DimaF Опубліковано: В середу в 11:28 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:28 1 час назад, viksel сказал: І плавний пуск я б зняв з насоса...Не потрібна прокладка між мережею і обмотками двигуна. Ставил когда блекауты начались, чтобы генератор не так подпрыгивал) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maksym Опубліковано: В середу в 12:02 Поділитись Опубліковано: В середу в 12:02 5 годин тому, DimaF сказав: Там 2 метра трубы. А ГА 100 л? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В середу в 12:04 Поділитись Опубліковано: В середу в 12:04 1 час назад, maksym сказал: А ГА 100 л? Да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 03:12 Поділитись Опубліковано: учора в 03:12 15 часов назад, DimaF сказал: Да. Ото-ж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому В 02.09.2025 в 20:00, viksel сказал: Там не треба сильно розбирати,задня кришка переважно натягнута на двигун .Молоточком стукнули і злетіла.Потім на місце поставити бо охолоджуватись не буде.Заодно подивитесь,можливо вона там взагалі розвалилась і двигун банально не охолоджується. Сегодня поливал и опять тоже самое. Снял заднюю крышку, и увидел крыльчатку на валу, но непонятно что она охлаждает, в корпусе никаких дырок нет. Сам вал без люфта, крутится легко, без рывков и задержек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Я за самосбор з глибинним насосом. В мене одночасно 2 реле тиску - електронне з захистом від СХ, та механічне на випадок ядерного вибуху. Можна підібрати компоненти під свій випадок. Бак краще дешева китайська нержа з італійською мембраною Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому В 03.09.2025 в 08:44, Canton сказал: Сейчас уровень воды У ВСЕХ упал. Если раньше мне надо было молотить 2.5 часа Водолеем 80-м в колодце, чтобы хапнуть воздуха, то этим летом еле вытягиваю 40 минут Таж херня, на хату вистачає, на полив починає воздух хапати за півгодини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Enot123h сказал: Таж херня, на хату вистачає, на полив починає воздух хапати за півгодини Гидросистема разбалансирована полностью...особенно после подрыва Каховского Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, Enot123h сказав: В мене одночасно 2 реле тиску - електронне з захистом від СХ, та механічне на випадок ядерного вибуху А я от не можу згадати нагада у мене стоїть два реле? (те що справа то на другу свердловину) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз