Dmode Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 10 годин тому, DimaF сказав: Вы им отапливаете зимой? Ні просто був включений в розетку ще з літа. Поки я не побачив скільки він почав споживати при мінусі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Інвестор Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Будь ласка, допоможіть вибрати кондиціонер для кухні-вітальні-коридора площею близько 40 кв.м. Із того, що вичитав 1. Тихий 2. Інверторний 3. Економне спочивання е/е 4. Запас потужності 20-30% 5. Виробник Gree (Samsung) На сайті Gree представлені різні серії, яка найоптимальніша по ціні/якості/довговічності? gree.com.ua/catalog/bytovye-konditsionery/nastennye-split-sistemy-s-invertorom/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 12 травня Поділитись Опубліковано: 12 травня Gree Pular або Smart 18й я бы радив, щоб було з запасом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Інвестор Опубліковано: 14 травня Поділитись Опубліковано: 14 травня Траси прокладаються до штукатурних робіт? Вони залежать від моделі кондиціонеру чи стандартні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 15 травня Поділитись Опубліковано: 15 травня (змінено) 7 часов назад, Інвестор сказал: Траси прокладаються до штукатурних робіт? Вони залежать від моделі кондиціонеру чи стандартні? Бажано до штукатурки, траси можуть відрізнятись залежно від потужності кондиціонерів і виробника. Від моделі залежить куди підводити живлення. Змінено 15 травня користувачем killakill 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eto_oleg Опубліковано: учора в 10:41 Поділитись Опубліковано: учора в 10:41 Добрый день, Подскажите пожалуйста, встречаются ли на рынке модели не мульти-сплит с подводом питания к внешнему блоку? Если да подскажите модель на 9 тыс. БТУ Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: учора в 10:53 Поділитись Опубліковано: учора в 10:53 10 хвилин тому, eto_oleg сказав: Добрый день, Подскажите пожалуйста, встречаются ли на рынке модели не мульти-сплит с подводом питания к внешнему блоку? Если да подскажите модель на 9 тыс. БТУ Спасибо Практично всі Midea і їхні ОЕМ (Bosch, Samsung, Idea і десятки інших). З власного досвіду, за інші не знаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eto_oleg Опубліковано: учора в 11:33 Поділитись Опубліковано: учора в 11:33 36 минут назад, sirkonium сказал: Практично всі Midea і їхні ОЕМ (Bosch, Samsung, Idea і десятки інших). З власного досвіду, за інші не знаю. Большое спасибо. Изучил мануал Gree Pulsar, там вообще интересно, что фаза земля и ноль идут транзитом по межблочному проводу. А это значит, что если сечение межблочного провода позволяет, то питание можно подключать как к внутреннему так и к наружному блокам, как удобнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eto_oleg Опубліковано: учора в 11:52 Поділитись Опубліковано: учора в 11:52 Друзі, ще питання. Извините за оффтоп. Подскажите если нужно немного удлинить трубки, как это лучше и надёжнее сделать, фитинги или пайкой? Пайка кажется надёжнее. Если пайкой, отличается ли припой и паста для кондиционеров от припоя для водопроводной меди? Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: учора в 12:37 Поділитись Опубліковано: учора в 12:37 42 хвилини тому, eto_oleg сказав: Друзі, ще питання. Извините за оффтоп. Подскажите если нужно немного удлинить трубки, как это лучше и надёжнее сделать, фитинги или пайкой? Пайка кажется надёжнее. Если пайкой, отличается ли припой и паста для кондиционеров от припоя для водопроводной меди? Спасибо Особисто моя думка - фітингами. Але я би замінив трасу на нову. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eto_oleg Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 4 часа назад, sirkonium сказал: Особисто моя думка - фітингами. Але я би замінив трасу на нову. Думаю що в моєму випадку буде легше замінити квартиру, ніж трасу. А чому фітінгами, тому що так зручніше? Не знаю щодо надійності, темвпаче зараз ці нові системи працюють на дуже великому тиску. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 години тому, eto_oleg сказав: Думаю що в моєму випадку буде легше замінити квартиру, ніж трасу. А чому фітінгами, тому що так зручніше? Не знаю щодо надійності, темвпаче зараз ці нові системи працюють на дуже великому тиску. Якщо глянути в сторону пайки, то цей процес доволі непростий - паяти потрібно у азотному середовищі щоб витіснити кисень з трубок, інакше можуть виникнути окисли і тоді компресору жаба дасть цицьку. Якщо є велике бажання паяти, зверніться до професійних монтажників. Фітінгами буде набагато простіше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dd115 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Добрый день, Подскажите пожалуйста, надо кондиционер на маленькую комнату 15 квадратов, чтоб грел до -15 и тихонький был. Я вот нашел Fujico FMA-07HRDN1 за 13к, как он, норм будет или лучше что-то другое купить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eto_oleg Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, sirkonium сказал: жаба дасть цицьку. Дякую, нова фраза додана до словнику )) А вы не могли бы подсказать где найти инструкцию по установки (installation manual) по конкретной модели midea? А то я нахожу один мануал на все кондиционеры. Там даже не указано на какие модели он распространяется, очень много воды и ничего по делу. Например схема подключения не указана, а лиш написано смотри схему на крышке клемника. У Gree с мануалами проблем нет, изучив тему сейчас кажется что Midea продает чуть больше кондиционера за те же деньги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, eto_oleg сказав: А вы не могли бы подсказать где найти инструкцию по установки (installation manual) по конкретной модели midea? Мені такі мануали по Мідеа не попадалися, хоча я особливо й не шукав... Спробуйте на офіційному сайті глянути чи запитати у них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, Dd115 сказав: Добрый день, Подскажите пожалуйста, надо кондиционер на маленькую комнату 15 квадратов, чтоб грел до -15 и тихонький был. Я вот нашел Fujico FMA-07HRDN1 за 13к, как он, норм будет или лучше что-то другое купить ? Та вони всі ± будуть однакові в цьому ціновому сегменті. Fujico здається це ОЕМ завода Aux, непогано працюють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз