vadimv Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 мені більше подобається гуляти косою на ПеремозіЦе біля яхт-клубу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Це біля яхт-клубу? невже так і не зістрінетесь? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Це біля яхт-клубу? так - яхтклуб - направо , коса - прямо за бетонкою - за рогом - наліво - цілковитий дикий ліс ~2 + кілометри 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 так - яхтклуб - направо , коса - прямо за бетонкою - за рогом - наліво - цілковитий дикий ліс ~2 + кілометри меня на фестивале сыра и вина легче найти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 меня на фестивале сыра и вина легче найти зараз фестиваль кращих світових сирів та вин в Le Silpo нон стоп Чи в Мар`їнці нема Le Silpo ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 зараз фестиваль кращих світових сирів та вин в Le Silpo нон стоп Чи в Мар`їнці нема Le Silpo ? Да там в обыкновенных магазинчиках продают на ура колбасу, что по 280 грн за 700 гр в ЗАКУПКЕ! Думаю, что Le Silpo там считается магазином для нищих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 невже так і не зістрінетесь?Не впевнений - нам ще Монасрирський острів треба відвідати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Да там в обыкновенных магазинчиках продают на ура колбасу, что по 280 грн за 700 гр в ЗАКУПКЕ! Думаю, что Le Silpo там считается магазином для нищих вугільна Швейцарія Добавлено через 58 секунд Не впевнений - нам ще Монасрирський острів треба відвідати. яхтклуб Січ - краще - там павичи альбіноси 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Не впевнений - нам ще Монасрирський острів треба відвідати. прозвучало как а если я сказал: "к маме!", значит к маме! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 якщо не впровадити заходи з суворої деколнізації , як це свого часу зробили Фінляндія та Польща , так і залишимося на віки улусом московської орди . о чем это Вы ? какие конкретно меры надо принять на Ваш взгляд ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 (змінено) о чем это Вы ? какие конкретно меры надо принять на Ваш взгляд ? Все придумали до нас (с) можна взяти за приклад досвід успішної деколонізації Фінляндії , Польщі , навіть стран Балтії ... + ввести екзамен на громадянство - Конституція України , Історія України , Мова , Література + присяга Громадянина України Хто не склав - не голосує , не може бути обраним , не обіймає державних посад , вчителя школи - включно , вчитель - то відповідальна державна посада . +Закон про колабораціонізм - можна взяти за приклад , як СРСР поводився зі задниками та особами ,які мешкали на окупованій ворогом терріторії . Совкодрочерам має сподобатися . Змінено 29 серпня 2020 користувачем Бездомный 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 не знаю времнами єта тема ассоциирутся у меня с этим клипом почему-то почему точно ще не разобрался 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Нарешті зрозумів , кого нагадує мені одна місцева білявка :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 зараз фестиваль кращих світових сирів та вин в Le Silpo нон стоп Чи в Мар`їнці нема Le Silpo ? Смешно )) Спроси у жены, сколько сыра из 10 л молока, прибавь затраты на изготовление, вызревание, доставку между странами, зарплаты там и у нас, наценки и сам удивишься насколько там цены не соответствуют стоимости продукта. Нет и не может быть в больших сетевых магазинах крафта. Там сроки хранения не позволяют (значит появляются нежелаемые нами добавки), ну и технология уже не та, нет того, ценимого всеми индвидуального подхода к каждому продукту. На фестевалях живое общение с людьми (не только участниками, но и посетителями), которые ответят на любой вопрос, знают весь процесс и штучно изготавливают настоящие вкуснейшие эксклюзивы из натуральных продуктов. И к чему ты Марьинку приплел )) Добавлено через 3 минуты Да там в обыкновенных магазинчиках продают на ура колбасу, что по 280 грн за 700 гр в ЗАКУПКЕ! Думаю, что Le Silpo там считается магазином для нищих Ну вы же женщина. Должны вроде знать стоимость хорошего мяса и понимать, что в приготовленном виде оно никак не может стоить столько же. Речь шла о кг. Кстати, в Киеве подобная колбава стоит 240 грн за 0,5 кг, странно что такого вы не знаете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Смешно )) Спроси у жены, сколько сыра из 10 л молока, прибавь затраты на изготовление, вызревание, доставку между странами, зарплаты там и у нас, наценки и сам удивишься насколько там цены не соответствуют стоимости продукта. Нет и не может быть в больших сетевых магазинах крафта. Там сроки хранения не позволяют (значит появляются нежелаемые нами добавки), ну и технология уже не та, нет того, ценимого всеми индвидуального подхода к каждому продукту. На фестевалях живое общение с людьми (не только участниками, но и посетителями), которые ответят на любой вопрос, знают весь процесс и штучно изготавливают настоящие вкуснейшие эксклюзивы из натуральных продуктов. . Пропоную скуштувати продукцію ТМ "Старий Порицьк" - сметану , вершкове масло , сир За усілякі імпортні сири довготривкого зберігання Парміджано Реджина , Старий Амстердам , маленького баска , та голову монаха вже помовчу . З.І. Дружині не подобається а ні голова монаха , а ні сири з трюфелем .Але то діло смаку . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 вугільна Швейцарія В основном шахтеры, энергетики и военные Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 яхтклуб Січ - краще - там павичи альбіносиБули там сьогодні. А вечеряли в "1000 і одна ніч", щойно повернулися. прозвучало как а если я сказал: "к маме!", значит к маме!Там на завтра по прогнозу +34, не гулять жеж по городу по такой жаре... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Нарешті зрозумів , кого нагадує мені одна місцева білявка :lol: с чем боролся, на то и напоролся постепенно превратился в бабу (не самую лучшую) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Пропоную скуштувати продукцію ТМ "Старий Порицьк" - сметану , вершкове масло , сир За усілякі імпортні сири довготривкого зберігання Парміджано Реджина , Старий Амстердам , маленького баска , та голову монаха вже помовчу . З.І. Дружині не подобається а ні голова монаха , а ні сири з трюфелем .Але то діло смаку . У них очень простенькая линейка молочной продукции. Все это я дома сама изготавливаю и в холодильнике постоянно в наличии. Ну и более сложные сыры с различными плесенями и разными добавками тоже давно делаю. Мне интересно то, что я еще не умею делать. Что штучно можно попробовать только в отдельном населенном пункте. Как во Франции, например. Там каждая маленькая сыроварьня может похвалиться своим, неповторимым сыром. Но я сегодня больше винами интересовалась ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Ну вы же женщина. Должны вроде знать стоимость хорошего мяса и понимать, что в приготовленном виде оно никак не может стоить столько же. Я очень рада за благосостояние народа в Ваших местах, который может переплачивать столько за колбасу, в которую пошло мясо по 100 грн/кг. Я бы лучше мясо приготовила. Речь шла о кг. Судя по расчетам Вашей прибыли, речь шла за колечко. По Вашим же словам на 10 колечек пошло 10 кг сырого мяса и 1.5 кг сала. В готовом виде такое колечко не может весить больше 700 гр Кстати, в Киеве подобная колбава стоит 240 грн за 0,5 кг, странно что такого вы не знаете. Так в магазине, а не в закупке. И мясо приличное у нас не по 100 грн/кг, а существенно дороже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 При горячем копчении, колбаса в весе теряет не более 10% (не путайте с сыровялами), если мясо хорошее. У нас оно тоже дороже стоит, даже в сравнении с вашими ценами (и вообще у нас на все здесь цены выше), но я постоянный покупатель, а тогда еще и оптовым считалась для мелкой фермы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 с чем боролся, на то и напоролся постепенно превратился в бабу (не самую лучшую) навіть Ланусік визнала , що баба - то діагноз :lol: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 При горячем копчении, колбаса в весе теряет не более 10% (не путайте с сыровялами), если мясо хорошее. У нас оно тоже дороже стоит, даже в сравнении с вашими ценами (и вообще у нас на все здесь цены выше), но я постоянный покупатель, а тогда еще и оптовым считалась для мелкой фермы. У меня теряет минимум 15%. Если хотите потравить покупателей, то меньше конечно) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Все от мяса зависит. Я жирное не люблю. Пока из домашних никто не отравился за многие годы. Не продаю, то был разовый эксперимент ради интереса и от избытка свободного времени. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 При горячем копчении, колбаса в весе теряет не более 10% (не путайте с сыровялами), если мясо хорошее. Хорошо. Пусть 10%. Я даже верю, что есть люди, которые так переплачивают. И я рада, что в Ваших краях их не мало. Но тогда мне не понятна цена сырого мяса. У нас оно тоже дороже стоит, даже в сравнении с вашими ценами (и вообще у нас на все здесь цены выше), но я постоянный покупатель, а тогда еще и оптовым считалась для мелкой фермы. Оптовый покупатель на 10 кг? Еще и с минимум 30% скидкой у маленькой фермы? Чудеса. Как бы выращивать свинку исключительно на натуральных кормах (а это почти год ее кормить надо) , а потом отдавать качественное мясо по 100 грн/кг уже разделанное? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз