Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Посоветуйте кондиционер

e_boyko

Рекомендовані повідомлення

10 годин тому, DimaF сказав:

Вы им отапливаете зимой?

Ні просто був включений в розетку ще з літа. Поки я не побачив скільки він почав споживати при мінусі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 1 місяць потому...

Будь ласка, допоможіть вибрати кондиціонер для кухні-вітальні-коридора площею близько 40 кв.м.

Із того, що вичитав

1. Тихий

2. Інверторний

3. Економне спочивання е/е

4. Запас потужності 20-30%

5. Виробник Gree (Samsung)

На сайті Gree представлені різні серії, яка найоптимальніша по ціні/якості/довговічності?

gree.com.ua/catalog/bytovye-konditsionery/nastennye-split-sistemy-s-invertorom/

Посилання на коментар

Траси прокладаються до штукатурних робіт? Вони залежать від моделі кондиціонеру чи стандартні?

Посилання на коментар

7 часов назад, Інвестор сказал:

Траси прокладаються до штукатурних робіт? Вони залежать від моделі кондиціонеру чи стандартні?

Бажано до штукатурки, траси можуть відрізнятись залежно від потужності кондиціонерів і виробника. Від моделі залежить куди підводити живлення.

Змінено користувачем killakill
  • Лайк 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Добрый день, 

Подскажите пожалуйста, встречаются ли на рынке модели не мульти-сплит с подводом питания к внешнему блоку? Если да подскажите модель на 9 тыс. БТУ

Спасибо

Посилання на коментар

10 хвилин тому, eto_oleg сказав:

Добрый день, 

Подскажите пожалуйста, встречаются ли на рынке модели не мульти-сплит с подводом питания к внешнему блоку? Если да подскажите модель на 9 тыс. БТУ

Спасибо

Практично всі Midea і їхні ОЕМ (Bosch, Samsung, Idea і десятки інших). 

З власного досвіду, за інші не знаю.

• Дякую 1
Посилання на коментар

36 минут назад, sirkonium сказал:

Практично всі Midea і їхні ОЕМ (Bosch, Samsung, Idea і десятки інших). 

З власного досвіду, за інші не знаю.

Большое спасибо. Изучил мануал Gree Pulsar, там вообще интересно, что фаза земля и ноль идут транзитом по межблочному проводу. А это значит, что если сечение межблочного провода позволяет, то питание можно подключать как к внутреннему так и к наружному блокам, как удобнее.  

Посилання на коментар

Друзі, ще питання. Извините за оффтоп. Подскажите если нужно немного удлинить трубки, как это лучше и надёжнее сделать, фитинги или пайкой? Пайка кажется надёжнее. Если пайкой, отличается ли припой и паста для кондиционеров от припоя для водопроводной меди? Спасибо

Посилання на коментар

42 хвилини тому, eto_oleg сказав:

Друзі, ще питання. Извините за оффтоп. Подскажите если нужно немного удлинить трубки, как это лучше и надёжнее сделать, фитинги или пайкой? Пайка кажется надёжнее. Если пайкой, отличается ли припой и паста для кондиционеров от припоя для водопроводной меди? Спасибо

Особисто моя думка - фітингами.

Але я би замінив трасу на нову.

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 часа назад, sirkonium сказал:

Особисто моя думка - фітингами.

Але я би замінив трасу на нову.

Думаю що в моєму випадку буде легше замінити квартиру, ніж трасу. А чому фітінгами, тому що так зручніше? Не знаю щодо надійності, темвпаче зараз ці нові системи працюють на дуже великому тиску.  

Посилання на коментар

3 години тому, eto_oleg сказав:

Думаю що в моєму випадку буде легше замінити квартиру, ніж трасу. А чому фітінгами, тому що так зручніше? Не знаю щодо надійності, темвпаче зараз ці нові системи працюють на дуже великому тиску.  

Якщо глянути в сторону пайки, то цей процес доволі непростий - паяти потрібно у азотному середовищі щоб витіснити кисень з трубок, інакше можуть виникнути окисли і тоді компресору жаба дасть цицьку.

Якщо є велике бажання паяти, зверніться до професійних монтажників. 

Фітінгами буде набагато простіше.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Добрый день, 

Подскажите пожалуйста, надо кондиционер на маленькую комнату 15 квадратов, чтоб грел до -15 и тихонький был. Я вот нашел Fujico FMA-07HRDN1 за 13к, как он, норм будет или лучше что-то другое купить ?

Посилання на коментар

1 час назад, sirkonium сказал:

жаба дасть цицьку.

Дякую, нова фраза додана до словнику ))

А вы не могли бы подсказать где найти инструкцию по установки (installation manual) по конкретной модели midea? А то я нахожу один мануал на все кондиционеры. Там даже не указано на какие модели он распространяется, очень много воды и ничего по делу. Например схема подключения не указана, а лиш написано смотри схему на крышке клемника. 

У Gree с мануалами проблем нет, изучив тему сейчас кажется что Midea продает чуть больше кондиционера за те же деньги. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...