vbteam Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 . мать честная...какие люди 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
webworker Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Так что, ЛанусеГ, не переживай. Твой юнец ещё ждёт тебя впереди. Кто он - не знаю. Знаю только, что ему сейчас 20 и он бородат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 меньше всего тут переживаю я :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
webworker Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Смирилась уже что ли? Та брось - всё будет хорошо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 ага...а що казали тут про мій він і вік ЛАни 100500 повідомлень назад??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 ага...а що казали тут про мій він і вік ЛАни 100500 повідомлень назад??? Мабуть, що ви підстаркуваті вже для гулянок і час створювати сім"ю? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Та яка сім’я, тільки житло є, а ще треба машини покупляти, кар’єру зробити... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Та яка сім’я, тільки житло є, а ще треба машини покупляти, кар’єру зробити... Блін, а мені в 30 ще житло треба збудувати бо в моїх квартирах задорога оренда, мені не по кишені... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Блін, а мені в 30 ще житло треба збудувати бо в моїх квартирах задорога оренда, мені не по кишені... у Ланы по слухам есть житлплощадь в элитном доме))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 у Ланы по слухам есть житлплощадь в элитном доме))) Я бедный но гордый и в прыймы не пойду! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 Я бедный но гордый и в прыймы не пойду! А звали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 — Девушка, вас уже пригласили на следующий танец? — Ой, нет еще. Я свободна! — Подержите тогда мою кружку пива, я в туалет сбегаю! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 Такий відвертий натяк що всі холостяки затихли. Впали в ступор. Обдумують подальші дії :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 у Ланы по слухам есть житлплощадь в элитном доме))) Что характерно, сейчас практически у каждой приличной девушки, СВОЯ жилплощадь. А вот у принцев, кони иногда имеются, а вот с мЭтрами не всегда складывается. Шо за мэйнстрим такой? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 Что характерно, сейчас практически у каждой приличной девушки, СВОЯ жилплощадь. не удивительно...с такими то мыслями... www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1630982&postcount=3050 А вот у принцев, кони иногда имеются, а вот с мЭтрами не всегда складывается. мужики как-то попроще к этому относятся... кроме вебвокера ессно :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soloni Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 А вот у принцев, кони иногда имеются, а вот с мЭтрами не всегда складывается. Напомнили студенческие годы, когда друг мне показал достаточно нестарый белый "Мерседес" и его хозяина : "Бачиш того хлопця й на чому він їздить ? але квартиру не наймає, не має навіть кроваті у гуртожитку - спить на килимку на підлозі" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 У деяких видів ссавців самиці піклуються про підготовку лігвища для виведення потомства. Самці приходять лише самі знаєте для чого, щоправда часто носять їжу у період вигодовування. А так в основному самі по собі. Якось так...))) А якщо серйозно то більшість чоловіків справді мінімалістичні за потребами, ну там погулять, побухать, переспать де попало, і якщо планів щодо будівницва сім’ї не передбачається, то й напружуватись сенсу немає, ібо нафіга якщо й так все нормально. Ті ж, хто самостійно напружуються без прицілу на сім’ю, в результаті залишаються холостими скнарами з непостійними партнерами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 планування...тактика і стратегія... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 З ким воюєш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 З ким воюєш? планую завоювати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soloni Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 планую завоювати... А чи можна домовитися ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 А чи можна домовитися ? буде видно по ситуації на полі бою... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 буде видно по ситуації на полі бою... Если в сердце нет ответа - надо в печень постучать...(с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soloni Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 буде видно по ситуації на полі бою... у Вас первинний зміст - бій обов'язково .... а як щодо уникнути війни ? Згадайте одне з головних правил айкідо : не заважайте суперникові робити те, що він хоче ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 15 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2013 так и че решили? барышне иметь своё жилье - зло? это мешает вступить в брак? самец сразу пугается и не приходит для сами знаете чего 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз