DmiVady Опубліковано: 30 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2025 Про ящики: Оскільки я рибалю виключно з човна(і тільки спінінг), то використовую великий ящик-станцію, якій постійно в човні й живе з весни по зиму. Якщо щось поміняти-докинути, то виймається коробка, і дома перебирається, зручно, настроюється, додаткові коробки можна придбати та комплектувати на різні варіанти(сезони) рибалки. В мене більше десятка років такий: Ящик Flambeau 8010 (з коробками) 52х30,5х36,8см Якість, на той час, була пристойна, зручний, але таскати його на якісь відстані то буде важко: з машини на берег або в човен - ну норм. В Ібісі їх не було, але гадаю, що ця модель десь ще є в продажу, бо вдала. З "топ" такого плану ваш бюджет трошки замалий, бо глянув на подібне японське: Коробка Meiho VS-8050 але, після озвученої ціни, в подробицях не розкладав. Воно розбиратися-гратися можна з ним довго, дуже продумана штука) Сама фірма дійсно гарна, бо я перед війною взяв собі їх невеликий ящик (щоб в село, на рибалку, не таскати основний), хоч і не встиг поюзати, але поки настроював перегородки-полички, роздивився, помацав. Ось такий невеличкий, багато не накидаєш, але для коротких виїздів, з одним спінінгом, мені достатньо: Ящик Meiho Versus VS-7040 Black Ще звернув увагу на сумку, як варіант більш пристосований для носіння, хоч і написано: фідерно-спінінгова, але і як вудково-спінінгова буде зручна. Ось така: Сумка Shaptala фідерно спінінгова (4 коробки Select) Khaki додаткові коробки теж можна придбати, виробник український, мені сподобалась. Якість не знаю, на вигляд замки та тканина пристойні. В мене цієї фірми пара збройових чохлів, але так щоб я жорстоко їх експлуатував - так ні. Вибір, навіть зараз, дуже великий, тому краще рибалці самому заїхати, і не в один магазин, все помацати, переспати з цими думками, а потім купувати ... суто моя думка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2025 34 хвилини тому, DmiVady сказав: Про ящики: Оскільки я рибалю виключно з човна(і тільки спінінг), то використовую великий ящик-станцію, якій постійно в човні й живе з весни по зиму. Якщо щось поміняти-докинути, то виймається коробка, і дома перебирається, зручно, настроюється, додаткові коробки можна придбати та комплектувати на різні варіанти(сезони) рибалки. В мене більше десятка років такий: Ящик Flambeau 8010 (з коробками) 52х30,5х36,8см Якість, на той час, була пристойна, зручний, але таскати його на якісь відстані то буде важко: з машини на берег або в човен - ну норм. В Ібісі їх не було, але гадаю, що ця модель десь ще є в продажу, бо вдала. З "топ" такого плану ваш бюджет трошки замалий, бо глянув на подібне японське: Коробка Meiho VS-8050 але, після озвученої ціни, в подробицях не розкладав. Воно розбиратися-гратися можна з ним довго, дуже продумана штука) Сама фірма дійсно гарна, бо я перед війною взяв собі їх невеликий ящик (щоб в село, на рибалку, не таскати основний), хоч і не встиг поюзати, але поки настроював перегородки-полички, роздивився, помацав. Ось такий невеличкий, багато не накидаєш, але для коротких виїздів, з одним спінінгом, мені достатньо: Ящик Meiho Versus VS-7040 Black Ще звернув увагу на сумку, як варіант більш пристосований для носіння, хоч і написано: фідерно-спінінгова, але і як вудково-спінінгова буде зручна. Ось така: Сумка Shaptala фідерно спінінгова (4 коробки Select) Khaki додаткові коробки теж можна придбати, виробник український, мені сподобалась. Якість не знаю, на вигляд замки та тканина пристойні. В мене цієї фірми пара збройових чохлів, але так щоб я жорстоко їх експлуатував - так ні. Вибір, навіть зараз, дуже великий, тому краще рибалці самому заїхати, і не в один магазин, все помацати, переспати з цими думками, а потім купувати ... суто моя думка. Щиро дякую. Така інфа буде корисна я думаю не тільки мені 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2025 11 годин тому, irina1969 сказав: Щиро дякую. Така інфа буде корисна я думаю не тільки мені Вдалого вибору!) Ще один гарний варіант, коли вже знаєш, що хочеш, але цінники крамниць не дуже влаштовують, або в крамницях цього нема: Барахолка "Доміка рибалки" Можливо, ваш чоловік знає, але про всяк випадок. Там і нові речі, і б/у, є де розгулятися), і орієнтуватись по відгукам по продавцям зручно. Наприклад, купити пристойний спінінг (а на них дожиттєва гарантія на бланк) не за 500 у.о. , як в крамниці, а за 300, як на мене - непогана економія без програшу у якості. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2025 38 хвилин тому, DmiVady сказав: Вдалого вибору!) Ще один гарний варіант, коли вже знаєш, що хочеш, але цінники крамниць не дуже влаштовують, або в крамницях цього нема: Барахолка "Доміка рибалки" Можливо, ваш чоловік знає, але про всяк випадок. Там і нові речі, і б/у, є де розгулятися), і орієнтуватись по відгукам по продавцям зручно. Наприклад, купити пристойний спінінг (а на них дожиттєва гарантія на бланк) не за 500 у.о. , як в крамниці, а за 300, як на мене - непогана економія без програшу у якості. Покупки на таких ресурсах от прям дуже моє, моє...нагадує полювання, а мета такого полювання купити дійсно гарну річ, не за дурні гроші ...підкину чоловіку цей ресурс, може спрацює 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2025 Хочу ще раз подякувати всім за поради🤝 Купила ось таку сумку та коробку, під цю сумку, на перший погляд все дууууже пристойно та охайно зроблено...подарунок вже оцінили )) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2025 Хваст, тільки завдяки моєму подарунку )) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 19 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2025 16 часов назад, irina1969 сказал: Хваст, тільки завдяки моєму подарунку )) Так примерно и выходит... На 5-6 тыс грн всякой всячины дают на выходе одну такую рыбеху Во времена! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2025 Ну ви прям на ту рибалку за рибою їздите))) *** - Я с женой на рыбалку еду! - Она у тебя рыбачит? - Поначалу рыбачила, а потом ничего - втянулась... *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 19 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2025 35 минут назад, DmiVady сказал: Ну ви прям на ту рибалку за рибою їздите))) Вот не поверите... От дома до Десны 1км. Так мы с соседом на берег каждый на своём ландо. А то о чем анекдот, то уже дома по возвращению. Вот такие извращения бувають. А вот если на Рось да на пяток дней то канешна! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2025 Вот поверю! ) От дома до Днепра столько же ) до полносштабки я обычно вечер, при хорошей погоде, проводил на воде. Но ... сейчас не разрешен выход на воду (мосты), поэтому лодка скучает в эллинге, а я на берегу 😞 С берега со спиннингом не люблю рыбачить, а удочку и донки лет 30-ть уже не практикую. Вариант только в селе выскочить - там тоже есть лодка с мелкомотором, но прошлой осенью не сложилось, этой - посмотрим. На Десне был, гулял по берегу со спиннингом - круто! 👍 Рось рассказывали, но пока не видел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 19 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2025 1 годину тому, DmiVady сказав: 👍 Рось рассказывали, но пока не видел. Рось❤️ місце риболовлі мого чоловіка з батьком, але батька не стало 2 роки тому (( і після цього він не їздить на Рось 3 години тому, tansss сказав: Так примерно и выходит... На 5-6 тыс грн всякой всячины дают на выходе одну такую рыбеху Во времена! Да що Ви розумієте, риболовля це така чудова нагода не сушити собі голову, щодо подарунка...ось я вже знаю що треба- підсак і на НР вже однією проблемою менше До речі, що зараз нового у світі підсак ? Якісь нові нанотехнології чи все як було 100 років тому ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 19 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2025 Мені і "ландо" не було потрібно ( воно було), як шлюз підірвали, то риба плавала у дворі. Достатньо було вийти з будинку, пройти кілька метрів та закинути вудку, щоб наловити кілька карасів та запекти в тандирі на обід. Щуки, коропа та іншої риби теж було вдосталь. Я радію за Іру, що вона зробила подарунок чоловіку і він йому сподобався. Який був улов при цьому, не має особливого значення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 вересня 2025 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2025 (змінено) 7 годин тому, irina1969 сказав: До речі, що зараз нового у світі підсак ? Якісь нові нанотехнології чи все як було 100 років тому ? Сітка на підсаках гарна стала - гачки не чіпляються і довговічна. Матеріал - алюміній, теж легко та міцно. Інше вже по бажанню. І для гарної риби іноді навіть великого підсака замало буває, багор завжди у човні 😉 *Знайшов фотки ще 2012-го, ось така сітка на підсаку дуже гарно себе зарекомендувала, і сам підсак міцний. Якщо не різати та не пускати до неї мишей, то живе довго ... в мене один з таких з 2010 року живе та експлуатується. Глянув - їх і зараз виробляють, вдала модель: od.tanu.ua/ru/pidsak-rybolovnyi-shark-7780110-sm-latunnyi-shrk/ Ну і хоч покажу не тільки підсак, а що я теж рибу бачив 😉 Змінено 19 вересня 2025 користувачем DmiVady додав фото 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Сезон 2026 відкрито 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня (змінено) Я вже кілька десятків років не брав вудку в руки: тільки спінінг. Але за щукою в селі треба випливати, а в нерестову заборону це некультурно. Судак зараз нереститься, і з берега його набити неважко: він охороняє ікру і кидається на все, що підпливає до гнізда. З берега його де-юре його ловити можна, а де-факто - кожен рішає для себе сам. Я для себе вирішив, що на їжу в мене поки що вистачає, тож потерплю до кінця нересту Тому спінінг не брав, а посидів поряд з дядьком, що приглядає за моєю хатою, і навіть трошки взяв участь в наповнені сапетки. Дядько сказав, що то було "слабенько", ну я і сам згоден: бо вудкою зараз в нас грубого карася не візьмеш: кабани по кіло-півтора далеченько від берега пасуться. Пізніше, влітку, підійдуть ближче, тоді в карасятників свято почнеться Може наступного разу візьму з собою важкий спінінг та настрою його на пару пружин 😉, але то не точно, бо я тих карасів не їм, донька теж. А дядька жінка з рибою вже додому не пускає 😁 Змінено 19 квітня користувачем DmiVady 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Прок Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому народ всім привіт, порадьте якесь озеро не далеко від Києва до 50 км щоб на вихідних половити карася чи карпа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз