Nobel Опубліковано: 4 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2016 та чого заставили...я ніколи не показую свої емоції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 4 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2016 та чого заставили...я ніколи не показую свої емоції.Здравствуй, Чак! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Natali90 Опубліковано: 8 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2016 подали заяву на розпис.... Поздравляю)) Скоро прочувствуете все "Прелести".... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2016 Шо, прелести теперь сразу после заявы вылазят?)) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 8 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2016 подали заяву на розпис.... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 12 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2016 обручки і заручальне колечко куплені 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 12 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2016 обручки і заручальне колечко куплені О, вот это новость Думаю, все молчат, шоб не сглазить. Ттт. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 13 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2016 обручки і заручальне колечко куплені Нобель,я рад за тебя. Ты в своей теме никогда не скрывал подробностей,фотографировал дом,себя.. Если не будет фото со свадьбы-это будет как-то странно 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 15 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 подали заяву на розпис.... Петриківський?:D:D:D :rolleyes: Добавлено через 3 минуты фотографировал дом,себя.. Если не будет фото со свадьбы-это будет как-то странно Нобель скажет: А. Жена против фотосъемки, чтобы не сглазить:D счастье. Б. Нобель исчезнет на пару месяцев как только начнут приставать: Покажи фоты. В. Смонтирует таки пару фот:D для публики. Я не верю, что Нобель женится:D. От не верю и все. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 15 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 переименуйте тему в "Вы хотите счастливый брак для Нобеля?"" :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 15 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 Я не верю, что Нобель женится. От не верю и все.Тяжело Вам в личной жизни-лапшу с ушей снимаете А без лапши по большому счету на кой ляд такое счастье Не воспримите как критику-напротив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 15 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 лапшу с ушей снимаете Лапша, рога:D... Рога, лапша:D... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 19 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2016 обручки і заручальне колечко куплені Вітаю. Щиро вітаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 23 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2016 Присоединяюсь к поздравлениям за решительные действия Нобеля 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 24 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2016 Присоединяюсь к поздравлениям А Мидома уже поздравлять? или рано еще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 24 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2016 А Мидома уже поздравлять? или рано еще? Я так понимаю, он в свадебном путешествии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 24 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2016 Я так понимаю, он в свадебном путешествии. Вот это я понимаю. Мужик сказал - мужик сделал:D. А то сильно много внимания Нобелю, что пришлось даже колечка прикупить:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 24 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2016 Вот это я понимаю. Мужик сказал - мужик сделал:D. А то сильно много внимания Нобелю, что пришлось даже колечка прикупить:D. Так вынудили, бедный Нобель... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 25 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 Так вынудили, бедный Нобель... Ничего, зато скоро оживет веточка про счастливый брак.... :D:D:D А куда Тоха делся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 Ничего, зато скоро оживет веточка про счастливый брак.... А куда Тоха делся? Правда делся?:D Наталико, а у вас как дела в личной жизни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 25 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 Правда делся?:D Наталико, а у вас как дела в личной жизни? Спасибки, у меня все хорошо. Признавайтесь, Тоху себе забрали? ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 25 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 Признавайтесь, Тоху себе забрали? Вы его поделить не могли?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 26 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2016 Вы его поделить не могли?) И его забрал Славен вместо волка:D:D:D. вот так бывает. а Красные Шапочки остались по домам:D:D:D. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 1 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 Шо, прелести теперь сразу после заявы вылазят?)) иногда прелести всплывают еще на этапе проверки серьезности намерений ))) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 Улыбнуло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз