NBB Опубліковано: 15 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2024 В 14.04.2024 в 19:10, Made in USSR сказал: NBB купите генератор с мотором хонда на 270 куб. см. вам хватит. це наприклад які бренди? чи у них у всіх є опис який двигун встановлений? це буде десь 4-5 кВт? дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 16 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2024 нет это не будет пять киловатт ( если речь идет о обычном не инверторном генераторе ) . Они вам вообще не нужны скорее всего . У меня дом потребляет в пике 3200 ватт и это крайне редко .В основном это 400-600 ватт. вообще то я ранее писал что надо покупать ,читайте внимательнее посты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2024 дело с наличием электрики у нас не очень хорошо обстоит . Буду менять свой пятидесятикиловаттник на более мощный. Не хватает его на все к сожалению. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 18 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2024 Други, вопрос. Имеется вот такой гена getools.com.ua/benzoinstrument/generatory/invertornyj-generatorkraissmannEYG1200iA. Ежли в него воткнуть бытовой холодильник с обычным компрессором 120-150 Ватт, инвертор в гене не сдохнет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 18 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2024 9 минут назад, SON сказал: Други, вопрос. Имеется вот такой гена getools.com.ua/benzoinstrument/generatory/invertornyj-generatorkraissmannEYG1200iA. Ежли в него воткнуть бытовой холодильник с обычным компрессором 120-150 Ватт, инвертор в гене не сдохнет? У меня подобный кубик, он подпрыгивает во время запуска но работает, раза три от него запитывал в 22м году так что опыт у меня так себе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 18 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2024 18 минут назад, SON сказал: Други, вопрос. Я ось так вирішив: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 18 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2024 И что компрессор холодильника нормально стартует с плавным пуском ?!😲 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 18 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2024 Так, станом на сьогодні все ок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2024 Для холодильника лучше какой нибудь ИБП приспособить имхо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2024 там стартовые токи высокие 😏. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 19 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2024 3 часа назад, Made in USSR сказал: там стартовые токи высокие 😏. Можна із запасом взяти, має вистачити Спойлер 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2024 (змінено) 5 часов назад, Made in USSR сказал: там стартовые токи высокие 😏. У меня инверторный холодильник нормально стартовал от 760 ватного блюэти. Змінено 19 квітня 2024 користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2024 инверторный ! Надеюсь принцип работы его знаете ?! Речь то шла о обычных компрессорах ...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2024 15 часов назад, Made in USSR сказал: инверторный ! Надеюсь принцип работы его знаете ?! Речь то шла о обычных компрессорах ...... Обычная морозилка тоже работает нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 В 16.04.2024 в 08:58, Made in USSR сказал: нет это не будет пять киловатт ( если речь идет о обычном не инверторном генераторе ) . Они вам вообще не нужны скорее всего . У меня дом потребляет в пике 3200 ватт и это крайне редко .В основном это 400-600 ватт. вообще то я ранее писал что надо покупать ,читайте внимательнее посты. не підкажете де саме почитати? дякую в мене все на електриці тому коли тепло, то споживання нормальне,а от коли холодно то 12-15 кВт буває запросто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 почали вмикати і поки неясно як буде далі в країні з цим тому треба якось базові речі заживити в першу чергу це насос в свердловині також бажано холодильник і морозилку насосо та холодильник з морозилку напевно ще і на різних фазах підключені для телефонів ноутбуків є павербанки вибачаюсь, за такі примітивні питання але не було часу вникнути в цю тематику зарядні станції коштують дорожче генераторів з усього вижене є парвербанки і старий аккум який перестав працювати на авто-))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 Насос "Водолій" які характеристики не в курсі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 43 минуты назад, NBB сказал: Насос "Водолій" які характеристики не в курсі В гугле забанили?? vodolej.com.ua/index.php/skvazhinnye-nasosy-vodolej 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 21 минуту назад, DimaF сказал: В гугле забанили?? vodolej.com.ua/index.php/skvazhinnye-nasosy-vodolej не знаю який встановлений Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 (змінено) 2 минуты назад, NBB сказал: не знаю який встановлений По среднему посмотрите. Змінено 16 травня 2024 користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 1 минуту назад, DimaF сказал: По среднему посмотрите. напевно до 1кВт десь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 16 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2024 (змінено) 1 час назад, NBB сказал: не знаю який встановлений Наліпка на коробці з конденсатором, біля вилки Змінено 16 травня 2024 користувачем Enot123h 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Idle Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 В 19.04.2024 в 06:26, DimaF сказал: Для холодильника лучше какой нибудь ИБП приспособить имхо. У мене така проблема теж намалювалась минулого року. Довелось вивчати особливості пускових струмів звичайних компресорних холодильників в різних режимах. Виявилось, що в умовах залишку тиску миттєва потужність пускового струму мого немолодого холодильника дорівнює 2600-2700Вт. Що миттєво викликало блокування виходу навантаження невеликого (800Вт) інвертора-стабілізатора для котлів. В режимі стабілізатора цей пристрій нормально справляється з трикратним односекундним перевантаженням, а от в режимі перетворення (інвертора) блокується при спробі старту компресора, бо така логіка налаштувань процесора, там запас на перевантаження в режимі інвертора набагато менший, і пристрій блокується. При цьому такий же точно пристрій бездоганно працює з інверторними компресорами нових великих холодильників у всіх режимах, і навіть не відчуває суттєвого навантаження. Купляти ДБЖ з десятикратним запасом потужності по навантаженню дуже не хотілось, бо ціна майже аналогічна новому холодильнику, тому "заколхозив" інше рішення, з додатковим інвертором. Запропонований вище варіант з реле плавного пуску цілком робочий, але під рукою його не було, замовляти було довго, а рішення потрібно було знайти швидко. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 4 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2024 Порекомендуйте будь ласка інверторний генератор 4 максимум 5 кВ. Основна задача - буде підключено станок з чутливою електронікою. Безперебійна робота мінімум 4 години. Буду дуже вдячна за пораду. переглядала різні варіанти , дивилась огляди - з найдешевших sigma не підходить точно, до нього страшно підключати техніку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
psy Опубліковано: 5 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2024 Здравствуйте, хочу взять Konner&Sohnen KS3100iG S, кто поможет сделать скидку, что не мало важно - оплата частями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз