Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Клей для плитки

Truv

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, BAV_Lug сказав:

Плитка вартує 500 грн за квадрат, а клей до неї купляти за 1000+ мішок? Якось не вкладається в мене в голові це ((

І якось дивно виходить для плитки 30х60 підходить клей за 250 грн, а для 20х80 вже потрібно за 1000+ купляти 

А в мене взагалі 1200 на 600)) 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, BAV_Lug сказал:

Как варіант www.leroymerlin.ua/p/plytka-acero-svitlo-bezhevyi-190kh890kh6-11837-m2-12498311

Ок, не 500, 640грн

С учётом того, что клей за последние дни очень сильно подорожал, то в районе 800 -900 грн.

Если для Вас это дорого, то возьмите плитку меньшего формата, с таким же рисунком.

Посилання на коментар

1 час назад, Vitaliy67 сказал:

то возьмите плитку меньшего формата, с таким же рисунком.

Для пола не критично.

Посилання на коментар

9 часов назад, BAV_Lug сказал:

Плитка вартує 500 грн за квадрат, а клей до неї купляти за 1000+ мішок? Якось не вкладається в мене в голові це ((

І якось дивно виходить для плитки 30х60 підходить клей за 250 грн, а для 20х80 вже потрібно за 1000+ купляти 

Ви не написали головного - те що плануєте використати її для теплих підлог. Були б інші умови - могли б для неї взяти простіший клей, просто С2 підійшов би з правильним підходом до виконання робіт. Це клей за 500-600 грн. А якщо для стін то і взагалі С1T, якщо б вже дуже захотілось ризикнути і зекономити. Якщо вас турбує ціна клею за 1000 грн, то подіивіться на його розхід. Часто він має економнішу витрату на 1 м2, десь 5-6 кг на 1 м2 замість близько 7. От і порахуєте ризики і економію, якщо вона взагалі буде. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Vitaliy67 сказал:

Ещё вариант, если для себя, то клей можно взять абсолютно любой.

Думаю, це перебір. С2 як мінімум, як еластичніший, пластичніший, і стійкіший до теплового старіння. Плитка то довгенька, якось має гаситись різниця в лінійних розширеннях між плиткою і основою.

Змінено користувачем Миколайчик
Посилання на коментар

7 часов назад, МаТраС сказал:

А в мене взагалі 1200 на 600)) 

А от у вас взагалі без варіантів, потрібен клей С2 ТЕ як мінімум, або С2ТЕ S1 якщо для теплої підлоги, вулиці або критичних поверхонь. 

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Миколайчик сказав:

Ви не написали головного - те що плануєте використати її для теплих підлог.

А це що?

09.05.2025 в 16:20, BAV_Lug сказав:

Так все ж таки який клей обрати для водяної теплої підлоги? Розмір плитки 42х42 (тут більш менш зрозуміло) та 20х80.

35 хвилин тому, Миколайчик сказав:

Були б інші умови - могли б для неї взяти простіший клей,

Які інші ?

Що  статус теплої підлоги автоматично переводить основу  з недеформівної , яка не працює на вигин , в деформівну , яка працює на вигин ?

51 хвилину тому, Миколайчик сказав:

Часто він має економнішу витрату на 1 м2, десь 5-6 кг на 1 м2 замість близько 7. От і порахуєте ризики і економію, якщо вона взагалі буде. 

А це як , можете пояснити?

Чим більша висота зубця гребінки , тим більша витрата , чи я щось неправильно розумію?

Посилання на коментар

2 години тому, Миколайчик сказав:

А от у вас взагалі без варіантів, потрібен клей С2 ТЕ як мінімум, або С2ТЕ S1 якщо для теплої підлоги, вулиці або критичних поверхонь. 

да частина в вологому примыщенні буде.

треба попутно в епікі замовляти. там вибір не широк.

цей, наче самий дешевий.

як він взагалі?

epicentrk.ua/shop/mplc-klej-dla-plitki-anserglob-bcx-45-pro-visokoelasticnij-25-kg-95255-1efed72c-6c1e-6fcc-8f66-1fb77697b83e.html

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

29 хвилин тому, МаТраС сказав:

цей, наче самий дешевий. але знову таки генії придумали фасовку 22,5 кг))

На те вони і генії , що роблять не те що інші.

Зайшов на офіційний сайт Сопро , так там взагалі такий клей відсутній.

Посилання на коментар

1 година тому, andrey_ka сказав:

На те вони і генії , що роблять не те що інші.

Зайшов на офіційний сайт Сопро , так там взагалі такий клей відсутній.

да я вже другий варік найшов

epicentrk.ua/shop/mplc-klej-dla-plitki-anserglob-bcx-45-pro-visokoelasticnij-25-kg-95255-1efed72c-6c1e-6fcc-8f66-1fb77697b83e.html

Посилання на коментар

4 часа назад, Vitaliy67 сказал:

С учётом того, что клей за последние дни очень сильно подорожал, то в районе 800 -900 грн.

Если для Вас это дорого, то возьмите плитку меньшего формата, с таким же рисунком.

Дорого ((. Особливо дивлячись на площі які мені потрібно вкласти (біля 120 квадратів).

Посилання на коментар

Добре, а якщо взяти плитку 20х60 ? Умовний см117 підійде? Або взагалі см11 плюс?

Змінено користувачем BAV_Lug
Посилання на коментар

Якось раніше робив ремонти в квартирах (3 рази) в тому числі з електричними теплими підлогами, і не заморачивався брав см11, або полімін не пам'ятаю вже який, але не дорогий (дешевше ніж см11). Вже 6 років як плитка тримається і все норм.

А тут вирішив обрати по науці і тепер даже не знаю що робити ))

Посилання на коментар

22 минуты назад, BAV_Lug сказал:

Дорого ((. Особливо дивлячись на площі які мені потрібно вкласти (біля 120 квадратів).

19 минут назад, BAV_Lug сказал:

Добре, а якщо взяти плитку 20х60 ? Умовний см117 підійде? Або взагалі см11 плюс?

По вашим условиям клей будет в диапазоне 450-500грн.

Например крейзель 105.

Если закрыть глаза на то, что полы с подогревом считаются деформируемыми основаниями то можно попроще.

Тот же 11+.

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

да частина в вологому примыщенні буде.

треба попутно в епікі замовляти. там вибір не широк.

цей, наче самий дешевий.

як він взагалі?

Не знаю. По опису на сайті вам підійде. Єдине, може бути питання по відкритому часу, але це вже по факту потрібно дивитись. Якщо що, подвійний промаз допоможе.

• Дякую 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, BAV_Lug сказал:

Чому ж ви скромно замовчували цей факт :). То ж має бути немаленька знижка від роздрібної ціни. 

39 минут назад, BAV_Lug сказал:

Як я вже писав, для такого розміру плитки це має бути клей класу С2. Підійде як 117, так і дешевші клея. Вибір великий від 400 грн. Щодо клеїв ceresit у них є чудовий сайт з технісними описами клеїв. Єдине, потрібно читати інструкцію уважно і повністю. СМ11+ підійде з емульсією.

Посилання на коментар

Доречі, а не працює тут теж правило що і по стінам, коли на той же газобетон не можна наносити високомарочну штукатурку, тому що вона його порве.

І от в мене підлога з напівсухої стяжки. Те що було обіцяно по твердості та реальність особливо місцями може відрізнятися (це поки теоретичні розмірковування). Якщо візьмемо клей з умовними 1,2Мпа зчеплення, не вийде так що він порве просто цю стяжку? Можливо в цьому випадку не треба гнатися за надміцними клеями?

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Миколайчик сказав:

Не знаю. По опису на сайті вам підійде. Єдине, може бути питання по відкритому часу, але це вже по факту потрібно дивитись. Якщо що, подвійний промаз допоможе.

Там слояка буде 15 -20  мм . Сохнуть не зможе. Якщо я вірно розумію поняття відкритий час. 

Посилання на коментар

10 минут назад, Миколайчик сказал:

Чому ж ви скромно замовчували цей факт :). То ж має бути немаленька знижка від роздрібної ціни. 

Це якщо замовляти укладання плитки. А так як робити буду сам, і тільки по вихідних, то цей процес може розтягнутись і на рік (я звісно утрірую але все ж). Тож брати одразу велику партію клею не доцільно, бо він теж має схильність старіти та набиратись вологи.

Змінено користувачем BAV_Lug
Посилання на коментар

3 хвилини тому, BAV_Lug сказав:

Доречі, а не працює тут теж правило що і по стінам, коли на той же газобетон не можна наносити високомарочну штукатурку, тому що вона його порве.

І от в мене підлога з напівсухої стяжки. Те що було обіцяно по твердості та реальність особливо місцями може відрізнятися (це поки теоретичні розмірковування). Якщо візьмемо клей з умовними 1,2Мпа зчеплення, не вийде так що він порве просто цю стяжку? Можливо в цьому випадку не треба гнатися за надміцними клеями?

Чув я, що на новрстроях Лесь навіть прописано, що ніхто вам не гарантує ,що напівсуху не порве після плитки)

Посилання на коментар

3 минуты назад, МаТраС сказал:

Там слояка буде 15 -20  мм . Сохнуть не зможе. Якщо я вірно розумію поняття відкритий час. 

Не зрозумів, що за слояка?

Посилання на коментар

9 минут назад, BAV_Lug сказал:

Не знаю, я вже рекомендував почитати "ДСТУ-Н Б В.2.6-212-2016 Настанова з виконання робіт із застосуванням сухихи будівельних сумішей"? Якщо у вас нормальна стяжка, то жодних питань не виникне. Про теоретичні ньюанси можете почитати настанову, ссилку на яку кожен з виробників пише на мішку.

Посилання на коментар

36 минут назад, BAV_Lug сказал:

Якщо візьмемо клей з умовними 1,2Мпа зчеплення, не вийде так що він порве просто цю стяжку? Можливо в цьому випадку не треба гнатися за надміцними клеями?

Міцність на стиск і розрив - то різні речі. Клея не сильно відрізняються по цьому показнику. Просто кращий клей має кращий і міцніший контакт з плиткою (так само як і з основою). Адже погодьтесь, що зачепитись клею за склоподібну плитку без пор буде значно важче, ніж у пористу (у пористу він навіть частково проникне)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...