. -- Що ж вы мовчите?-- спросил он вкрадчиво.-- Га? Придуриваетесь? Так я за вас отвечу. На Украине вам и хлиб, и сахар, и сало, и гречка, и квитки. А в Москве дулю сосали с лампадным маслом. Ось як! Уже два человека осторожно тащили министра за полы чесучового пиджака, но он яростно отбивался и кричал: -- Голопупы! Паразиты! Геть до вашей Москвы! Там маете свое жидивске правительство! Геть! За кулисами появился Винниченко. Он гневно махнул рукой, и красного от негодования старика наконец уволокли за кулисы. И тотчас, чтобы смягчить неприятное впечатление, на сцену выскочил хор парубков в лихо заломленных смушковых шапках, ударили бандуристы, и парубки, кинувшись вприсядку, запели: Ой, що там лежит за покойник, То не князь, то не пан, не полковник - То старой бабы-мухи полюбовник! На этом отчет Директории перед народом закончился. С насмешливыми криками: "Геть до Москвы! Там маете свое жидивске правительство!"-- публика из кино "Арс" повалила на улицу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 Тема превратилась в обсуждение нациалистических идеалов и поисках виновного в том что мы такие убогие и культурно и морально! Как по мне ее давно пора закрыть или порядочно подчистить! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 Успехов Вам. І Вам всього найкращого. Монархіст ревів уві сні. Йому не хотілося бачити друзів кремації. Йому хотілося побачити міністра двору графа Фредерікса, патріарха Тихона, ялтинського градоначальника Думбадзе або хоча б якогось простенького інспектора народних училищ. Але нічого цього не було. Радянський лад увірвався навіть у сни монархіста. - Все ті ж сни! - закінчив Хворобйов сумним голосом. - Всі вони, кляті! - Ясна річ, - весело сказав Остап, - буття визначає свідомість. Раз ви живете в радянській країні, то й сни у вас повинні бути радянські. Втім, можливо, це і по Фрейду. Ви знаєте, я починаю думати, що це у вас підсвідоме! - Ні хвилини відпочинку! - скаржився Хворобйов - Як позбутися від цих кошмарних видінь? - Я вам допоможу, - сказав Остап, - мені доводилося лікувати друзів і знайомих по Фрейду. Це дурниці. Головне - це усунути причину. Звичайно, головною причиною є саме існування радянської влади. Але в даний момент я усунути її не можу. У мене просто немає часу. Доведеться обмежитися напівзаходами. Їжте на ніч помідори з цибулею і запивайте сирим молоком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 І Вам всього найкращого. Монархіст ревів уві сні. Йому не хотілося бачити друзів кремації. Йому хотілося побачити міністра двору графа Фредерікса, патріарха Тихона, ялтинського градоначальника Думбадзе або хоча б якогось простенького інспектора народних училищ. Але нічого цього не було. Радянський лад увірвався навіть у сни монархіста. - Все ті ж сни! - закінчив Хворобйов сумним голосом. - Всі вони, кляті! - Ясна річ, - весело сказав Остап, - буття визначає свідомість. Раз ви живете в радянській країні, то й сни у вас повинні бути радянські. Втім, можливо, це і по Фрейду. Ви знаєте, я починаю думати, що це у вас підсвідоме! - Ні хвилини відпочинку! - скаржився Хворобйов - Як позбутися від цих кошмарних видінь? - Я вам допоможу, - сказав Остап, - мені доводилося лікувати друзів і знайомих по Фрейду. Це дурниці. Головне - це усунути причину. Звичайно, головною причиною є саме існування радянської влади. Але в даний момент я усунути її не можу. У мене просто немає часу. Доведеться обмежитися напівзаходами. Їжте на ніч помідори з цибулею і запивайте сирим молоком. Колега, ви б"єтесь з тінню. Жодних шансів, щоб там хтось і щось второпав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 Тема превратилась в обсуждение нациалистических идеалов ..... Пофлудили -можливо (не без цього ж). А де Ви розгледіли націоналістичні ідеали??? А якщо вони і є, то де ж їх обговорювати, як не в гілці про історію власної Батьківщини :lol: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DecorMaster Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 -- Москали? Действительно, в зале сидели почти одни русские. Якщо не помиляюсь, це Ви тут згадували "Нову хронологію" россійських академіків. Нагадаю, що одним з об'єктів під свою працю дослідники взяли доволі цікаву карту: (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) Ось кольорова сучасна перебивка цієї карти, якщо важко проникнутись оригіналом: Тогда мы разворачиваем карту 1754 года <<I-e Carte de l'Asie>>. См. [64] и рис. 8. Через всю огромную территорию Российской империи, - вплоть до Тихого Океана, включая Монголию, Дальний Восток и т. д., - идет надпись <<Emperie Russienne>>. Но через ту же огромную территорию России идет вторая надпись в ТРИ РАЗА более крупными буквами: GRANDE TARTARIE, то есть ВЕЛИКАЯ ТАТАРИЯ. А если вспомнить, что слово ВЕЛИКАЯ переводилось иностранцами иногда как МЕГАЛИОН = МОНГОЛИЯ, то и получаем МОНГОЛО-ТАТАРИЯ. Итак, ЕЩЕ В ВОСЕМНАДЦАТОМ ВЕКЕ Российскую империю именовали также МОНГОЛО-ТАТАРИЕЙ. Таким образом, тождество Россия = Монголо-Татария изображено прямым текстом прямо на карте восемнадцатого века. Тому Вашу безглузду цитату можна було б записати приблизно так: -- Монголо-татары? Действительно, в зале сидели почти одни русские. Хоча беручи до уваги інші Середньовічні карти, можна погодитись з назвою, запропонованою Вами. Що поробиш - середньовічні складачі карт своєю більшістю були "свідомими" і "русофобами":D. Хоча враховуючи усі процеси засланнь людей на північ і на схід і враховуючи дані переписів населення поч. 20 ст., населення Татарії справді можна означити прикметником "рускіє", бо основний потік людей відбувався здебільшого з території Русі - навіть на Тихоокеанському побережжі до жовтневого перевороту більшість вважали себе українцями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solist Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 І Вам всього найкращого. ... Удачи пожелал Вам искренне, без тени издевки. Просто заканчивал дискуссию. В отличие от "побратимов" Вы не пытаетесь во что бы то не стало переубедить оппонента, чтобы он всё правильно "второпав". Спокойно, без истерик стоите на своей точке зрения поэтому и общение с Вами не вызывает негатива. Поэтому еще раз удачи Вам. Будет желание -- позже с удовольствием еще пообщаюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 Удачи пожелал Вам искренне, без тени издевки. Та і я щирий до Вас. Мені теж цікаво, як Ви шукаєте своє.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DecorMaster Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 В отличие от "побратимов" Вы не пытаетесь во что бы то не стало переубедить оппонента, чтобы он всё правильно "второпав". Я так зрозумів, тут був натяк на мене Якщо Ви ще не покинули форум, то спробуйте знайти мою спробу когось у чомусь переконати. Крім діалогу з prostokiev, де все-таки довелось піднапрягтись пояснюючи , що визначення "тюркська мова" така ж сама химера, як і "романо-германська мова" - усе це групи мов, зібрані доволі умовно за певними ознаками. Але якщо Ви все ж визнаєте, що цитування мною візантійських джерел і россійських академіків Вас справді у чомусь перконали, і Ви щось справді "второпали" - я щиро радий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 Я так зрозумів, тут був натяк на мене Якщо Ви ще не покинули форум, то спробуйте знайти мою спробу когось у чомусь переконати. Крім діалогу з prostokiev, де все-таки довелось піднапрягтись пояснюючи , що визначення "тюркська мова" така ж сама химера, як і "романо-германська мова" - усе це групи мов, зібрані доволі умовно за певними ознаками. Але якщо Ви все ж визнаєте, що цитування мною візантійських джерел і россійських академіків Вас справді у чомусь перконали, і Ви щось справді "второпали" - я щиро радий Ви ускладнюєте, колего. Швидше за все, мова йде за мене. Повірте, краще пива на вечір. Сьогодні - п"ятниця. Гарних Вам вихідних. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 .... краще пива на вечір. На мене, як і минулого разу, дивилася десятками очей, великих, на все готових, що виповзають з орбіт .... моя Батьківщина, .... на все готова, велика. Тоді, після ста п'ятдесяти грамів "російської", мені подобалися ці очі. Тепер, після п'ятисот "кубанської", я був закоханий в ці очі, закоханий, як божевільний. © :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 17 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 маленький приклад як викрадається історія ,як вона перекривлюється - "Украдений" Щедрик. Як американці зробили нашу мелодію своєю" Її музичний чар полонив не лише українців, а й чужинців. У різдвяному сезоні лунає через радіо по всій Америці мелодія нашого "Щедрика". Чому ж ніхто не згадує про її справжніх авторів - український народ та Миколу Леонтовича? www.istpravda.com.ua/digest/2012/01/7/68051/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 17 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 ще одна забута сторінка історії України - " Самостійна Кубань. 94 роки проголошення незалежності Цікаво, що навіть найзапекліші прихильники "единой й неделимой России" голосували за федерацію незалежної Кубані з Україною. Делегація Кубанської ради отримала від офіційного Києва зброю, а серед козаків ходили радісні чутки про висадку на морському березі гайдамаків............" www.istpravda.com.ua/articles/2012/02/16/73462/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 Я все никак не могу понять одно, почему весь патриотизм проявляется исключительно в НЕ любви к России? Как по мне это как-то несправедливо! Во всех наших проблемах виновата далеко не Россия! Мы сами выновники всего!!! А перекручивание идеологий ничего никому не даст! Самосознание наше все!!! И мне как-то по*** кто куда пришел и что сделал столько-то лет назад! Мне не важно отношение Сталина, Николая ІІ, Путина, Хрущева и других в адресс Украины!!! Что бы кто не говорил, важно лишь самосознание отдельно взятого человека!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 17 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 (змінено) Я все никак не могу понять одно, почему весь патриотизм проявляется исключительно в НЕ любви к России? Как по мне это как-то несправедливо! не зовсім ВЕСЬ патріотизм,але негативне відношення до росії це нормально і зрозуміле відношення постколоніальної країни до своєї бувшої метрополії. Самосознание формується в тому числі і на знанні історії свого народу.І якшо Вам,грубо кажучи,по**** на історію своєї держави,а ми тут мову ведем про історію нашого народу і нашої держави, то про яке самосознание ми говорим,можна уточнення? Змінено 17 лютого 2012 користувачем Юрий Киев 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 не зовсім ВЕСЬ патріотизм,але негативне відношення до росії це нормально і зрозуміле відношення постколоніальної країни до своєї бувшої метрополії. Самосознание формується в тому числі і на знанні історії свого народу.І якшо Вам,грубо кажучи,по**** на історію своєї держави,а ми тут мову ведем про історію нашого народу і нашої держави, то про яке самосознание ми говорим,можна уточнення? Разговор об истории Украины закончился где-то на 10 странице темы (утрирую немного, но суть надеюсь понятна), а потом начался поиск виноватого в том что мы сидим в самом темном месте органа, на котором сидят! И обвинение в этом всех, в том числе и метрополию, одно из средств показать какие мы униженные и бедненькие и что стоит нас пожалеть! Я не отрицаю исторических фактов! Я лишь говорю о том что поиск крайних нужно начинать с себя! И тотальная эксплуатация происходила не потому что Россия такая плохая, а лишь потому что МЫ такие бесхребетные!!! Принцип "моя хата з краю" в исторической перспективе себя проявлял не раз!!! Именно поэтому я и выражаю свое негодование приведенной аргументацией, ведь вместо анализа собственных исторических ошибок, так называемые патриоты, в очень активном поиске виновников из вне! А что может быть проще обвинений России в наших бедах, МЫ ведь получаемся белыми и пушистыми!!! Как бы Вы не перекручивали факты, но с обьективной точки зрения никакой предвзятости к Украине не было - стандартное отношение к колонии, которое подразумевало максимальную выкачку ресурсов на благо метрополии. И, опять таки с обьективной точки зрения, это повод для гордости России, так же, как темный период для Украины! Я призываю всех смотреть на исторические событие не под углом "кто виноват", а по принципу причинности! Ведь нас никто толком в осаду не брал, нашим гетьманам пальци в дверь никто не зажимал! Все произошедшее в истории отношений России и Украины следствие череды событий и решений иногда не самых светлых умов и с ориентацией на сиеминутную выгоду... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 Разговаривая на украинском языке и обвиняя Россию во всех наших бедах Вы не становитесь большими украинцами нежели я!!! Может все-таки стоит завязать с популизмом и посмотреть правде в глаза. Никто нам ничего не должен и не обязан! Мы должны делать себя сами! Копание в геополитическом грязном белье ничего абсолютно не даст! Ну будете Вы орать на всех углах что Вы такие великие и что все Вы придумали, а другие лишь скопировали! Но это не отменит цены на газ в 500 баксов и кредитования нас российскими рублямы. Это не сделает продукты в супермаркете, вашу машину, вещи на Вас, технику в Вашем доме и отделочные материалы ремонта отечественного производства! Ничего это не поменяет! Может, доказывая свой патриотизм, нужно не искать обидчика в лице России, а сделать что-то со штампом made in Ukraine , и что бы это что-то было поводом для гордости, а не стыда!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 .. Тепер, після п'ятисот "кубанської", я був закоханий в ці очі, закоханий, як божевільний. © :D Я не блакитний (по орієнтації), але хочу Вам сказати - Ви красень ( у своїх висловах) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення