Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Выбор электрогенератора

zgnatyuk

Рекомендовані повідомлення

конечно ,же синусоида у инверторного значительно лучше  ,он тише ,меньше потребляет ,легче , но надо смотреть где и для чего он используется .  Более или менее нормальный будет стоить около 30 тыс.,к примеру Hyundai HHY 3050Si или Weekender X2600ie ( у меня есть weekender x3500ie ,работает нормально ) . Но надо понимать ,что ресурс  движка  там 1000 - 2000 часов (если повезет )  .

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

48 хвилин тому, viksel сказав:

Головне питання що саме купити…

То уже не до мене... Чув, що є китайські копії (а не підробки) Хонди по адекватній ціні. Хай підказують хто в темі.

Головне щоб такого не купили 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Безусловно , Honda это фаворит. Оригинальная Honda  прослужит долго ,если ей пользоваться правильно и во время обслуживать. 

Screenshot_530.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, Made in USSR сказав:

Оригинальная Honda  прослужит долго ,если ей пользоваться правильно и во время обслуживать. 

Так наче ж бюджет відомий?

6 годин тому, viksel сказав:

Кошти думаю нашкребемо))Там цінник в районі 20.Головне питання що саме купити…

Хонду за такі гроші не купити, але дивлячись для чого гена, бо у мене 11 років працює неХонда, вже мабуть годин 100 на лічильнику. 

а на іншому за три роки 15 хвилин і теж як новий! ))

Тому брати потрібно те, що відповідає конкретно вашим запитам і це не обовʼязково щось аж-аж.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Сьогодні вдалось довше поговорити...В розмові при визначенні потреб генератора я зрозумів що "стерильності" під.єднання навряд чи буде.До генератора  можуть і вмикнути холодильник,електроінструмент...Але там вже є зарядна станція екофлоу чи як там її...І напрошується думка що генератор все ж таки буде класичний.На пряму буде використовуватись для побутових приладів а старлінк і зарядки усілякі від екофлоу який буде заряджатись від генератора.По класичних генераторах в цій темі достатньо інформації тому не буду тисячний раз перепитувати))Всім дякую. 

Посилання на коментар

да будет вам известно  ,правильная синусоида важна именно для электромоторов ,а для большинства зарядок качество синусоиды не имеет значения ( все зависит от схемотехники ).

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...