Vikctor Опубліковано: 24 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2024 (змінено) 7 часов назад, Gitan сказал: Жадоба до життя. Самосів. Скрыть контент Чомусь в мене в таких само місцях не квіти а самі бурьяни вилазять))) Змінено 24 серпня 2024 користувачем Vikctor 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 24 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2024 5 часов назад, Vikctor сказал: Чомусь в мене в таких само місцях не квити а самі бурьяни вилазять))) Це виняток. В мене бурьяни також скрізь лізуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2024 30 минут назад, Gitan сказал: Це виняток. В мене бурьяни також скрізь лізуть. Заспокоїли) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 24.08.2024 в 13:42, Vikctor сказав: Чомусь в мене в таких само місцях не квіти а самі бурьяни вилазять))) У мене помідорний кущ виліз минулого року Ще і встиг порадувати помідорками чері 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 (змінено) 24.08.2024 в 11:32, Gitan сказав: Жадоба до життя. Самосів. Приховати вміст У мене також квіти кожен рік, якщо навколо все квітне то вони звісно всюди висіваються, але мої петунії на фемах довго не ростуть, не витримують температури, а ось портулак чудово себе почуває Прихований текст Змінено 27 серпня 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 27 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 3 часа назад, Фрай сказал: портулак чудово себе почуває Гарно. В мене петунія на плитці вже більше місяця квітне. В горшиках всеж засихає. А цей як новий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2024 О, в горщиках у мене розкошує навіть на сонці, але не треба давати пересихати чи навпаки перелити і тоді буятиме весь сезон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 1 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 (змінено) Зробив панель управління на акумулятор. Спойлер Змінено 1 вересня 2024 користувачем Gitan 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 А чому бмс не інверторна? Вони ж однакові гроші коштують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 1 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 (змінено) 33 минуты назад, Vikctor сказал: А чому бмс не інверторна? Вони ж однакові гроші коштують. Коли купував не розібирався. В чому різниця? Вибирав щоб струм балансу був 2А, та 200А струм Змінено 1 вересня 2024 користувачем Gitan Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 1 час назад, Gitan сказал: В чому різниця? Скоріш за все виключно у здатності спілкування з інвертором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 47 минут назад, Vikctor сказал: Скоріш за все виключно у здатності спілкування з інвертором. Из того что для себя вижу, так это то что если батареи чуть меньше чем нужно то сложно будет график подмеса от сети организовать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
omozhyn Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 6 годин тому, Vikctor сказав: у здатності спілкування з інвертором і з іншими АКБ, у разі необхідності (і бажання та можливості) масштабувати систему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 5 минут назад, omozhyn сказал: і з іншими АКБ, у разі необхідності (і бажання та можливості) масштабувати систему Это вроде как не сильно важно при парралельном подключении учитывая что никто из них с инвертором не общается 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 5 часов назад, mib сказал: Из того что для себя вижу, так это то что если батареи чуть меньше чем нужно то сложно будет график подмеса от сети организовать Ви про сонячні батареї? Бо я ваш вислів ніфіга не зрозумів. До чого бмс до подміса? Це ж наче функціонал інвертору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 6 минут назад, Vikctor сказал: Ви про сонячні батареї? Бо я ваш вислів ніфіга не зрозумів. До чого бмс до подміса? Це ж наче функціонал інвертору. Я про акб и про настройку заряда/задействования сети с 7 до 23 только в том случае если акб разряжен на 70% С 23 до 7 только если акб разряжен на 50% Без общения инвертора с бмс настройка по напряжению практически невозможна, точнее возможна но это пальцем в небо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 7 минут назад, mib сказал: Я про акб и про настройку заряда/задействования сети с 7 до 23 только в том случае если акб разряжен на 70% С 23 до 7 только если акб разряжен на 50% Без общения инвертора с бмс настройка по напряжению практически невозможна, точнее возможна но это пальцем в небо Інвертор Деє наче вміє по власному лічильнику сок умовно вимірювати. Пишуть що якщо зарядити акб по максимуму а після того розрядити до мінімума, то цей лічильник інвертора відкалібрується як треба. На мій погляд гірше теоретична можливість при невірних налаштуваннях інвертору