Viks Опубліковано: 19 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2016 Озвучена ціна являється офіційною, базовою. Надалі все залежить від системи оподаткування, на якій перебуває замовник-платник. Пеллета виробляється із хвойних та листяних порід деревини. З характеристикою пеллети можна ознайомитися на сайті підприємства. В листопаді місяці поточного року проводилися останні по даті лабораторні дослідження. Показники відповідають заявленим на сайті. Щодо ціни...якщо Ви маєте на увазі купівлю роздрібної партії, то, звичайно, купувати краще протягом травня-липня. Оптові ціни - за індивідуальною домовленістю в залежності від об'ємів, періоду купівлі, тривалості співпраці... Зрозуміло... Продивився ваш сертифікат По теплотворності більш-менш, малувато заявлено 4177 як для пеллет з вмістом листяних порід, але й ціна не Barlinek А чому вологість більше 8%? Має бути біля 6%... І ще практичне запитання - в мене два пеллетника ТОBІ 12 та NBE 16 В NBE біля шнека подачі палива в камеру є сенсор світла, який час від часу загрязняється від пилу падаючих пеллет з гофри - скажіть будь-ласка чи вимірюється вміст пилу в пеллетах? Якщо так, який показник і від чого залежить? Травень-липень, дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vua Опубліковано: 26 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2016 А чому вологість більше 8%? Має бути біля 6%... І ще практичне запитання - в мене два пеллетника ТОBІ 12 та NBE 16 В NBE біля шнека подачі палива в камеру є сенсор світла, який час від часу загрязняється від пилу падаючих пеллет з гофри - скажіть будь-ласка чи вимірюється вміст пилу в пеллетах? Якщо так, який показник і від чого залежить? Да, мне тоже довольно пыльная попалась. Сейчас жгу другую пеллету, менее дорогую. Мешки удобные и прочные, в углу вместо 28 малинских помещается 40 мешков, пыли практически нет.... правда вместо пыли коржики и розжиг более длительный. Так что есть свои проблемы На фото коржик, выброшенный горелкой. На Малине коржей нет, только пепел. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sov1178 Опубліковано: 26 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2016 На фото коржик, выброшенный горелкой. А как она их вбрасывает - какая-то система очистки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vua Опубліковано: 26 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2016 (змінено) А как она их вбрасывает - какая-то система очистки? При каждой подаче пеллет шнеком сопло горелки проворачивается вокруг своей оси на небольшой угол, а при гашении сопло вращается все время. Кроме того в контроллер зашита процедура очистка горелки вне зависимости в каком режиме она находится. В установленные промежутки времени сопло начинает вращаться с максимальной продувкой. Видео принципа очистки горелки: Ещё видео: Змінено 26 грудня 2016 користувачем Vua Видео 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sov1178 Опубліковано: 26 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2016 Vua, спасибо, было интересно посмотреть! У меня все проще... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vua Опубліковано: 26 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2016 Vua, спасибо, было интересно посмотреть! У меня все проще... Та не за что. Простота залог надежности, если не в ущерб функциональности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sov1178 Опубліковано: 27 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2016 Простота залог надежности, если не в ущерб функциональности. Ну да, пока пеллета нормальная то и проблем нет, как начинает спекаться без очистки не спалить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vash-mayster Опубліковано: 28 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2016 Доброго ранку, Ірино! Я не ховаюсь за ніком. Прямо зараз скинув Вам смс зі своїми данними на телефон. Підтверджую свої слова - минулого року пелети були відмінної якості, а те, з чим зараз воюю я - не витримує ніякої критики. Доброго ранку! Вітаю всіх зі святом Святого Миколая! А тепер по суті повідомлення...так, смс від Вас отримала. Для подальшого розгляду даного питання, прошу надіслати мені фото пеллети, яку Ви придбали у нас і яка, з Ваших слів, не хоче горіти. Об'єм в тоннах такої пеллети... Добавлено через 15 минут Ірино, а мені який зиск буде з цієї фотосесії? Приїздіть з коміссією з завода, я все покажу, навіть продемонструю, як за 3-4 години печеться товстелезний коржик з вашого чудового сміття, що ви називаєте пелетами. Складайте акт, міняйте. А так, фото, листування тут - це просто бла-бла-бла. 4 піддони. 3 варіації пеллет. 1варіант на одному піддоні - нормально горить, без претензій. 2 інших варіанти, темних, з домішками кори та ще бог зна чого - не хочуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина Ильченко Опубліковано: 29 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2016 Ірино, а мені який зиск буде з цієї фотосесії? Приїздіть з коміссією з завода, я все покажу, навіть продемонструю, як за 3-4 години печеться товстелезний коржик з вашого чудового сміття, що ви називаєте пелетами. Складайте акт, міняйте. А так, фото, листування тут - це просто бла-бла-бла. 4 піддони. 3 варіації пеллет. 1варіант на одному піддоні - нормально горить, без претензій. 2 інших варіанти, темних, з домішками кори та ще бог зна чого - не хочуть. Шановний, Володимире Івановичу! Я хотіла як краще, сподівалася на позитивне вирішення питання для обох сторін і перш-за-все для Вас...і моє "бла-бла-бла" було тільки заради цього...а Ви почали грубити..Якщо Ви бажаєте піти по процедурі, то, вибачте, трошки запізнилися із складанням актів...десь на півроку...а якщо є претензії по якості - надайте, будь ласка, лабораторне заключення спочатку і продовжимо розмову. З наступаючими новорічними святами! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина Ильченко Опубліковано: 29 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2016 Шановні форумчани! Вітаю всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. Бажаю щоб поруч завжди були вірні, люблячі Вас люди, щоб у Вашій душі панували мир і гармонія, а в будинку - тепло, благополуччя і достаток. Нехай у всьому супроводжує удача та успіх, а кожен день в новому році принесе радість! Дякую всім замовникам за співпрацю та сподіваюся на її успішне продовження у наступному році! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vash-mayster Опубліковано: 30 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2016 Шановний, Володимире Івановичу! Я хотіла як краще, сподівалася на позитивне вирішення питання для обох сторін і перш-за-все для Вас...і моє "бла-бла-бла" було тільки заради цього...а Ви почали грубити..Якщо Ви бажаєте піти по процедурі, то, вибачте, трошки запізнилися із складанням актів...десь на півроку...а якщо є претензії по якості - надайте, будь ласка, лабораторне заключення спочатку і продовжимо розмову. З наступаючими новорічними святами! Вибачте, в якому місті я почав грубити? От мені просто цікаво, як би вели себе на моєму місті Ви, Ірино? Маючи вовністю автоматичний котел, я мінімум два рази на добу змушений чистити його. І повинен вашу фірму хвалити та дякувати за це? Бла-бла-бла - означає лише переливання з пустого в порожнє, балачки, які ніяким чином не виправлять мою ситуацію. Єдина користь - народ читає, буде знати, що до чого. І ваші слова про акти та претензії по якості іншим споживачам у цьому лише допомагають. Чому Ви ведете себе як суддя, перед яким я повинен виправдовуватись, що не винуватий? Додати нічого, як кажуть. Вас теж - з Новим Роком! Бажаю вашій фірмі стати цивілізованою європейскою компанією, справжнім національним лідером у виробництві пеллет. А для цього потрібне лише одне - мати у пріорітеті інтереси споживача. А це означає і сприйняття критики, і справжній контроль за якістю сировини та кінцевого продукту, і гарний сервіс, і зручну для споживача упаковку та доставку. Так що бажаю Вам змінити пріорітети! Все інше прикладеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина Ильченко Опубліковано: 30 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2016 Вибачте, в якому місті я почав грубити? От мені просто цікаво, як би вели себе на моєму місті Ви, Ірино? Маючи вовністю автоматичний котел, я мінімум два рази на добу змушений чистити його. І повинен вашу фірму хвалити та дякувати за це? Бла-бла-бла - означає лише переливання з пустого в порожнє, балачки, які ніяким чином не виправлять мою ситуацію. Єдина користь - народ читає, буде знати, що до чого. І ваші слова про акти та претензії по якості іншим споживачам у цьому лише допомагають. Чому Ви ведете себе як суддя, перед яким я повинен виправдовуватись, що не винуватий? Додати нічого, як кажуть. Вас теж - з Новим Роком! Бажаю вашій фірмі стати цивілізованою європейскою компанією, справжнім національним лідером у виробництві пеллет. А для цього потрібне лише одне - мати у пріорітеті інтереси споживача. А це означає і сприйняття критики, і справжній контроль за якістю сировини та кінцевого продукту, і гарний сервіс, і зручну для споживача упаковку та доставку. Так що бажаю Вам змінити пріорітети! Все інше прикладеться. Дякую за привітання! і дякую за можливість показати іншим, що наше підприємство готове вести діалог із замовниками відкрито, не ховаючись) бажаю Вам гарного настрою і запрошую завітати до нас на сайт, щоб краще дізнатися про підприємство, про його столітню історію та про продукцію, що виробляється: mebleva.com/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vua Опубліковано: 30 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) Вас теж - з Новим Роком! Бажаю вашій фірмі стати цивілізованою європейскою компанією, справжнім національним лідером у виробництві пеллет. А для цього потрібне лише одне - мати у пріорітеті інтереси споживача. А це означає і сприйняття критики, і справжній контроль за якістю сировини та кінцевого продукту, і гарний сервіс, і зручну для споживача упаковку та доставку. Так що бажаю Вам змінити пріорітети! Все інше прикладеться. Кстати, хорошее и рациональное пожелание, причём в интересах производителя и нас - покупателей. Есть стандарты ISO 9001 и ISO 22000. Это добровольная сертификация и зависит только от желания производителя работать по определенным правилам по отношению к своему клиенту, а также набор внутренних регламентов, как обеспечить качественную связь со своим потребителем и не допустить выход за пределы предприятия несоответствующее продукции. Там есть даже инструкция "Жалобы и связь с потребителем", "Протокол несоответствия", порядок действия ответственных лиц при отработке Протокола несоответствия и недопущению сбоев в дальнейше, Порядок отзыва несоответствующее продукции и т.д. Причём не обязательно сертифицироваться официально (многие купили себе сертификаты и налепили значок ISO на свой товар, некоторые реально внедрили ISO, но не соблюдают), а прописать и внедрить для себя такие бизнес процессы, которые обеспечат клиентоориентированность бизнеса. Честности ради нужно сказать, что диалог с ММФ есть и благодаря именно Ирине. У многих других, - нечего купить, не о чем поговорить. Ирина, мы Вас ценим и желаем только улучшений и за Державу не будет обидно С Наступающим!!!☃ Змінено 30 грудня 2016 користувачем Vua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина Ильченко Опубліковано: 30 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2016 Кстати, хорошее и рациональное пожелание, причём в интересах производителя и нас - покупателей. Есть стандарты ISO 9001 и ISO 22000. Это добровольная сертификация и зависит только от желания производителя работать по определенным правилам по отношению к своему клиенту, а также набор внутренних регламентов, как обеспечить качественную связь со своим потребителем и не допустить выход за пределы предприятия несоответствующее продукции. Там есть даже инструкция "Жалобы и связь с потребителем", "Протокол несоответствия", порядок действия ответственных лиц при отработке Протокола несоответствия и недопущению сбоев в дальнейше, Порядок отзыва несоответствующее продукции и т.д. Причём не обязательно сертифицироваться официально (многие купили себе сертификаты и налепили значок ISO на свой товар, некоторые реально внедрили ISO, но не соблюдают), а прописать и внедрить для себя такие бизнес процессы, которые обеспечат клиентоориентированность бизнеса. Честности ради нужно сказать, что диалог с ММФ есть и благодаря именно Ирине. У многих других, - нечего купить, не о чем поговорить. Ирина, мы Вас ценим и желаем только улучшений и за Державу не будет обидно С Наступающим!!!☃ Дякую за привітання! і всім-всім за пропозиції, зауваження та побажання! я тут для того, щоб чути і почути) З наступаючими Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!!!:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sov1178 Опубліковано: 20 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2017 Интересно, а кто-нибудь в теме подсчитывал сколько кВт*ч получается в реальности с 1кг пеллет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 20 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2017 Интересно, а кто-нибудь в теме подсчитывал сколько кВт*ч получается в реальности с 1кг пеллет? А смысл? У меня в одной закупке калорийность плавает. Производитель подобными вопросами тоже не задается. Каждая партия сырья - разные показатели калорийности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sov1178 Опубліковано: 20 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2017 А смысл? Хочу сравнить с тем, что у меня получается То, что это не будет одна цифра это понятно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ticon Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 Мои замечания по 'малинcким". В этом году пекутся коржи в виде драконов Сильно похоже на спекшийся песок. По внутренним ощущения (инструментально не проверял). Влажность пеллет выше, чем в прошлом году. Загораюются менее охотно, При прогарании стартовой порции пищат как влажные дрова. Запас хранится в одном помещении с котлом. В котельной сухо и тепло ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 ... Загораюются менее охотно, А как у вас котел определяет возгорание? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ticon Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 А как у вас котел определяет возгорание? По возрастанию температуры дымовых газов. А менее охотность я определяю на глаз В прошлом году загорались "хлопком" (начинал интенсивно идти дым, выделившийся газ загорался и быстро схватывалась стартовая порция). В этом году ели ели сзватываются пелееты возле нагревательного элемента и очень медленно начинается возгорание. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 По возрастанию температуры дымовых газов. А менее охотность я определяю на глаз В прошлом году загорались "хлопком" (начинал интенсивно идти дым, выделившийся газ загорался и быстро схватывалась стартовая порция). В этом году ели ели сзватываются пелееты возле нагревательного элемента и очень медленно начинается возгорание. У меня фотодиод (в Опопе) - иногда сразу огонь не видит сразу, ну и смотрю по времени старта. Может еще зажигалка подустать, ну и температура горелки. Интересно, шо скажут другие пользователи продукции от Зори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
artyukh Опубліковано: 14 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2017 Подскажите пожалуйста контакты адекватных продавцов! Нужен небольшой объем до конца зимы! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yevgen Опубліковано: 14 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2017 У меня фотодиод (в Опопе) - иногда сразу огонь не видит сразу, ну и смотрю по времени старта. Может еще зажигалка подустать, ну и температура горелки. Интересно, шо скажут другие пользователи продукции от Зори. Уже сгорело около 8 т. "малинских" пеллет на горелке "от Зори". Закупался в конце лета. Никаких проблем. Чистик отключен с начала сезона (нечему сгорать, деформироваться, клинить механизм и аварийно останавливать горелку). Иногда, раз в неделю, шурую по колоснику крючком. Хотел для пробы докупить бородянских, но так и не получилось, то машина поломана то пеллет нет. П.С. Малином не проплачен, скидок не получаю Добавлено через 3 минуты Подскажите пожалуйста контакты адекватных продавцов! Нужен небольшой объем до конца зимы! Хотел купить в Бородянке, не вышло. Докупаю снова из Малина. Пока самые адекватные в плане покупки, цены, правда не радуют. Сейчас очередь на март. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 ... Сейчас очередь на март. Ну, и зачем весной пеллеты :D? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yevgen Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 Ну, и зачем весной пеллеты :D? Ну в марте обычно еще отопление не выключают, не? А некоторые еще и апрель топят. Вон, после меня, кому-то еще 6 тонн повезли, а вы говорите - весной Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз