Nobel Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 поїхала дружина на корпоратив... а я сиджу от..сумую/депресую цілий підвал різних вин/настоянок і самогонок в бочечках..а *** ніц з того пити мені не можна ((((((((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 (змінено) поїхала дружина на корпоратив... а я сиджу от..сумую/депресую цілий підвал різних вин/настоянок і самогонок в бочечках..а *** ніц з того пити мені не можна ((((((((( Костя, висилай НП на 51-ше відділення в м. Київ. Доставка за мій рахунок. пс. я про вина та настоянки, а не про дружину Змінено 29 грудня 2018 користувачем Leon пс 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 поїхала дружина на корпоратив... а я сиджу от..сумую/депресую цілий підвал різних вин/настоянок і самогонок в бочечках..а *** ніц з того пити мені не можна ((((((((( Позови соседей/соседок - угости и порадуйся за них. Может в отместку развеселят... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 поїхала дружина на корпоратив... а я сиджу от..сумую/депресую цілий підвал різних вин/настоянок і самогонок в бочечках..а *** ніц з того пити мені не можна ((((((((( От бокала домашнего вина ничего плохого не случится, поверь, даже наоборот. А с хорошей компанией можно даже и без него ;):D ПыСы Можно и самому в гости с таким добром заявиться, думаю протестующих не найдется. У нас корпоратив 31 Только в этот день все могут собраться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 наша злиденна залізниця вже ніц не може, навіть бідненький корпоратив в простому кафе...та і фіг з ними в новорічну ніч я працюю, на РІздво і ін теж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 в новорічну ніч я працюю, на РІздво і ін теж... Тим більше. Не слухай тих кайфоломів, що вище відписались. Надсилай передачу по вказаній адресі. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 (змінено) Тим більше. Не слухай тих кайфоломів, що вище відписались. Надсилай передачу по вказаній адресі. Ты посмотри какой жаднючий проявился Кость, берёшь бутылки, обзваниваешь коллег, пусть закусь какую прихватят и прекрасно на работе всё можно организовать. Можно и в праздники. И тебе не скучно и работа с "трезвенником" не пострадает :D Змінено 29 грудня 2018 користувачем YELENA 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 Кость, берёшь бутылки, обзваниваешь коллег, пусть закусь какую прихватят и прекрасно на работе всё можно организовать. Ви нормальна? Людина на залізниці працює. Пральна, хай бухають на роботі, може пару потягів зіштовхнуться... Дивні поради. Добавлено через 2 минуты пс. я про вина та настоянки, а не про дружину Та да, дружину фіг упакуєш, щоб переслати. Та і вереск на пошті може підняти. Дружину взагалі здихаться - той ще клопіт, не кожному під силу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 Ви нормальна? Людина на залізниці працює. Пральна, хай бухають на роботі, може пару потягів зіштовхнуться... Дивні поради. Мабуть ненормальна й не трішки :D, якщо мені модератор про таке вказує, але чомусь впевнена, що в них декілька змін. І ті працівники, що пити не зможуть, поганої погоди не створять всьому колективу. Добавлено через 5 минут Та да, дружину фіг упакуєш, щоб переслати. Та і вереск на пошті може підняти. Дружину взагалі здихаться - той ще клопіт, не кожному під силу. Кстати про визги :D На НП сегодня еле удержалась от хохота. Подходит передо мной бабулька и спрашивает: "Козу посылкой можно переправить?" Ну ей объясняют, что нельзя, почему нельзя и сколько времени посылка может быть в пути. А бабулька: "А если я козу сама хорошенько упакую, корма насыплю и вы ее там не заметите?"... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 з того всього..все руки не доходили..влялася в мене іграшка років 25.. встановив акумулятори, спаяв розєм для зарядки, підпаяв пульт управління, бо не працював... тепер іграшка робоча сиджу тепер бавлюся..і радості як в малої дитини 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 Антикваріат. Великих грошей у колекціонерів коштує. Мабуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 взагалі я в дитинстві дуже бережно ставився до іграшок (не те що зараз більшість "діток")..і потім коли мені було років 17-18 купу з того всього продавав на ринку... а вже в часи будови продавав Лего і ін...за виручені кошти побудував альтанку і частину бруківки а зараз бачу, що дітям не подаруй..подарунка вистачає на пару хв/годин/макс днів...а потім все поломано/розкидано і знищено..просто розбалувані зараз дуже..в часи нашого дитинства того всього не було, та і жили на порядок бідніше багатьох теперишніх.. і ще попривчали, що і хресні долярами розкидаються...і просто коли до дітей на дн йдуть..то мінімум 500грн несуть (нам на весілля не кожен 500 ніс ))) ) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 29 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2018 Це просто зубожів народ, от воно все так і є... Ну що ж тут зробиш... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 поїхала дружина на корпоратив... а я сиджу от..сумую/депресую цілий підвал різних вин/настоянок і самогонок в бочечках..а *** ніц з того пити мені не можна ((((((((( з того всього..все руки не доходили..влялася в мене іграшка років 25.. встановив акумулятори, спаяв розєм для зарядки, підпаяв пульт управління, бо не працював... тепер іграшка робоча сиджу тепер бавлюся..і радості як в малої дитини Вот он - счастливый брак! Сразу 2 радости - дружини нет и играшкой спокойно можно бавЫтЫсь. Некоторые тут могут спросить - а нафига тогда женится? Но ведь тогда бы радость была только одна - играшка, а так два в одном. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 ............... та ладно [spoiler=18+] 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 дружина чемна..в 00,00 була вдома..правда в Тернополі...до будинку на таксі 140грн, до квартири 50:lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 Не в ответ, просто про такси вспомнилось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 ми довыряэмо одне одному..і я "законослухняний громадянин" 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 Не в ответ, просто про такси вспомнилось Зачем такие намеки делать о посторонней замужней женщине? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 30 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2018 Зачем такие намеки делать о посторонней замужней женщине? Прошу не считать это даже намёком. Написала же, просто вспомнилось к предыдущему посту. К Косте это никак прошу не приплетать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2019 ваш комментарий очень важен для нас (с) и ваш......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 2 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2019 c Новым 2019 годом нас! :crazy: 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2019 ще пару сварок..і того "щасливого брака" може і не бути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз