US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 години тому, DmiVady сказав: Моя думка та досвід. Вигадувати лісапед нема ніякого сенсу, згідно 622-го наказу. Сейф. Якщо набоїв багато, їх додатково тримати в ящику, що закривається на замок, чи додатковий сейф. Споряджений магазин(и) - поруч зі зброєю. Якщо це рушниця, то кожен вирішує по-своєму, але довго тримати набої в трубчастому магазині - не найкраща ідея. У мене на рушниці сайдседл: взяв в руки - і вже маєш п'ять набоїв. Для 12-го калібру цього більш ніж достатньо Сейф, як на мене, краще мати з двома замками: один - для швидкого доступу, другий - під ключ, коли швидкий доступ не потрібен. У селі поки що просто вішаю на двері але залізний ящик приглядаю, поки що з місцем зберігання не визначився. Коли приходять гості, ховаю в шафу із замком або в автівку. А так собі й висить: раптом вовк на подвір'я заскочить чи якийсь агресивний байбак Але це радше ікебана - естетична прикраса, бо основна надія на держак від лопати біля дверей www.autocentre.ua/news/tyuning/vsiudykhid-na-milion-overfinch-predstavyv-naidorozhchyi-range-rover.html У спеціальному сейфі, інтегрованому в багажник, є пара фірмових мисливських рушниць. Нарешті для вас правильну машину зробили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 28.07.2026 в 19:55, МаТраС сказав: я бачив набато круче з повним магазином в ак)) і не раз www.instagram.com/reel/DZFgsr1jTYV/ www.instagram.com/reel/DbSr8LwNQvu/ Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз