bulaniy.sv Опубліковано: 11 червня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2025 В 03.04.2025 в 13:30, pavel_555 сказал: Я себе выбрал торговую марку EGO, аккумуляторная техника. Имею в арсенале газонокосилку, триммер, кусторез, снегоуборщик, ветродуйка, пила. Удобно что аккумуляторы одного типа, просто переставляю по мере требования. На участок 6 соток хватает одной батареи 7.5А 56V. МЕГАдоволен Здравствуйте! Все также довольны? Хочу купить себе EGO LM1903E-SP Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 29 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2025 Хтось використовує Karcher LMO 18-33 ? Попередньо націлився на неї. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 1 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2025 Тоже самое с технікою Дніпро, все акумуляторне працює добре кущоріз, косинка строки правда малі поки що Щодо бензинової від них з назвою Фореста також проблем не було, хіба чогось задні колеса відвалилися, але питання вирішилося сваркою. А двигун працює відмінно, вік 6 років Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня Вітаю шановне панство. "дійшов" до вибору газонокосарки. рівна ділянка біля 7 соток. що порадите - бензин чи електро? який бренд? за реальну якість доплатити готов. дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня 15 минут назад, Astrolog_ua сказал: Вітаю шановне панство. "дійшов" до вибору газонокосарки. рівна ділянка біля 7 соток. що порадите - бензин чи електро? який бренд? за реальну якість доплатити готов. дякую. Я теж тільки обирав. Зупинився на Karcher LMO 3-18. Але в мене вже були аккуми та зарядка. Тож брав без них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня (змінено) 8 минут назад, BAV_Lug сказал: Я теж тільки обирав. Зупинився на Karcher LMO 3-18. Але в мене вже були аккуми та зарядка. Тож брав без них. яку площу вистачає покосити з 1 акума? ... і в описі пище що несамохідна - це треба штовхати її постійно? Змінено 12 травня користувачем Astrolog_ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня Тієї осені на фінальній (реально останній раз перед зимою) стрижці на дачі розсипались підшипники Al-ko 3.82. Розібрав, купив всі 5 підшипників (проблема стандартна для цієї моделі), поки руки не дійшли поставити (є нюанси по зйому). Але прийняв рішення стару відремонтовану косарку лишити на дачі, додому нову, щоб не возити туди-сюди. Взяв Makita ELM3720, якраз в березні була акція, грубо -33%. Поки одна стрижка, але задоволений - суб'єктивно, потужніша, зручніше увімкнення всією ручкою, зручніше перемикати висоту покосу, добротніше виконання. Із суб'єктивних недоліків порівняно з старою - важча, непропорційна висота другого (низькувато) і третього (високувато) рівня зрізу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 14 травня Поділитись Опубліковано: 14 травня 12.05.2026 в 09:58, Astrolog_ua сказав: Вітаю шановне панство. "дійшов" до вибору газонокосарки. рівна ділянка біля 7 соток. що порадите - бензин чи електро? який бренд? за реальну якість доплатити готов. дякую. попередньо зупинився на Прихований текст alko-instrument.kiev.ua/ua-akkumulyatornaya-gazonokosilka-al-ko-moweo-42-0-li-detail Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 14 травня Поділитись Опубліковано: 14 травня 6 часов назад, Astrolog_ua сказал: попередньо зупинився на Скрыть контент alko-instrument.kiev.ua/ua-akkumulyatornaya-gazonokosilka-al-ko-moweo-42-0-li-detail 36В слабувато для газонокосарки, тому і діаметр ножа зменшений. Я менше 48 не розглядав би. А краще 52 - як у EGO. Вище писав про свою, досі працює без зауважень. Підсів один з акумів, що купувались разом з косаркою. Купив на алі новий, у півтора рази дешевше ніж в Україні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня В 14.05.2026 в 18:44, yurriy сказал: 36В слабувато для газонокосарки, тому і діаметр ножа зменшений. Я менше 48 не розглядав би. А краще 52 - як у EGO. Вище писав про свою, досі працює без зауважень. Підсів один з акумів, що купувались разом з косаркою. Купив на алі новий, у півтора рази дешевше ніж в Україні. Аргумент. Ще поки обираю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ajj Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня Був тример, в травні взяв собі husqvarna lc 141с спробувати. Переймався, що в мене не рівний газон, а просто трава та нерівна ділянка. Задоволений, справляєтся відмінно. Нещодавно спробував alko 40 e comfort, честно дуже радий, що взяв husqvarna. Не скажу за двигун чи надійність. Тут саме husqvarna більш збита, так би мовити. Після своєї - алко навіть якось страшно було товкати, думав, що ручка відламається. Ручка запуску теж комфортніша. Переймався, що мішок а не контейнер, але виявилось дуже зручно. В алко - погано притискається кришка контейнера і з неї постійно щось летить тобі в ноги. Звісно може мені такий дістався на тест))) але майже новий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 08.07.2026 в 10:14, Ajj сказав: В алко - погано притискається кришка контейнера і з неї постійно щось летить тобі в ноги. Це факт. Кажу як власник comfort e38 з кривим валом двигуна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) також вже другий рік користуюсь husqvarna lc 141с бензинова у мене. сорі Газонокосарка Husqvarna LC 140P Обирав не велику, бо в мене не газон, а трава в саду. Яка сама виросла. Зручно маневрувати та під гілкі підлазити. Іноди знімаю мішок та стригу без нього. Торік я косив, зараз син Змінено 9 годин тому користувачем Dendnepr модель виправив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Якраз шукаю яку ж вибрати для слідуючого року і не можу визначитись, от як почитаєш відгуки и спробуй щось зрозуміти? Наприклад: 1 годину тому, Dendnepr сказав: Обирав не велику, бо в мене не газон, а трава в саду. Яка сама виросла. Зручно маневрувати та під гілкі підлазити. А ші пише: Електрична газонокосарка Husqvarna LC 141С (потужністю 1,8 кВт та з шириною захвату 41 см) отримує здебільшого позитивні відгуки за потужність, сталеву деку та якість зрізу, проте користувачі зазначають, що вона дещо важка й менш маневрена навколо дерев із повним травозбірником. о, там ще й двигло 1.8? Для інвертора буде зайве навантаження. Працює вже 11 років Стіга і вона дійсно легка, маневрена, добре тримає удари пластикова дека, двигло 1.4кВт, вистачає, але захват всього 34см. Хотів взяти таку ж саму, та нові моделі занадто хирляві по всім деталям. (( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) бензинова у мене. сорі Газонокосарка Husqvarna LC 140P Змінено 9 годин тому користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому До того алко біла на 220 вольт. дроти тягати замучався між дерев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Бензинка то якщо сусідів поряд немає, я звик до дротів і за стільки років зрозумів, що краще ПВС немає нічого. Задовбав мене КГ за чималі гроші, хоча брав до снігоочисника, а ПВС вже років по 20-ть служать. От акумуляторні лякають малим запасом енергії, та й ціна у них не дуже демократична, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, Фрай сказал: акумуляторні лякають малим запасом енергії Малий це скільки? Мені на загал покосити вистачає 1,5 батареї. Друга до половини розряджається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 56 хвилин тому, yurriy сказав: Мені на загал покосити вистачає 1,5 батареї. Це скільки у часі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 39 минут назад, Фрай сказал: Це скільки у часі? Близько години з зупинками на опорожнення корзини. Площу важко порахувати, десь близько 5...6 соток. Змінено 3 години тому користувачем yurriy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 годин тому, Фрай сказав: Якраз шукаю яку ж вибрати для слідуючого року і не можу визначитись Можу ось цю порекомендувати: www.motoblok.biz/ua/catalog/243/gazonokosarky-al-ko/3990/gazonokosarka-elektrychna-al-ko-silver-464-e-comfort.html Але вона не маленька. І ящик на неї незручно чіпляти. Проте потужності достатньо. Якісні матеріали: сталева дека. Надійна: вже декілька років витримує знущання на бур'янах. Змінено 1 година тому користувачем delic Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз