ozor Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 Японцы весьма ипанутые у них и процент суицидов высокий и хикикамори чисто ихняя болячка... Много гениальных и также много ипанутых Индустриализация и ймовірно море продукти впливають Согласен, специфики много у них, но самоидентичности у них можно поучиться. хикикамори Я думаю, если наш социум через японскую статистику, учет и психиатрию прогнать, то у нас не меньше выявиться таких уникумов. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 Согласен, специфики много у них, но самоидентичности у них можно поучиться. Типу так: Два куми посеред хрещатику... Підходить іноземець- ду ю спик інглиш? Вони що? Шрейхен зи дойч? Що? І так далі ще декілька мов... Нічого не зрозуміли... Після того один кум другому каже - дивись яка розумна людина, стільки мов знає... На томість відповідь - і як це йому допомогло? Ця іх ідентичність якась хвороблива як на мене... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 @=YaSto=, я о другой самоидентичности. Анекдот: Франция. Ты почему на французском разговариваешь, ты шо, из западной Франции? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 (змінено) @=YaSto=, я о другой самоидентичности. Анекдот: Франция. Ты почему на французском разговариваешь, ты шо, из западной Франции? Японці нехай дякують Отоя Ямагуті Змінено 15 вересня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 (змінено) зустрілися якось два єврея :lol::lol::lol: в сучасних реаліях чоловіку треба бути повним безмізким ідіотом , щоб бігати за бабою , добиватися бабу , дарувати коштовні подарунки та робити вигідні пропозиції - це баба мусить добиватися чоловіка та робити йому вигідні пропозиції , щоб він звернув на неї увагу :lol: Змінено 15 вересня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 (змінено) Дадим тебе медаль антигероя от Русской Украины. Из говна и палок сказав нащадок окупантів - катів Народу України Змінено 15 вересня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 - Брак, деточка, это постепенное осознание того, шо мама таки была права... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 (змінено) - Брак, деточка, это постепенное осознание того, шо мама таки была права... швидше - шо тато був правий : Костюмы, платья, торт, веселье, Кричат все: Горько! Вам любви! И только батя, очень тихо: - Беги... З.І. ще один лицар ордену "рожевої ватрушки" :lol: На Одещині чоловік застрелився з "ручки-пістолета". У Подільському Одеської області місцевий житель застрелився з саморобної "ручки-пістолета". Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Департамент комунікації Національної поліції 40-річного жителя Подольська з вогнепальним пораненням голови виявила в своєму дворі колишня співмешканка і повідомила в поліцію. Постраждалого врятувати не вдалося, він помер в кареті швидкої допомоги.Джерело: censor.net/ua/n3219506 Змінено 15 вересня 2020 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 Мои дети пошли тут в русскую школу в шестом поколении. При этом наша часть рода ведет их и по украинскому. А ты, обрезанный, в каком поколении тут тусуешься? то ти ще й з роду зрадників - посіпак оккупантів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 Деоккупантов. Сер Вінстон Черчілль дещо помилявся - слово "коммуністи" необхідно замінити на слово "кацапи" - твій рід прислужувався кацапам . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 Мне кажется более уместной в этой теме другая цитата - "Безбрачие создано распущенностью. Оба пола избегают союза, который должен сделать их лучшими, и пребывают в союзе, который делает их худшими.“ — Шарль Луи Монтескье 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 союза, который должен сделать их лучшимиЭто типа намек, что до этого они были недостаточно хороши? ИМХО, давно уже пора завязать с тяжелым наследием эпохи сельхозреволюции в виде "первородного греха", "изначальной греховности" и прочей муйни для улучшения породы домашней худобы. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 Деоккупантов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 (змінено) Мне кажется более уместной в этой теме другая цитата - "Безбрачие создано распущенностью. Оба пола избегают союза, который должен сделать их лучшими, и пребывают в союзе, который делает их худшими.“ — Шарль Луи Монтескье Монтеск'є згенерував цю мАксиму у зовсім інших юридичних , економічних , культурних , релігійних е.т.с. реаліях Світ тоді був зовсім інший . Монтеск'є тоді оточували добре - суворо виховані слухняні католички , а не оті сучасні офуєвші фем - порванки у коронах :lol: З жодною з сучасних "вільних-незалежних" фем паскуд Монтеск'є не те що шлюб не брав би - серти поряд не сів би :lol: На тих у мовах , які існують зараз , сучасна "вільна-незалежна" жінка мусить вмовляти чоловіка взяти з нею шлюб так , а він все одно повинен відмовити , бо шлюб зараз беруть лише лохи Змінено 16 вересня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 (змінено) Это типа намек, что до этого они были недостаточно хороши? ИМХО, давно уже пора завязать с тяжелым наследием эпохи сельхозреволюции в виде "первородного греха", "изначальной греховности" и прочей муйни для улучшения породы домашней худобы. Я думаю цитата про другое. И для меня рассказы харари не являются аксиомой. Мир уже в постиндустриальную эпоху входит,а институт брака и семьи ,при всех изменениях и трансформациях,продолжает главенствовать как следует из приведенной выше информации. В семье у человеков открываются такие положительные качества человека ,которые редко встретишь у "одиночества",а пропаганда потреблятства и безбрачия безусловно ведет к деградации и постепенному самоуничтожению целые нации. Распущенность нравов ,концентрация на себя ведет к самоликвидации и сравнима с лозунгом "после нас хоть потоп". И посему незыблемым остается вывод - общества с традиционалистским настррем,религиозным началом (или идеологическим) имеют в перспективе явное преимущество перед обществами свободных нравов и преобладающей "толерантностью". Змінено 16 вересня 2020 користувачем Юрий Киев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 (змінено) Я думаю цитата про другое. И для меня рассказыихарари не являются аксиомой. Мир уже в постиндустриальную эпоху входит,а институт брака и семьи ,при всех изменениях и трансформациях,продолжает главенствовать как следует из приведенной выше информации. В семье у человеков открываются такие положительные качества человека ,которые редко встретишь у "одиночества",а пропаганда потреблятства и безбрачия безусловно ведет к деградации и постепенному самоуничтожению целые нации. Распущенность нравов ,концентрация ведет к самоликвидации и сравнима с лозунгом "после нас хоть потоп". И посему незыблемым остается вывод - общества с традиционалистским настррем,религиозным началом (или идеологическим) имеют в перспективе явное преимущество перед обществами свободных нравов и преобладающей "толерантностью". в такому випадку баба потребує суворий укорот , а не оту розпусту , яка існує зараз сучасні "вільні - незалежні" розпусні фем паскуди не гідні шлюбу Змінено 16 вересня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 а не оті сучасні офуєвші фем - порванки у коронах что, не дают ? Добавлено через 34 секунды З жодною з сучасних "вільних-незалежних" фем паскуд Монтеск'є не те що шлюб не брав би - серти поряд не сів би конечно, дрочить - дешевле 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 что, не дают ? Добавлено через 34 секунды конечно, дрочить - дешевле ТП бінго , таке ТП бінго:lol::lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 В семье у человеков открываются такие положительные качества человека ,которые редко встретишь у "одиночества"Та да, давно замечено, что с появлением кольца на руке начинает прорезаться голос, появляются командные навыки, развязываются руки и ноги. пропаганда потреблятстваТа да, переплюнуть семейное потреблятство домов, квартир, машин, колясок и памперсов сможет далеко не каждый холостяк. Печень не выдержит. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 лише лохи........ сучасні "вільні - незалежні" фем паскуди не гідні шлюбу Вся эта желчь и потоки ненависти говорят лишь о ущербности позиции и неспособности защищать свою теорию/позицию адекватно . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 ТП бінго , таке ТП бінго а че вы этой картинкой хвастаетесь, что член маленький ? ( пункт 2 ) сочувствую... развивайте навыки удовлетворения пальцами да языком, что тут остается делать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 Вся эта желчь и потоки ненависти говорят лишь о ущербности позиции и неспособности защищать свою теорию/позицию адекватно . правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конфуцій 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 Мы и есть русские.Точнее: Да, скифы - мы! Да, азиаты - мы, С раскосыми и жадными очами! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 (змінено) Мы и есть русские. . ви - кацапи . Правильно назвати = правильно зрозуміти (с) слово "кацап" перекладається з тюрської , як "різник" кацап - ваше коректне ім'я , яке дуже точно передає вашу суть Змінено 16 вересня 2020 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 16 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2020 Некоторые посмеиваются, что дети учат коран... Хотя это нисколько не делает и не сделает их мусульманами... Более того, они у меня почитают и тору, и буддисткие, и кабаллу, все все! За такого рода идеологическими социумами будущее. Но на мой взгляд, наиболее прогрессивным сейчас становится как раз мусульманство, как ни дивно это слышать... Хотя их все время обнуляют и обнуляют 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз