vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 26 хвилин тому, US7IGN сказав: професійна деформація. зранку команд всім понарізав Людство масово живе в режимі недосипання, тобто отруєння мозку токсичними продуктами метаболізму. Це нафіг вбиває імунітет і ще багато чого. Я тільки коли пішов з галєр, дізнався, наскільки відрізняється якість життя без будильника. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Така сама ***ня спіткала еллінів, римлян і ще цілу купу першопроходців. Це спільна риса цивілізацій - падіння під натиском варварів. спільна риса цивілізацій , які впали під натиском варварів , починаючи з Давнього Єгипту - швидке падіння після того , як бабИ отримали права - економічні , політчні , статеву свободу - право барижити вареником.... . Хатшепсут , Лісітрата , Олімпіада , Клеопатра , Мессаліна,Агріппіна Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, vadimv сказав: Людство масово живе в режимі недосипання, тобто отруєння мозку токсичними продуктами метаболізму. Це нафіг вбиває імунітет і ще багато чого. Я тільки коли пішов з гелєр, дізнався, наскільки відрізняється якість життя без будильника. я без будильника прокидаюся. від кількості ідей які дуже шумлять під ранок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 хвилини тому, US7IGN сказав: я без будильника прокидаюся. від кількості ідей які дуже шумлять під ранок ерекцію так ще не називали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, vadimv сказал: Під наркозом і гіпнозом І вся вища математика дівчаток зводиться до того як жеж навести порчу накласти закляття на мужика Потім накласти лапу на його статки, а йому залишити на згадку накладену купку на ліжку ) йому на згадку купку на ліжку , а собі на згадку - його палець , скальп , тестікули - за смаком 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: ерекцію так ще не називали потенціал і потенція - однокорінні слова Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: ерекцію так ще не називали мені б ваші проблеми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз