ashim1990 Опубліковано: учора в 17:40 Поділитись Опубліковано: учора в 17:40 (змінено) 21 час назад, Dr.Yura сказал: Бойлер комбінований Drazice OKCV 200 купив в 2019 році, покищо ще не встанволений Так, це такий сухий тен як треба. Його ще називають стеатитовий. Змінено учора в 17:41 користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 18:28 Поділитись Опубліковано: учора в 18:28 2 години тому, ashim1990 сказав: Бо інша версія гірша. Бак протікає, але ще тільки в теплоізоляцію. Тоді десь на поверхні стінки є гаряче місце. Я думав за це бо на дотик бак став нагріватись дужче ніж раніше, але ж підтікання ніде немає, вже б за цей час десь би прокапало. Чув, що з часом втрачає ізоляційні властивості піна, хотів пошити чохла, але порив інет і пишуть за слабкий ефект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 20:30 Поділитись Опубліковано: учора в 20:30 (змінено) 2 часа назад, Фрай сказал: Чув, що з часом втрачає ізоляційні властивості піна В це якось не віриться. Змінено учора в 20:31 користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 21:01 Поділитись Опубліковано: учора в 21:01 2 часа назад, Фрай сказал: Я думав за це бо на дотик бак став нагріватись дужче ніж раніше По всій поверхні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Так, зараз тепло доходить на 3/4 до самого низу, тоді як у перші роки не більше ніж на половину і звернув увагу на вмикання на протязі дня без витрати гарячої води. О, заодно питання про унітаз, іноді чую як вмикається на короткий час доливання у бачок у другому с/в коли там нікого немає і не було і вода не підтікає. чи там є канал переливу в обхід відкритої зони зливу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 12 часов назад, ashim1990 сказал: В це якось не віриться. В мене бойлер за ніч 1-2 кВт сжирає, років 10 йому. Реально теплий корпус. Обмотав би фольгованой мінеральной ватой, але він на кухні і буде дуже уйобищно. Один раз вже заварював електродом колбу тенів. Чекаю поки знов потече, щоб новий купити, але підозрюю, що це у всіх бойлерів з теплоізоляцією така біда... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 часа назад, Enot123h сказал: В мене бойлер за ніч 1-2 кВт сжирає, років 10 йому. Реально теплий корпус. Обмотав би фольгованой мінеральной ватой, але він на кухні і буде дуже уйобищно. Один раз вже заварював електродом колбу тенів. Чекаю поки знов потече, щоб новий купити, але підозрюю, що це у всіх бойлерів з теплоізоляцією така біда... За всі не скажу, але мій за 8 років має таку само теплоізоляцію як і новий. Мені взагалі важко уявити що може трапитись з теплоізоляцією без доступу УФ випромінювання. Якщо в такому дусі міркувати, то дійдемо до того, що й пінопласт чи мінвата на стінах чи горищі з віком втрачає свої якості. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 16 минут назад, Vikctor сказал: За всі не скажу, але мій за 8 років має таку само теплоізоляцію як і новий. Мені взагалі важко уявити що може трапитись з теплоізоляцією без доступу УФ випромінювання. Якщо в такому дусі міркувати, то дійдемо до того, що й пінопласт чи мінвата на стінах чи горищі з віком втрачає свої якості. Згоден з цим. І в мене за 9 років нічого не змінилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, ashim1990 сказав: Згоден з цим. І в мене за 9 років нічого не змінилося Ваші висновки дуже субʼєктивні бо на те як швидко ростуть твої діти і старіє твоя дружина зверне увагу лише той хто вас давно не бачив. )) Якби не СЕС і робота на батарейках то я б також міг стверджувати, що з моїм бойлером все ОК, а так попав кілька разів на вмикання нагріву, став спостерігати, зацікавився цим питанням і так таки так, проблема є. тільки не питайте у ШІ бо воно вам такого наговорить! Змінено 6 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, Фрай сказал: тільки не питайте у ШІ бо воно вам такого наговорить! Мені не потрібно нікого питати. Дуже давно я міряв температуру стінки бойлера ІЧ-термометром, і різниця в ній між верхньою частиною корпусу і навколишнім середовищем була кілька градусів. Зможу знову це перевірити, але не зараз, а через два тижні. Побачимо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, Фрай сказал: До речі, дуже схоже на ШІ.😉 Бо хто інший міг придумати заміну теплоізоляції в бойлері? Змінено 5 годин тому користувачем ashim1990 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 години тому, ashim1990 сказав: Бо хто інший міг придумати заміну теплоізоляції в бойлері? Ну, я вже готовий міняти, стоїть у коробці повний комплект нової ізоляції, тільки час ніяк не підберу та й поки ліньки. А от те, що будь яка ізоляція з часом втрачає свої властивості навіть сперечатись не буду. ) Все залежить від умов експлуатації та деяких інших чинників. Більше мені по темі додати нічого. Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Мені Gemini видав ось таке: Найбільш істотне зниження R-значення відбувається саме у перші 5–10 років після виробництва, коли газ-наповнювач активно заміщується повітрям. Після цього періоду теплопровідність стабілізується на досягнутому рівні. Температура: В рамках тестування за стандартом EN 13166 зразки матеріалу піддаються впливу температури 70 °C. В ЕППС дійсно присутній газ? таки додається Змінено 2 години тому користувачем delic 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз