МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 8 хвилин тому, sergio сказав: Головне спиногризів прилаштувати, а тоді оренди вистачить. ХЗ. Чи буду пенсію мати 15 років стажу тільки. Хіба соціальну. Хера,а не соціальну. У вас з жінкою повино бути не біше 50 квадратів житла) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 хвилин тому, sergio сказав: А я іпав на роботі з 9.00 до 18.00 сидіти і виходити в туалет по графіку. Я до цього ще в 27 прийшов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 часа назад, МаТраС сказал: Є такі речі, що вилазить вже коли ти завіз меблі. І починається демонтаж плитки, і можливо штукатурки... аматор свої 900 гривень то заробить, кум шашликів поїсть. А переробляти буде профі Это да. Но не всегда. Так появляется опыт исправляя бока, который помогает экономить, а некоторым и зарабатывать))) Нет, конечно лучше бы, чтоб каждый занимался своим делом, но реальность такова, что из всего населения , так наобум - процентов 15 могут себе без особых терзаний позволить нанять дорогого и специалиста в сфере где можно и самому попытаться справится. Видимо этот кусочек планеты проклят либо для других целей создан. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня поки тут були дебати скільки майстри хочуть заробити ми з дружиною неділя + пів понеділка накрили майже пів даху (170 кВ.м.). завтра плануємо продовжити Матеріал EPS 150 (25 кг/куб) товщина 20+10=30 см з низу на підвісний потолок ще планую 10 см скловати, щоб звукоізоляція краще була 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 13 минут назад, МаТраС сказал: Я до цього ще в 27 прийшов В мене в житті тільки 4 місяці справжнього концтабору було, коли через два роки після закінчення політеха на Світочі робив . На день звинтив по своїм справам, на наступний мало не розстріляли. 😎 Після чого моїм основним принципом (важливішим ніж розмір ЗП) в обрані роботи стала, можливість вільного виходу з роботи, щоб занятись власними справами в робочій час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, Бармалей сказав: Это да. Но не всегда. Так появляется опыт исправляя бока, который помогает экономить, а некоторым и зарабатывать))) Нет, конечно лучше бы, чтоб каждый занимался своим делом, но реальность такова, что из всего населения , так наобум - процентов 15 могут себе без особых терзаний позволить нанять дорогого и специалиста в сфере где можно и самому попытаться справится. Видимо этот кусочек планеты проклят либо для других целей создан. Я часто згадую Руфінспектора. Хоч і вредний був модератор, але як чітко звалив. А потім в Канаду. І не на дядю вже. по факту, а тепер він дядя) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав: поки тут були дебати скільки майстри хочуть заробити ми з дружиною неділя + пів понеділка накрили майже пів даху (170 кВ.м.). завтра плануємо продовжити Вітер не підриває, на що кріпите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав: низу на підвісний потолок ще планую 10 см скловати, щоб звукоізоляція краще була Читав, що там потрібна акустична вата,а не звичайна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, sergio сказав: В мене в житті тільки 4 місяці справжнього концтабору було, коли через два роки після закінчення політеха на Світочі робив . На день звинтив по своїм справам, на наступний мало не розстріляли. 😎 Після чого моїм основним принципом (важливішим ніж розмір ЗП) в обрані роботи стала, можливість вільного виходу з роботи, щоб занятись власними справами в робочій час. Це не ви по біржах праці ходили роками?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Це не ви по біржах праці ходили роками?) Я. 😎 П"ятий ювілейний раз вже після по чатку війни. Але і то пів року протримався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 минут назад, МаТраС сказал: Читав, що там потрібна акустична вата,а не звичайна я був 10 років президентом асоціації виробників мінвати та 16.5 років керівником по Україні по мінваті. то маркетінг. Люба мінвата гарно гасить шум. але оптимально біля 15-20 скловата та 40-60 мінвата. є така компанія Акустик.. колись брали у нас скловату для вентфасаду 20 кг щільності. Потім перераховували у плівку з назвою Шумастоп та ценніком *3 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав: я був 10 років президентом асоціації виробників мінвати та 16.5 років керівником по Україні по мінваті. то маркетінг. Люба мінвата гарно гасить шум. але оптимально біля 15-20 скловата та 40-60 мінвата. є така компанія Акустик.. колись брали у нас скловату для вентфасаду 20 кг щільності. Потім перераховували у плівку з назвою Шумастоп та ценніком *3 Ясно. То вони скловату звичайну зробили під маркою шумостоп?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 11 минут назад, Vstar сказал: Вітер не підриває, на що кріпите? шурупи 235 мм вкручиваю верх профлиста звісно. сьогодні біля 13.00 звернулися. тепло, але вітер піпец. піну з листа здуває 😉 тобто нижній шар 1000*2000*200 мм на шурупи. а верхній шар 100 мм вже на клей піну 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 4 минуты назад, МаТраС сказал: Ясно. То вони скловату звичайну зробили під маркою шумостоп?)) люди люблять спеціальний продукт. наприклад один конкурент продавав продукт КТ-37. плити. товщиною 50 та 100 мм. і продаж був вяленький. але потім маркетолог їхній запропонував зробити спеціальні назви і продаж рванув. 100 мм назвали щось для утеплення даху 50 мм Акустична перегородка і одразу продажі у декілька разів. але це все була однакова скловата 14 кг на куб але по суті нікого не наїба.и Змінено 27 січня користувачем Andrey-Bucha 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав: люди люблять спеціальний продукт. наприклад один конкурент продавав продукт КТ-37. плити. товщиною 50 та 100 мм. і продаж був вяленький. але потім маркетолог їхній запропонував зробити спеціальні назви і продаж рванув. 100 мм назвали щось для утеплення даху 50 мм Акустична перегородка і одразу продажі у декілька разів. але це все була однакова скловата 14 кг на куб Ну то ясен хер. Як корабель назвеш... і тут наї балово. На те в компаніях ця посада. Ви бачили 99 франків? Брав колись уніфтот кнауф. Він безумно дорогий. Да й думаю, якщо написали,що можна шви не армувати і така ціна , то нащо той папір,серпянка. Короб 20 на 5 см .нагрузки ніякої. Перший раз неармував. І херак потріщали всі 2 шва)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Ну то ясен хер. Як корабель назвеш... і тут наї балово. На те в компаніях ця посада. Ви бачили 99 франків? Брав колись уніфтот кнауф. Він безумно дорогий. Да й думаю, якщо написали,що можна шви не армувати і така ціна , то нащо той папір,серпянка. Короб 20 на 5 см .нагрузки ніякої. Перший раз неармував. І херак потріщали всі 2 шва)) це що... рівно 2 роки тому Церезіт дав рекомендацію хлопу з Львова щоб мені ремонт зробити. і як раз плитку на теплу підлогу треба було класти. це початок 2023. і той прораб уперся що треба на теплу підлогу тільки Церезіт Аеро брати. роздріб був 900+ за мішок. кліенти мін 650 давали. я взяв в Епіку по старому приходу по 570. але в бучі клали на Крейзель 104. і думаю різницю я ніколи не почую але то був маленький будинок 8*8 м. тут другі масштаби і Церезіт Аеро я явно не потягну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 22 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав: це що... рівно 2 роки тому Церезіт дав рекомендацію хлопу з Львова щоб мені ремонт зробити. і як раз плитку на теплу підлогу треба було класти. це початок 2023. і той прораб уперся що треба на теплу підлогу тільки Церезіт Аеро брати. роздріб був 900+ за мішок. кліенти мін 650 давали. я взяв в Епіку по старому приходу по 570. але в бучі клали на Крейзель 104. і думаю різницю я ніколи не почую але то був маленький будинок 8*8 м. тут другі масштаби і Церезіт Аеро я явно не потягну Прорабу то понятно жопу прикрити. Гарантію дам або під вашу відповідальність. Пересікались на одному об єкті з прорабом. То в нього 12 років назад травма була. Якась імпортна штукатурка типа мп75 вже лежала у небідної людини. Так от вона побухтіла. Хз , може роботяги наплужили,але він заставляв своїх підрядників тільки цементно вапняною робити))) Зайдіть в тему тп. Ще благо в нас на форумі декілька чоловік залишилось з досвідом.але ряди наші рідіють. Бува питання без відповіді так і висне... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 часа назад, sergio сказал: В ТГ група Львівська є Підробіток типа вантажники, щось копати, прибирати, тощо. Так коли з"яаляється такого плану пропозиції, як правило ппопонують, щось біля 150 грн/год, так закриваються протягом 5 Хв. З іншого боку, раз було оголошення, що потрібна людина, що вміє користуватись болгаркою. Прочитав то оголошення, приїхав за три години додому, ще актуально було. Подзвонив, сказали у Вікторії Гарденсу треба перепиляти, якусь велику заліщяку, бо не можуть винести. Домовся. Приїхав, перепиляв ту байду за 10 Хв, взяв 150 грн. (може і більше можна було просити,, хоча мені в так по дорозі тож спеціально далеко їхати не треба) Тобто я до чого, якщо тягати плитку і шпаклівку бажаючих за 150 грн/год хоч відбавляй. То вже на трошки більш інтелектуальну роботу бажаючих не дуже. 150грн/годину це грубо 1200грн за день праці підсобника. Вірю, бо й в нас приблизно така ціна. А ТС написав за 900грн за день для мурування стін та заливкі армопоясу, що якби вже не підсобні роботи. Тому я і здивувався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 часа назад, sergio сказал: Тож в мене вигляд такий майже завжди, як з дупи виліз. 😺 Мрії втілюються.) 2 часа назад, sergio сказал: То додатково, в нас с дружиною в місті ще дві квартири і 2 гаражі в оренді. Але довбані орендарі десь розсмоктуються. Тож боїшся навіть на жалюгідні 500 грн оренду підняти. Щоб не втікали. 😠 Та у вас там наче і так ціни на аренду вище ніж в Польщі. Напевно тому більше й не дають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 22 минуты назад, Vikctor сказал: 150грн/годину це грубо 1200грн за день праці підсобника. Вірю, бо й в нас приблизно така ціна. А ТС написав за 900грн за день для мурування стін та заливкі армопоясу, що якби вже не підсобні роботи. Тому я і здивувався. Я ж писав, що чуваки коробку мурували по косарю в день, що не суттєво відрізняється від 900. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 8 минут назад, Vikctor сказал: Мрії втілюються.) Та у вас там наче і так ціни на аренду вище ніж в Польщі. Напевно тому більше й не дають. Та яке. 2к з середнім ремонтом 8 к 3к з хорошим(під себе) - 15к Високі ціни тримались від сили пів року, а остаточно впали весною 2023(очевидно почали закінчуватися річні угоди). Для розуміння, в сусіда зять у Вроці живе. Спочатку кавалірку за 2200 зл(22 кг), зараз двушку за 3400зл(35кг) орендує. Зрештою а ОЛХ здається, ще нікого не забанили, можна зайти подивитись. Сестра велику однушку з хорошим ремонтом за 14 кг здавала, квартирант втік-дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 минут назад, sergio сказал: Та яке. 2к з середнім ремонтом 8 к 3к з хорошим(під себе) - 15к Високі ціни тримались від сили пів року, а остаточно впали весною 2023(очевидно почали закінчуватися річні угоди). Для розуміння, в сусіда зять у Вроці живе. Спочатку кавалірку за 2200 зл(22 кг), зараз двушку за 3400зл(35кг) орендує. Зрештою а ОЛХ здається, ще нікого не забанили, можна зайти подивитись. Сестра велику однушку з хорошим ремонтом за 14 кг здавала, квартирант втік-дорого. Якщо так то це добре. В нас приблизно таки само ціни наразі. Був впевнений що у вас мінімум вдвічі дорожче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Только что, Vikctor сказал: Якщо так то це добре. В нас приблизно таки само ціни наразі. Був впевнений що у вас мінімум вдвічі дорожче. Якщо не щось ексклюзивне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 минуты назад, Vikctor сказал: Якщо так то це добре. В нас приблизно таки само ціни наразі. Був впевнений що у вас мінімум вдвічі дорожче. Менше замовні статті рил треба читати. Там так-середня вартість двушки в оренду у Львові 25 тис. Не, ну може вас якись ексклюзив цікавить, тоді, так трохи дорогувато. m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/orenda-kvartiri-2-kmnati-vulitsya-boykvska-zhk-avalon-lux-IDVYUlN.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 часа назад, МаТраС сказал: Хера,а не соціальну. У вас з жінкою повино бути не біше 50 квадратів житла) І якщо в дружини буде пенсія більше двох прожитковий мінімумів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз