Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

162 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, seksinika сказав:

имею ввиду полноприводную Ску последнего рестайла, что по песку что по чему угодно,

А я ж тільки казала, що на початку навали, виїхали лісом, не асфальтованою дорогою і, навіть, не лісовою дорогою, а просто через ліс. Ліс сосновий,там тільки пісок. І С-ка була не останнього рістайла. Воно постійно на Маска киває, що той аутист. Так Маск, якщо зовсім  головою гикнеться, має на що ту голову відремонтувати, а тут ситуація безнадійна- шизофренія прогресує, а лікуватися, то навряд чи .

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, allanek сказав:

2017 ще не збиралась. В 2024 році зібралась і покинула

Головне - що це аж ніяке не "переобування"  )

то я в 2017 році могла казати, що я не звикла хамити і це було правдою, а починаючи з 2022 року, після початку навали, можу запросто це робити

Тут теж ніякого переобування )) 

Цікаво, воно тисне на "скаргу" до модераторській ?

Я таким маразмом не страждаю )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

6 хвилин тому, allanek сказав:

Так Маск, якщо зовсім  головою гикнеться

Та вже )

Трамп звільняє Ілона Маска з Білого дому. Він залишить посаду найближчими тижнями і повернеться в бізнес, — Politico (https://www.politico.com/news/magazine/2025/04/02/trump-musk-leaving-political-liability-00265784)

Він був керівником Департаменту ефективності державного управління (DOGE). І, як стверджують, Трамп був задоволений його роботою. 

Але президент вирішив, що Маску необхідно повернутися в бізнес на Марс.

image.png.bde1b521c83b9fd0cfa46b31c2332192.png

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Та вже )

Трамп звільняє Ілона Маска з Білого дому. Він залишить посаду найближчими тижнями і повернеться в бізнес, — Politico (https://www.politico.com/news/magazine/2025/04/02/trump-musk-leaving-political-liability-00265784)

Він був керівником Департаменту ефективності державного управління (DOGE). І, як стверджують, Трамп був задоволений його роботою. 

Але президент вирішив, що Маску необхідно повернутися в бізнес на Марс.

image.png.bde1b521c83b9fd0cfa46b31c2332192.png

тобто буде ще більше тесл. так а ви чому радієте? :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

тобто буде ще більше тесл. так а ви чому радієте? :lol:

Так їх тоді будуть малозабезпеченим безплатно роздавати )

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Та вже )

Дивлюсь, що я його дратую більше за інших, навіть коли його посилають на три букви, він так не реагує, як на мене 😂

Я цю новину бачила ще тоді, як вона з'явилась, не сьогодні це було. Я казала про те, що Маску є на що лікувати свою голову, а не про те, що його Трамп позбудеться.Те, що він його позбудеться було зрозуміло ще після інавгурації. І про це багато хто казав. І не тому, що Маск аутист, який заробив 400 мільярдів доларів, а зовсім з іншої причини. Але то вже шмаркля хай сама шукає.

Хіба можна бути настільки пришелепуватим, щоб кожного дня приходити сюди та казати "я ідіот"? Схоже, що так, можна.

Так, наче я вже казала, що на сьогодні досить з мене цього ідіотизму ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тут свадебный тамада подогнал очередную серию контента )

Конечно же про "самую быструю" недоделку ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 час назад, allanek сказал:

не здриснула, кинувши майно

Ой думается мне, что он тоже что то таки продал) иначе от куда у недоолегарха котлетка бы взялась для прибывания в Валенсии при том что персонаж на привод ворот раскошелится не мог.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, seksinika сказав:

персонаж на привод ворот раскошелится не мог.

Цитату в студию.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Так їх тоді будуть малозабезпеченим безплатно роздавати )

Может и так быть, но дурачкам давать не будут, так что 1.6 литровый недоболид наше все :lol:.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Цитату в студию.

Сказала же где искать если хочется найти, вперед за цитатой :o балабол тут кто форумный, правильно )), а моим словам можно доверять, да и allanek подтверждает что видела, так что не нужно включать ни попугая ни блондинку, надо в перед!!!

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, seksinika сказав:

Ой думается мне, что он тоже что то таки продал) иначе от куда у недоолегарха котлетка бы взялась для прибывания в Валенсии при том что персонаж на привод ворот раскошелится не мог.

кажуть клімат теплий, можна на пенсію жити 😉

Посилання на коментар

15 хвилин тому, seksinika сказав:

Колись він казав, якщо жінка хоче якісь "булавки"(умовно) собі купити, то хай сама на них заробить. Я не конспектую його цитати, просто пам'ятаю те, що здивувало, навіть якщо це було до 2017 року 🤣. Мене дуже здивувало таке відношення в родині. Якщо ви вже родина, то в кожного є якийсь хист до того, як вона може допомогти примножити статки родини. Знаю кілька сімей, де жінка заробляє гроші, а чоловік займається дітьми та господарством  і щасливо живуть багато років, нікому не приходить в голову сказати іншому, що іди та зароби, бо є розуміння, що в родині вирішили так тому, що кожен робить те, від чого буде більше користі родині. Але щоб таке, коли живуть разом, а гроші витрачає кожен на себе, то вже лайно, а не родина. Я зараз не кажу про родини, де домовляються ще "на березі" про те, як кошти розподіляються. Навіть в таких випадках повинно бути якась повага у відносинах.

Якщо і продав щось з батьківського спадку, то  хай собі тринькає. Може тому і скаженіє так, що треба "тринькати"😂

• Дякую 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, seksinika сказав:

да и allanek подтверждает что видела, так что не нужно включать ни попугая ни блондинку, надо в перед!!!

Бачила, бо здивувало, що ворота були не автоматичні та совати їх треба кожного разу руцями. Блондінку він постійно вмикає, я на це не звертаю увагу. Хто захоче перевірити, то знайде пошуком, а він перечепиться, щоб ще шукати якісь його цитати.

Посилання на коментар

2 минуты назад, allanek сказал:

Колись він казав, якщо жінка хоче якісь "булавки"(умовно) собі купити, то хай сама на них заробить. Я не конспектую його цитати, просто пам'ятаю те, що здивувало, навіть якщо це було до 2017 року 🤣. Мене дуже здивувало таке відношення в родині. Якщо ви вже родина, то в кожного є якийсь хист до того, як вона може допомогти примножити статки родини. Знаю кілька сімей, де жінка заробляє гроші, а чоловік займається дітьми та господарством  і щасливо живуть багато років, нікому не приходить в голову сказати іншому, що іди та зароби, бо є розуміння, що в родині вирішили так тому, що кожен робить те, від чого буде більше користі родині. Але щоб таке, коли живуть разом, а гроші витрачає кожен на себе, то вже лайно, а не родина. Я зараз не кажу про родини, де домовляються ще "на березі" про те, як кошти розподіляються. Навіть в таких випадках повинно бути якась повага у відносинах.

Якщо і продав щось з батьківського спадку, то  хай собі тринькає. Може тому і скаженіє так, що треба "тринькати"😂

Ой когда то я ему написала что 2 машины в семье удобно, жена мол поехать может в салон или еще куда, так он мне ответил что салон ей не нужен, что она на велосипеде и маршрутке вполне управляется, а раз в неделю он может с ней в супермркет на Жузуки выезжать за продуктами.

Тут недо фрилансер наш занимается только пустым трепом на форуме, а наследные Хрущевки уже распроданы как и наследные дачные участки, крайняя квартирка ушла на приобретение "кабинета" во Франике, вот что то мне подсказывает что "кабинет" этот и пошел переуступке для "богатой" жизни в Испании), потому как Жузуки то с собой а недоверанду под Сумами врядли кто купить позарился, ну разве что совсем не дорого, а так конечно хочется видеть поскорее торжественное возвращение на Родину.

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, allanek сказал:

Бачила, бо здивувало, що ворота були не автоматичні та совати їх треба кожного разу руцями. Блондінку він постійно вмикає, я на це не звертаю увагу. Хто захоче перевірити, то знайде пошуком, а він перечепиться, щоб ще шукати якісь його цитати.

Наверно потер недовладелец жилья ибо уж сильно козыряет что цитаты нет:pardon:

• Хаха 1
Посилання на коментар

45 хвилин тому, seksinika сказав:

котлетка бы взялась для прибывания в Валенсии

Не знаю, що там в Валенсії, а тут всі вже приготували апартаменти для туристів. З урахуванням того, що я вже бачила не один графік заїзду ( в знайомих) на весь сезон , то є багато людей, згодних віддати 120-150 євро за ніч, щоб помилуватись місцевими красотами.

5 хвилин тому, seksinika сказав:

вот что то мне подсказывает что "кабинет" этот и пошел переуступке для "богатой" жизни в Испании),

Він казав, що сину залишив ту купу цегли у Франіку. В якійсь з тем про електрички.

5 хвилин тому, seksinika сказав:

Наверно потер недовладелец жилья ибо уж сильно козыряет что цитаты нет:pardon:

Та яка різниця, як він казиться😂?

Посилання на коментар

Дуже, ну ду-у-уже міцний "екзоскелет" )))

ДТП за участю Tesla Cybertruck та Mercedes-Benz G-Wagen сталася в американському Техасі. У результаті зіткнення Cybertruck перетворився на купу металу.

Як повідомили у поліції штату, водієві позашляховика Mercedes стало погано і він втратив керування. Як наслідок, G-Wagen з’їхав з дороги і врізався у припарковані автомобілі. Всього постраждало сім авто, серед яких й електричний пікап Tesla. Саме на Cybertruck припав основний удар. Він був такої сили, що авто буквально розірвало навпіл.

Примітно, що Mercedes-Benz G-Wagen в результаті зіткнення перекинувся. Незважаючи на це у нього значно менше пошкоджень, ніж у Cybertruck. Якщо пікап Tesla не підлягає відновленню, то позашляховик Mercedes цілком можна повернути на дороги. За даними поліції, в такому масштабному ДТП постраждав лише водій «Гелендвагена», його доставили у лікарню з безпечними для життя травмами.

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...