якщо виникне ситуація, при якой акб вимкне бмс а не інвертор за показниками розрядження. Десь у відео казали, що потім бмс не легко запустити. В сенсі з'явиться мережа, а бмс все одно не увімкнеться без танців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 9 минут назад, Vikctor сказал: Інвертор Деє наче вміє по власному лічильнику сок умовно вимірювати. Пишуть що якщо зарядити акб по максимуму а після того розрядити до мінімума, то цей лічильник інвертора відкалібрується як треба. Не видел такого, если можете тыкнуть пальцем, буду благодарен, сосед сейчас как раз с настройкой напряжений мучается, с такой же бмс как у ТС что бы заряжать ночью если солнца днем не хватило 11 минут назад, Vikctor сказал: На мій погляд гірше теоретична можливість при невірних налаштуваннях інвертору якщо виникне ситуація, при якой акб вимкне бмс а не інвертор за показниками розрядження. Это имхо наименьшая из проблем, в бмс ставим по даташиту 2,5 вольт на ячейку, а в инверторе 3 вольт на ячейку там в любом случае емкости уже копейки 13 минут назад, Vikctor сказал: Десь у відео казали, що потім бмс не легко запустити. В сенсі з'явиться мережа, а бмс все одно не увімкнеться без танців. Из танцев это кнопку нажать, раньше были танцы нужно было подать питание на батарею мимо бмс или что то такое вплоть до замкнуть плюс на минус но это в старых версиях, сейчас просто нажать кнопку Китайцы которые собирали мне батарею в ящик предупредили что инверторная JK сама не проснется после полного разряда мол ее надо будет включить кнопкой 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 12 минут назад, mib сказал: Не видел такого, если можете тыкнуть пальцем, буду благодарен, Нереально. Це читал в групі по ліферам, в якой давно забанений за те що послав модератора.) 13 минут назад, mib сказал: Из танцев это кнопку нажать, раньше были танцы нужно было подать питание на батарею мимо бмс или что то такое вплоть до замкнуть плюс на минус но это в старых версиях, сейчас просто нажать кнопку Китайцы которые собирали мне батарею в ящик предупредили что инверторная JK сама не проснется после полного разряда мол ее надо будет включить кнопкой Круто якщо так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 2 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 12 часов назад, mib сказал: сосед сейчас как раз с настройкой напряжений мучается, с такой же бмс как у ТС Тобто, цю BMS до інвертору не підключити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 час назад, Gitan сказал: Тобто, цю BMS до інвертору не підключити? Насколько понимаю напрямую нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 2 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 минуту назад, mib сказал: Насколько понимаю напрямую нет Яку можливо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 минуту назад, Gitan сказал: Яку можливо? Инверторную в теме по deya есть ссылки на алишку Но в теме по люксу ее критикуют, что неккоректно дает данные по сок но правда и редко заряжают до 100% Я сам пока не дождался не дею не акб с такой бмс, личного опыта нет На сейчас пользуюсь такой как у вас только на 150 ампер, с менее умным инвертором, в целом проблем нет никаких, но он и не умеет играть в расписания и в подмес, в итоге пока есть солнце работает автономно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 час назад, Gitan сказал: Тобто, цю BMS до інвертору не підключити? Навіть якщо не вийде під'єднати, то багато не втратите. В мене стоїть така бмс без зв'язку з інвертором, в мене Люкс, і я не відчуваю що мені чогось не вистачає. На роботу із сонцем це ніяк не впливає, думаю Дєйє як мінімум не тупіша за Люкс, щоб по напрузі працювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 10 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2024 (змінено) В 21.08.2024 в 18:07, Gitan сказал: Отримав першу посилку з акумуляторами. З приємного: отримав набагато раніше (відправлена 2 тижні тому, а планова дата відправки 29 серпня) З неприємного: не побачив стальної резьбовой втулки на контакті. Показать контент Продовження історії. Всього замовив 16 шт LF280K. Отримав 4 комірки з 16 не відповідної якості: - один з відламаною клемою - один вдарений, та вм'ятим кутом (наче корпус не розгеметизувався) - дві не тої моделі (72173207 280Ah - LiFePO4 - 3.2V B - grade) Подавець відразу пішов на зустріч, та вирішили так: - клему я відправив на приварку лазером у Боярку (вартість продавець компенсує) - 72173207 280Ah - LiFePO4 - 3.2V B - grade я викупив з суттєвою знижкою (продам на olx) - продавець вже відправив 3 шт нових LF280K Новой поштою ( замість не тих 2 шт та вдареного) По теорії верогідності такого не може бути щоб 25% браку. Але маємо що маємо(( Спойлер Змінено 10 вересня 2024 користувачем Gitan 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз