Lipton Опубліковано: 4 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2011 Много написано про городской ГАСК, а интересует область, кто сдавал -отчёты, декларации? Всё так же сложно и те же цифры за м2 что и в городе или... ?!Поделитесь. Сегодня одна милая женщина сказала, что есть смысл попробовать "малой кровью", но зная что украинская корупция пропитана любовью к амерекинаским президентам я засомневался, что так получится! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lipton Опубліковано: 5 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2011 что никто не сдавал ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 5 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2011 Я сегодня был в Обухове. Оказалось, что декларации в Обухове не принимают: нужно обращаться туда-же - на Кривоноса В архитектуре сидит "частная лавочка", которая озвучила цены на "звит" - $10/м2 Прямым текстом сказали - звит пройдет только от "четко обозначенных" исполнителей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makwin Опубліковано: 5 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2011 Я сегодня был в Обухове. Оказалось, что декларации в Обухове не принимают: нужно обращаться туда-же - на Кривоноса В архитектуре сидит "частная лавочка", которая озвучила цены на "звит" - $10/м2 Прямым текстом сказали - звит пройдет только от "четко обозначенных" исполнителей. Ооох!Была я сегодня на Кривоноса-народууу,а разговоры.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lipton Опубліковано: 5 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2011 Я сегодня был в Обухове. Оказалось, что декларации в Обухове не принимают: нужно обращаться туда-же - на Кривоноса В архитектуре сидит "частная лавочка", которая озвучила цены на "звит" - $10/м2 Прямым текстом сказали - звит пройдет только от "четко обозначенных" исполнителей. Круть !!! 10 баксов, вот уроды !!! Ну хорошо 10-это только "звит" или соответственно введено в эксплуатацию ?! Cейчас на каждом столбе висит -"узаконение самостроя" и везде цена 80-100 грн.Это типа -"коррупция в законе"?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 5 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2011 Круть !!! 10 баксов, вот уроды !!! Ну хорошо 10-это только "звит" или соответственно введено в эксплуатацию ?! Cейчас на каждом столбе висит -"узаконение самостроя" и везде цена 80-100 грн.Это типа -"коррупция в законе"?! Это зарегистрированная декларация со звитом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lipton Опубліковано: 6 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2011 классная страна, классный президент -цирк короче !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orba1 Опубліковано: 12 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2011 Я сегодня был в Обухове. Оказалось, что декларации в Обухове не принимают: нужно обращаться туда-же - на Кривоноса В архитектуре сидит "частная лавочка", которая озвучила цены на "звит" - $10/м2 Прямым текстом сказали - звит пройдет только от "четко обозначенных" исполнителей. Був там же, чув те саме... Підкажіть, або киньте лінк, де можна почитати і зрозуміти повністю процедуру введення в експлуатацію будинку. Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 13 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2011 Був там же, чув те саме... Підкажіть, або киньте лінк, де можна почитати і зрозуміти повністю процедуру введення в експлуатацію будинку. Дякую! Да все просто ;) Необходимые документы: - тех. паспорт из БТИ - копия квитанции об уплате штрафа за самострой (из рай. архитектуры) - копия постановы о штрафе за самострой (там же) - тех. звит о соответствии строительным нормам (карманная фирма ГАСКа либо на свой страх и риск "своя") - декларация 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 13 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2011 А є хтось, хто пробував "малою кров’ю"? Був у себе, в черзі також називали 10уо/м2, щоправда в основному ті, хто ще не робив тех звіту, а ті хто зробив і подав декларацію називали різні цифри, у т.ч. 12 грн/м2 А ще я так зрозумів ,що тех звіт мають робити не тільки самобудови, а всі, хто не має затвердженого офіційного проекту. Тобто зараз проект необов’язковий, але потрібно робити тех звіт на відповідність ДБН, але можна й зробити проект, який подати в БТІ, а вони вже поставлять відмітку у паспорті про наявність проекту і відповідність його збудованому, тоді тех звіт не потрібний. Мені у паспорті БТІ написали "проектна документаців в БТІ не подана". Коротше що так попадос, що так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення