МаТраС Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 1 хвилину тому, nstprv1920 сказав: Так, реально прикро, особливо коли представляєш, що в разі відправки по гарантії, його треба пакувати гарно, проносити через сходи, в які він ледве пройшов, класти в призер машини і відправляти Новою Поштою😁 А потім знову провести таку процедуру🤣 Ох як же зʼїдають нерви ці ремонти з матрацами разом) Зараз злива жахлива йде, а разом з нею з мого котла газового вода тече, калюжа ціла на полу, походу мені на димоході конуса не поставили від води, ще одна проблема🤣 вибачте, не по темі, крик душі просто😁 і місяцьок бути без матрасу) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 12 минут назад, МаТраС сказал: і місяцьок бути без матрасу) Кажуть, що на полу іноді поспати корисно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня (змінено) 36 хвилин тому, nstprv1920 сказав: Коли написали «Який жах, аж цікаво стало як там у мене написано?» Здалось мені, що Ви це написали з іронією і з притензією, типу що в Вашій гарантії такого не має. Бо те, що написано у вашому талоні мені нагадало попередження яке було у мене до УШМ Макіта читаєм пункт 2 Змінено 5 жовтня користувачем Фрай 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 11 годин тому, Фрай сказав: Бо те, що написано у вашому талоні мені нагадало попередження яке було у мене до УШМ Макіта читаєм пункт 2 значить ще не все написали в гарантії. треба добавити,що й сексом займайтесь на полу або дивані. матраси сугубо для сну)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 03.10.2024 в 22:15, nstprv1920 сказав: Варіант перевернути матрас на «не розтоптану» сторону і більше не сидіти на ньому😁 варіант не прокатить. ви ж вирішили за 400 уе купити односторонній матрац. тому, та сторона неробоча. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 6 минут назад, МаТраС сказал: варіант не прокатить. ви ж вирішили за 400 уе купити односторонній матрац. тому, та сторона неробоча. Я маю на увазі на 180 градусів повернути, бо я ж ні разу не міняв голова/ноги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 1 час назад, МаТраС сказал: значить ще не все написали в гарантії. треба добавити,що й сексом займайтесь на полу або дивані. матраси сугубо для сну)) Секс вони віднесуть до цього пункту)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 1 хвилину тому, nstprv1920 сказав: Я маю на увазі на 180 градусів повернути, бо я ж ні разу не міняв голова/ноги до речі, у Вас же зйомний чохол. ну то зніміть верх. гляньте що там з тими пружинами. чого вони соваються в сторони. да гляньте то піна чи пружини крякнули. зафотайте, глянемо попередньо. можливо, не все так критично і самі реставруєте без пересилок в дві сторони і місяця без матрацу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня (змінено) 23 хвилини тому, nstprv1920 сказав: Секс вони віднесуть до цього пункту)))) ну да прикрили жопу собі з усіх сторон)) то діти, ато стрибання двох дорослих))) Змінено 6 жовтня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 52 минуты назад, МаТраС сказал: до речі, у Вас же зйомний чохол. ну то зніміть верх. гляньте що там з тими пружинами. чого вони соваються в сторони. да гляньте то піна чи пружини крякнули. зафотайте, глянемо попередньо. можливо, не все так критично і самі реставруєте без пересилок в дві сторони і місяця без матрацу Так і зроблю) дякую за ідею!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: В неділю в 14:05 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:05 04.10.2024 в 17:27, МаТраС сказав: як варік 3-4 см латексу зверху. топпер Так латекс напевно теж просяде, вирішив спробувати кокос: взяв жакардовий чохол на 2см вище існуючого, два кокосові мати і клей (з доставкою вийшло 4000), буквально за 5хв з дружиною запихнули старий матрас з матами в новий чохол (нічого не перешивали і не клеїли) - результат одразу сподобався, стало жорсткіше, видно вага розподіляється і зникли "провали" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В неділю в 15:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:04 (змінено) 1 година тому, normal сказав: Так латекс напевно теж просяде, вирішив спробувати кокос: взяв жакардовий чохол на 2см вище існуючого, два кокосові мати і клей (з доставкою вийшло 4000), буквально за 5хв з дружиною запихнули старий матрас з матами в новий чохол (нічого не перешивали і не клеїли) - результат одразу сподобався, стало жорсткіше, видно вага розподіляється і зникли "провали" ну, спати на 2 см голого кокосу-то на любителя) якісний латекс служить довго. якщо звичайно вага не 150 кг кожного Змінено В неділю в 15:10 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: В понеділок в 09:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:05 Ми по 80кг з проблемними поясницями, до кокосу була жорсткість 4 з 5, а тепер стала мабуть всі 6, але вона прям по кайфу і зранку спина довольна, тільки провали зникли не повністю, напевно розпорю матрац подивитись чи можна відклеїти два шари піни між собою і вставити ще між ними кокос, чи вони там намертво зклеєні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В понеділок в 12:35 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:35 3 години тому, normal сказав: Ми по 80кг з проблемними поясницями, до кокосу була жорсткість 4 з 5, а тепер стала мабуть всі 6, але вона прям по кайфу і зранку спина довольна, тільки провали зникли не повністю, напевно розпорю матрац подивитись чи можна відклеїти два шари піни між собою і вставити ще між ними кокос, чи вони там намертво зклеєні? Хз, що там зклеєно. Вам підійшов би , мабуть, такий бутер: кокос-латекс-кокос-латекс-кокос 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз