ashim1990 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 21 час назад, Dr.Yura сказал: Бойлер комбінований Drazice OKCV 200 купив в 2019 році, покищо ще не встанволений Так, це такий сухий тен як треба. Його ще називають стеатитовий. Змінено 22 години тому користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 2 години тому, ashim1990 сказав: Бо інша версія гірша. Бак протікає, але ще тільки в теплоізоляцію. Тоді десь на поверхні стінки є гаряче місце. Я думав за це бо на дотик бак став нагріватись дужче ніж раніше, але ж підтікання ніде немає, вже б за цей час десь би прокапало. Чув, що з часом втрачає ізоляційні властивості піна, хотів пошити чохла, але порив інет і пишуть за слабкий ефект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 2 часа назад, Фрай сказал: Чув, що з часом втрачає ізоляційні властивості піна В це якось не віриться. Змінено 19 годин тому користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 часа назад, Фрай сказал: Я думав за це бо на дотик бак став нагріватись дужче ніж раніше По всій поверхні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Так, зараз тепло доходить на 3/4 до самого низу, тоді як у перші роки не більше ніж на половину і звернув увагу на вмикання на протязі дня без витрати гарячої води. О, заодно питання про унітаз, іноді чую як вмикається на короткий час доливання у бачок у другому с/в коли там нікого немає і не було і вода не підтікає. чи там є канал переливу в обхід відкритої зони зливу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 12 часов назад, ashim1990 сказал: В це якось не віриться. В мене бойлер за ніч 1-2 кВт сжирає, років 10 йому. Реально теплий корпус. Обмотав би фольгованой мінеральной ватой, але він на кухні і буде дуже уйобищно. Один раз вже заварював електродом колбу тенів. Чекаю поки знов потече, щоб новий купити, але підозрюю, що це у всіх бойлерів з теплоізоляцією така біда... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 часа назад, Enot123h сказал: В мене бойлер за ніч 1-2 кВт сжирає, років 10 йому. Реально теплий корпус. Обмотав би фольгованой мінеральной ватой, але він на кухні і буде дуже уйобищно. Один раз вже заварював електродом колбу тенів. Чекаю поки знов потече, щоб новий купити, але підозрюю, що це у всіх бойлерів з теплоізоляцією така біда... За всі не скажу, але мій за 8 років має таку само теплоізоляцію як і новий. Мені взагалі важко уявити що може трапитись з теплоізоляцією без доступу УФ випромінювання. Якщо в такому дусі міркувати, то дійдемо до того, що й пінопласт чи мінвата на стінах чи горищі з віком втрачає свої якості. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 минут назад, Vikctor сказал: За всі не скажу, але мій за 8 років має таку само теплоізоляцію як і новий. Мені взагалі важко уявити що може трапитись з теплоізоляцією без доступу УФ випромінювання. Якщо в такому дусі міркувати, то дійдемо до того, що й пінопласт чи мінвата на стінах чи горищі з віком втрачає свої якості. Згоден з цим. І в мене за 9 років нічого не змінилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, ashim1990 сказав: Згоден з цим. І в мене за 9 років нічого не змінилося Ваші висновки дуже субʼєктивні бо на те як швидко ростуть твої діти і старіє твоя дружина зверне увагу лише той хто вас давно не бачив. )) Якби не СЕС і робота на батарейках то я б також міг стверджувати, що з моїм бойлером все ОК, а так попав кілька разів на вмикання нагріву, став спостерігати, зацікавився цим питанням і так таки так, проблема є. тільки не питайте у ШІ бо воно вам такого наговорить! Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 1 час назад, Фрай сказал: тільки не питайте у ШІ бо воно вам такого наговорить! Мені не потрібно нікого питати. Дуже давно я міряв температуру стінки бойлера ІЧ-термометром, і різниця в ній між верхньою частиною корпусу і навколишнім середовищем була кілька градусів. Зможу знову це перевірити, але не зараз, а через два тижні. Побачимо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому (змінено) 1 час назад, Фрай сказал: До речі, дуже схоже на ШІ.😉 Бо хто інший міг придумати заміну теплоізоляції в бойлері? Змінено 24 хвилини тому користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз