SantehnikPPR100 Опубліковано: 12 грудня Поділитись Опубліковано: 12 грудня Я работал на ТРЕХ больших производствах с полным циклом, от палет и бухт до изделия у заказчика. Просто наше "любимое" государство этот бизнес только давило все время и ни чем не помогало. А теперь да, единственный адекватный получился @Вияр, потому что кадры все свалили на "свои хлеба" с того же интерплит и меблевиймайстер, полтора инвалида © осталось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 грудня Поділитись Опубліковано: 12 грудня Все суттєво прозаїчніше - бізнес модель віяра, де по суті кожен може сам спроектувати і замовити собі конструктор, банально вбила малі меблеві виробництва, в багато приватних меблярів тупо перейшло і вписалися в процес віяра. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 12 грудня Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2 години тому, SantehnikPPR100 сказав: углы вье...ли при загрузке/разгрузке Тут скоріше погане пакування. Хоча в них на сайті було відео, що пакують на совість, навіть кидали запаковані деталі, а потім дивилися чи все ок. А по факту по периметру двп 2 мм і це все завернуто в картон, в декотрих місцях був пінопласт, щоб деталі не літали по пакуванню, і це все. Весною замовляв мамі шафу, також велику, але був інший виробник. То там пакування було трохи краще, по всьому периметру пінопласт 20 мм, як результат ніяких ударів. А тут двп 2 мм і десь таки стукнулося при перевезенні, бо це сама більша коробка і найдовші деталі. Смужка пінопласту 20 мм спасла би 100%, але ні, тепер прийдеться нові деталі клієнту робити і доставляти. 3 години тому, MaxS сказав: тут якраз виручає цех підрізки ВіЯр, якщо недалеко. Пару деталей в машину, кромку на місці купив і готово через півтори години (якщо не треба через все місто їхати) Та от не знаю, найближче що є це Івано-Франківськ, але чи є там те що треба, без поняття. Але туди доїхати ще, плюс авто невелике, 2400 мм деталі не влізуть ніяк. Так що простіше і швидше самому поклеїти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 грудня Поділитись Опубліковано: 12 грудня 3 хвилини тому, TaurosRMK сказав: Та от не знаю, найближче що є це Івано-Франківськ, але чи є там те що треба, без поняття. Але туди доїхати ще, плюс авто невелике, 2400 мм деталі не влізуть ніяк. Так що простіше і швидше самому поклеїти. тоді так, простіше самому. Чесно кажучи, років 5 на ВіЯр крім цеху підрізки і шоурумів і не заходив. Кронас більше подобається, хоча він в рази менше. Прогу допиляли класну, ціни адекватніші. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 грудня Поділитись Опубліковано: 12 грудня 1 час назад, murava сказал: Все суттєво прозаїчніше - бізнес модель віяра, де по суті кожен може сам спроектувати і замовити собі конструктор, банально вбила малі меблеві виробництва В моєму випадку це на 100% саме так. Більше того - якби з'явився іншій виробник, який продавав би те саме вдвічі дешевше, але трохи недотягував до якості віяра і не дозволяв би самостійно вдома в програмі все спроєктувати й замовити, то мене б не зацікавив. Коли дивлюся як хтось замовляє порізку/крайкування в епіцентрі, то аж волосся на животі стають дибкі. І не впевнений що то суттєво дешевше за віяр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Що ж, купив завіси Muller з дотягом і без, з дотягом для великих дверей, без - для антресолі. Але про всяк випадок думав комбінувати, якщо великі двері будуть довго закриватися на дотягах, то можна підсунути одну завісу без дотягу. Але все ок, закривають може на 1 сек довше від блюм на іншій шафі. Але планка Н=0 і при ЛДСП 16мм накладання було на всю плиту, і навіть пів міліметра вилазило за межі, прийшлося майже на максимум викручувати регулювання вліво-вправо. Планка 2 мм була би якраз, але думаю не впадуть. Єдине що не зрозуміло, завіси не крутив зовсім, але при встановленні на одній завісі дверка притягнута, на іншій наоборот відтиснута від корпусу. Не думаю що на виробництві схалтурили з отворами, хоча... скоріш за все гвинти на завісах збилися від нульових налаштувань. Поклеїв кромку там де хотів. В тих місцях де було вдарено і кромка задерлася вирішив погріти її і чудо, вона сіла на своє місце і майже не помітно що там був якийсь удар. Колір кашемір дуже світлий і білого залому, який при прогріві став ще меншим, не помітно зовсім. Тим більше то на висоті 2,4 м і біля підлоги. Але рекламація прийнята 🤣 Не знаю що за виробник ЛДСП, здається Кроноспан, але воно таке ніжне що аж страшно. Сверлив отвори під ручки, то боявся що відпаде зі зворотньої сторони, тому сверлив з обох сторін на зустріч, попередньо засверлював 2 мм. А зі сверлінням справиться дворічна дитина, плита мягка як масло. Всі інші меблі в мене з ЛДСП Egger, то там треба було прикласти силу для сверління, а в цьому Кроноспані однією лівою. Саморізи 3.5х15 заходять без засверлювання, та й взагалі напевно викруткою можна саморізи крутити, в Egger якщо не помиляюся засверлював 2 мм. Якийсь необережний удар і вже скол. А ще трубу для вішаків врізали на 8 мм коротшу 🤣 Якість! 😬 Схоже перший і останній куплений заводський виріб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Явно по опису не кронос імпортний, то "наша" фабрика, як раніш було шось з Львів чи Вінниця, шо в руках ламінат кришився... Змінено 10 годин тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз