Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зброя

FLASH

Рекомендовані повідомлення

Якщо правильно розумію: зараз у вас у доступі тільки ПМ, тобто й відпрацьовувати все доводиться на ньому.
Міняти щось на службовому пістолеті, звісно, нема сенсу та й, мабуть, змоги.

Далі суто моя думка аматора, якби в мене був тільки ПМ.
Для тренування навичок саме прикладної стрільби я б зосередився на трьох речах: перший постріл, влучний і швидкий другий-третій-... постріл та зміна магазину (бо 8 набоїв - це ні-про-що).
Прицільні - сміття, тому вправа із заплющеними очима (як друга після відпрацювання правильного вихвату/формування хвату/винесення) буде дуже корисна:
фокусуємося на місці, в яке збираємося влучити - заплющуємо очі - вихват, формування хвату, винесення, "постріл" - відкриваємо очі й дивимося, де прицільні. Я перевірив її ефективність на собі - працює.

Другий і наступні постріли. У Каяби є гарний ролик, хоч і про карабін, але методику можна перенести на пістолет.
... доведеться палити набої 😉

Прихований текст

У мене це обов'язкова друга вправа в розминці: 5(3), 7(6), 9, 11 метрів, по 2х2 на кожній дистанції.
Сенс - отвори в мішені повинні бути поряд при мінімальному часі між пострілами (контролюється на таймері - 0,2-0,4 с, є програми на телефон). Якщо лажаю, повторюю весь цикл.
Це гарна перевірка правильності й щільності хвату та обробки спуску на ресеті.
Коли пари вже виходять стабільно, пробуємо 3, 4... і повноцінний "Білл дрілл" на 6.
Але знов таки - все впирається в можливості по набоям/грошам.

Спуск... ну тут уже терпіти біль та звикати. :pardon:

Щодо CZ та його тюнінгу, в Україні, мабуть, один із гарних стрільців і тренерів-методистів - Євгеній Кондаков (знов-таки, знаю його особисто, тому рекомендую). Може, щось путнє по прицільних на CZ-82 підкаже.
На кшталт:
www.ipscstore.com/ru/cz-shadow2/1443-14814-mushka-optovolokonnaya-riflenaya-1mm-eemann-tech-dlya-cz-75-cz-shadow-2.html
www.ipscstore.com/ru/cz-75-parts/9255-reguliruemyj-sportivnyj-celik-s-fibervoloknom-eemann-tech-dlya-cz-75.html
До речі, він у себе в інсті ( www.instagram.com/kondakov_yevhen/ ) почав рубрику "степ-бай-степ", де багато корисного про стрільбу, але увага там усе ж більше на спорт.
Хоча... правильна база практичної стрільби з пістолета однакова для всіх, окрім методик "ізраїльської школи" тощо.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...