Risa Опубліковано: 22 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2008 Не знаю, куда прилепить эту тему, поэтому засунула сюда. Не подскажите, где можно купить электрошокер? Смотрела в Инете, но там какие-то полуподпольные объявления, которые производят впечатление из серии "пан сам клёпав". А мне очень не хотелось бы, если прийдётся-таки применять, убить животное. А то нужно выходить со своим щеником гулять, он пока за себя ещё месяца 3 вряд ли постоять сможет, а у нас вокруг, как назло, собаки не только без намордников, а и без поводков бегают. И-таки не спокойные собачки -вчера в 5 вечера видела, как сцепились пит и ротвеллер - мама не горюй. А хозяева только вокруг бегали и что-то кричали. Да и дворяне подчас когда в стаю с течной сукой сбиваются, что-то не очень хорошо реагируют. Так что нужно думать о самообороне, а то , боюсь, сьедят они при случае меня и Мирку.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KosEroh Опубліковано: 22 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2008 forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=2004607&page=0&fpart=1&vc=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алик Опубліковано: 23 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2008 электрошокеры запрещены в Украине Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Risa Опубліковано: 23 квітня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2008 А я слышала, что в России это спецсредство, а в Украине шокеров в законах вообще нет, т.е.не разрешён и не запрещён. Хотя, не важно. Нападать на женщин и щенков тоже запрещено, а нападают же. Не хочу быть жертвой. Собаку можно отпугнуть треском разряда и запахом озона, а на людях я его применять пока не собираюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayevski Опубліковано: 30 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2008 А я слышала, что в России это спецсредство, а в Украине шокеров в законах вообще нет, т.е.не разрешён и не запрещён. Колись точно були в законі, тільки називались по іншому. Як воно зараз, я не знайшов (а не знайшов, бо не згадав, як вони правильно називаються). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayevski Опубліковано: 30 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2008 Знайшов. Називається воно "електрошокові пристрої". Заборонено до тримання у приватній власності громадян постановою ВРУ. Постанова ВРУ "Про право власності на окремі види майна" від 17.06.1992 № 2471-ХІІ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Risa Опубліковано: 30 квітня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2008 Засада... Но, наверное, у меня вряд ли просто так будут проверять сумку или карманы. Вид у меня не очень бандитский.:D А если понадобится воспользоваться, то конспирация уже отойдёт на второй план. Не думаю, что в тех обстоятельсвах, при которых я его буду вынимать, на меня кто-то станет жаловатся в милицию. Не в их интересах. Ну, злая я!!!1:evil: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 30 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2008 Думаю более эффективней в вашем случае, воздушный пистолет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Н.Дубечня Опубліковано: 1 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2008 я видел шокер на подобии фанарика, с виду как фонарик, но стоит всунуть защитный стержень и снять крышку нажать на кнопку и начинается. А на счет собак пит булей, так они вроде на собачек меньше ростом не реагируют, только на тех кто выше их Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 9 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2012 Себе (ссылка устарела) брал. За 3 дня доставили. Добавлено через 1 минуту электрошокеры запрещены в Украине В такой же степени как и зарплата в конвертах... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 1 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2020 был у меня шокер... выкинул пару недель назад. Самая большая засада была в том, что никогда не знаешь, каков статус заряда аккума. Конкретно в моем присутствовал высокий саморазряд. а так - фигня это. Для неприятных ситуаций лучшее безопасное для владельца средство - большой струйный баллончик с сюрпризом. Пневматика и даже флобер - чреваты засовыванием оного в задний проход владельца. Травмат - уже неплохо, но есть нюансы. Как с законом, так и с ответной реакцией оппонента, который может достать из штанов боевой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 1 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2020 Забейте в поиск "тактический фонарь". Если видите вот такие два металлических контакта на кромке - это и есть шокер. Я себе так и брал. Перезванивал продавец и настойчиво спрашивал, есть ли у меня какие-либо уточняющие вопросы. Очевидно, что именно этот момент он и хотел разъяснить. Но мне и так было понятно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2020 Думаю более эффективней в вашем случае, воздушный пистолет. а лучше Флобер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 4 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2020 а лучше Флобер а смысл? раззадорить собаку или оппонента? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2020 а смысл? раззадорить собаку или оппонента? у меня был Альфа 440, я думаю , если с пару метров в нос собаке, то будет очень бо-бо если еще не пожалеть на дорогие патрончики . тгда они стояли 2 грн. сейчас насколько помню 10+звук ,огонь-дым... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2024 01.06.2020 в 22:54, sly сказав: неприятных ситуаций лучшее безопасное для владельца средство - большой струйный баллончик с сюрпризом. А чого саме струйний, а не аерозоль. ? Той наче гарно ьпк розпиляє... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 14 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2024 (змінено) 41 минуту назад, МаТраС сказал: А чого саме струйний, а не аерозоль. ? Той наче гарно ьпк розпиляє... бо якщо вітер / відстань/ напад коли ти в авто, а нападаючий ззовні - аерозоль може завдати шкоди власнику. В моєму досвіді ефективність струйного була максимальни висока. З іншого боку, мені колись гопники пшикнули аерозолем в обличчя впритул - я встиг їм наваляти, сісти в авто та поїхати, поки вони не отямились. Щоправда, через два квартали став, бо вже не міг їхати. Змінено 14 березня 2024 користувачем sly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2024 10 хвилин тому, sly сказав: бо якщо вітер / відстань/ напад коли ти в авто, а нападаючий ззовні - аерозоль може завдати шкоди власнику. В моєму досвіді ефективність струйного була максимальни висока. З іншого боку, мені колись гопники пшикнули аерозолем в обличчя впритул - я встиг їм наваляти, сісти в авто та поїхати, поки вони не отямились. Щоправда, через два квартали став, бо вже не міг їхати. То вам чимось лайтовим признули. Був би т М си кобра, то навряд чи вам так пощастило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 14 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2024 (змінено) 29 минут назад, МаТраС сказал: То вам чимось лайтовим признули. Був би т М си кобра, то навряд чи вам так пощастило я це розумію. А також те, що аерозолем донесена концентрація може буде дуже різною. я використовую ko-jet, струйний. Результат миттєвий. Дуже виручав, особливо одного разу, коли бидло підрізало, зупинило, нанесло удар по автівці та стало лізти у салон авто, а я був з маленькою дитиною. Струя моментально разрулила ситуацію. Спрей в цьому випадку не факт що допоміг би, а вітром могло б затягнути у салон. Бидло було незадоволене, що його круту тачку не пропустив, коли я їхав по головній... буває і таке. Змінено 14 березня 2024 користувачем sly 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 20 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2024 Ним треба з умом користуватись бо можна ділов натворить.. Краще перцовий як на мене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 1 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2024 В 20.03.2024 в 14:58, Romatr сказал: Ним треба з умом користуватись бо можна ділов натворить.. Краще перцовий як на мене Балончиком ще треба вміти користуватись, так як на вулиці може повітрям подути в лице і плюс собаку треба підпустити до себа до 1м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 8 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2024 В 14.03.2024 в 10:41, sly сказал: я це розумію. А також те, що аерозолем донесена концентрація може буде дуже різною. я використовую ko-jet, струйний. Результат миттєвий. Дуже виручав, особливо одного разу, коли бидло підрізало, зупинило, нанесло удар по автівці та стало лізти у салон авто, а я був з маленькою дитиною. Струя моментально разрулила ситуацію. Спрей в цьому випадку не факт що допоміг би, а вітром могло б затягнути у салон. Бидло було незадоволене, що його круту тачку не пропустив, коли я їхав по головній... буває і таке. На ko-jet написано що застосовувати можна тільки проти тварин😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 В 08.04.2024 в 10:29, Romatr сказал: На ko-jet написано що застосовувати можна тільки проти тварин не бачив. Але виходить, що використовував за призначенням Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 2 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2024 Я в ибисе брал нормально работает, ну и ценник соответствующий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз