Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дом возле Бучи (начало строительства май 2009)

Andrey-Bucha

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, sergio сказав:

Головне спиногризів прилаштувати, а тоді оренди вистачить. 

ХЗ. Чи буду пенсію мати 15 років стажу тільки. 

Хіба соціальну. 

Хера,а не соціальну. У вас з жінкою повино бути не біше 50 квадратів житла)

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, sergio сказав:

А я іпав на роботі з 9.00 до 18.00 сидіти і виходити в туалет по графіку. 

Я до цього ще  в 27 прийшов

Посилання на коментар

3 часа назад, МаТраС сказал:

Є такі речі, що вилазить вже коли ти завіз меблі. І починається демонтаж плитки, і можливо штукатурки... аматор свої 900 гривень то заробить, кум шашликів поїсть. А переробляти буде профі

Это да. Но не всегда. Так появляется опыт исправляя бока, который помогает экономить, а некоторым и зарабатывать)))
Нет, конечно лучше бы, чтоб каждый занимался своим делом, но реальность такова, что из всего населения , так наобум - процентов 15  могут себе без особых терзаний позволить нанять дорогого и специалиста в сфере где можно и самому попытаться справится. Видимо этот кусочек планеты проклят либо для других целей создан.

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

поки тут були дебати скільки майстри хочуть заробити ми з дружиною неділя + пів понеділка накрили майже пів даху (170 кВ.м.). завтра плануємо продовжити

Матеріал EPS 150 (25 кг/куб)

товщина 20+10=30 см 

з низу на підвісний потолок ще планую 10 см скловати, щоб звукоізоляція краще була

IMG_20250127_113849396.jpg

IMG_20250127_113844312.jpg

• Лайк 5
Посилання на коментар

13 минут назад, МаТраС сказал:

Я до цього ще  в 27 прийшов

В мене в житті тільки 4 місяці справжнього концтабору було, коли через два роки після закінчення політеха на Світочі робив . На день звинтив по своїм справам, на наступний мало не розстріляли. 😎

Після чого моїм  основним принципом (важливішим ніж розмір ЗП) в обрані роботи стала, можливість вільного виходу з роботи, щоб занятись  власними справами  в робочій час. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

Это да. Но не всегда. Так появляется опыт исправляя бока, который помогает экономить, а некоторым и зарабатывать)))
Нет, конечно лучше бы, чтоб каждый занимался своим делом, но реальность такова, что из всего населения , так наобум - процентов 15  могут себе без особых терзаний позволить нанять дорогого и специалиста в сфере где можно и самому попытаться справится. Видимо этот кусочек планеты проклят либо для других целей создан.

Я часто згадую Руфінспектора. Хоч і вредний був модератор, але як чітко звалив. А потім в Канаду. І не на дядю вже. по факту, а тепер він дядя)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав:

поки тут були дебати скільки майстри хочуть заробити ми з дружиною неділя + пів понеділка накрили майже пів даху (170 кВ.м.). завтра плануємо продовжити

Вітер не підриває, на що кріпите?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав:

низу на підвісний потолок ще планую 10 см скловати, щоб звукоізоляція краще була

Читав,  що там потрібна акустична вата,а не звичайна

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

В мене в житті тільки 4 місяці справжнього концтабору було, коли через два роки після закінчення політеха на Світочі робив . На день звинтив по своїм справам, на наступний мало не розстріляли. 😎

Після чого моїм  основним принципом (важливішим ніж розмір ЗП) в обрані роботи стала, можливість вільного виходу з роботи, щоб занятись  власними справами  в робочій час. 

Це не ви по біржах праці ходили роками?)

Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

Це не ви по біржах праці ходили роками?)

Я. 😎

П"ятий ювілейний раз вже після по чатку війни. Але і то пів року протримався. 

Посилання на коментар

5 минут назад, МаТраС сказал:

Читав,  що там потрібна акустична вата,а не звичайна

я був 10 років президентом асоціації виробників мінвати та 16.5 років керівником по Україні по мінваті. то маркетінг. Люба мінвата гарно гасить шум. але оптимально біля 15-20 скловата та 40-60 мінвата.

є така компанія Акустик.. колись брали у нас скловату для вентфасаду 20 кг щільності.  Потім перераховували у плівку з назвою Шумастоп та ценніком *3

• Лайк 5
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав:

я був 10 років президентом асоціації виробників мінвати та 16.5 років керівником по Україні по мінваті. то маркетінг. Люба мінвата гарно гасить шум. але оптимально біля 15-20 скловата та 40-60 мінвата.

є така компанія Акустик.. колись брали у нас скловату для вентфасаду 20 кг щільності.  Потім перераховували у плівку з назвою Шумастоп та ценніком *3

Ясно. То вони скловату звичайну зробили під маркою шумостоп?))

• Дякую 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Vstar сказал:

Вітер не підриває, на що кріпите?

шурупи 235 мм вкручиваю верх профлиста звісно. сьогодні біля 13.00 звернулися. тепло, але вітер піпец. піну з листа здуває 😉

тобто нижній шар 1000*2000*200 мм на шурупи. а верхній шар 100 мм вже на клей піну

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, МаТраС сказал:

Ясно. То вони скловату звичайну зробили під маркою шумостоп?))

люди люблять спеціальний продукт. наприклад один конкурент продавав продукт КТ-37. плити. товщиною 50 та 100 мм. і продаж був вяленький. але потім маркетолог їхній запропонував зробити спеціальні назви і продаж рванув.

100 мм назвали щось для утеплення даху

50 мм Акустична перегородка 

і одразу продажі у декілька разів. 

але це все була однакова скловата 14 кг на куб

але по суті нікого не наїба.и

Змінено користувачем Andrey-Bucha
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав:

люди люблять спеціальний продукт. наприклад один конкурент продавав продукт КТ-37. плити. товщиною 50 та 100 мм. і продаж був вяленький. але потім маркетолог їхній запропонував зробити спеціальні назви і продаж рванув.

100 мм назвали щось для утеплення даху

50 мм Акустична перегородка 

і одразу продажі у декілька разів. 

але це все була однакова скловата 14 кг на куб

Ну то ясен хер. Як корабель назвеш... і тут наї балово. На те в компаніях ця посада. Ви бачили 99 франків?

Брав колись уніфтот кнауф. Він безумно дорогий. Да й думаю, якщо написали,що можна шви не армувати і така ціна , то нащо той папір,серпянка. Короб 20 на 5 см .нагрузки ніякої. Перший раз неармував. І херак потріщали всі 2 шва))

Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

Ну то ясен хер. Як корабель назвеш... і тут наї балово. На те в компаніях ця посада. Ви бачили 99 франків?

Брав колись уніфтот кнауф. Він безумно дорогий. Да й думаю, якщо написали,що можна шви не армувати і така ціна , то нащо той папір,серпянка. Короб 20 на 5 см .нагрузки ніякої. Перший раз неармував. І херак потріщали всі 2 шва))

це що... рівно 2 роки тому Церезіт дав рекомендацію хлопу з Львова щоб мені ремонт зробити. і як раз плитку на теплу підлогу треба було класти. це початок 2023. і той прораб уперся що треба на теплу підлогу тільки Церезіт Аеро брати. роздріб був 900+ за мішок. кліенти мін 650 давали. я взяв в Епіку по старому приходу по 570. але в бучі клали на Крейзель 104. і думаю різницю я ніколи не почую

але то був маленький будинок 8*8 м. тут другі масштаби і Церезіт Аеро я явно не потягну

Посилання на коментар

22 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав:

це що... рівно 2 роки тому Церезіт дав рекомендацію хлопу з Львова щоб мені ремонт зробити. і як раз плитку на теплу підлогу треба було класти. це початок 2023. і той прораб уперся що треба на теплу підлогу тільки Церезіт Аеро брати. роздріб був 900+ за мішок. кліенти мін 650 давали. я взяв в Епіку по старому приходу по 570. але в бучі клали на Крейзель 104. і думаю різницю я ніколи не почую

але то був маленький будинок 8*8 м. тут другі масштаби і Церезіт Аеро я явно не потягну

Прорабу то понятно жопу прикрити. Гарантію дам або під вашу  відповідальність. Пересікались на одному об єкті з прорабом. То в нього 12 років назад травма була. Якась імпортна штукатурка типа мп75 вже лежала у небідної  людини. Так от вона побухтіла. Хз , може роботяги наплужили,але він заставляв своїх підрядників тільки цементно вапняною робити)))

Зайдіть в тему тп. Ще благо в нас на форумі декілька чоловік залишилось з досвідом.але ряди наші рідіють. Бува питання без відповіді так і висне...

Посилання на коментар

3 часа назад, sergio сказал:

В ТГ група Львівська є Підробіток типа вантажники, щось копати, прибирати, тощо. Так коли з"яаляється такого плану пропозиції, як правило ппопонують, щось біля 150 грн/год, так закриваються протягом 5 Хв. 

З іншого боку, раз було оголошення, що потрібна людина, що вміє користуватись болгаркою. Прочитав то оголошення, приїхав за  три години додому, ще актуально було. Подзвонив, сказали у Вікторії Гарденсу треба перепиляти, якусь велику заліщяку, бо не можуть винести. Домовся. Приїхав, перепиляв ту байду за 10 Хв, взяв 150 грн. (може і більше можна було просити,, хоча мені в так по дорозі тож спеціально далеко їхати не треба) Тобто я до чого, якщо тягати плитку і шпаклівку бажаючих за 150 грн/год  хоч відбавляй. То вже на трошки більш інтелектуальну роботу бажаючих не дуже. 

150грн/годину це грубо 1200грн за день праці підсобника. Вірю, бо й в нас приблизно така ціна. А ТС написав за 900грн за день для мурування стін та заливкі армопоясу, що якби вже не підсобні роботи. Тому я і здивувався.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Тож в мене вигляд такий майже завжди, як з дупи виліз. 😺

Мрії втілюються.)

2 часа назад, sergio сказал:

То додатково, в нас с дружиною в місті ще дві квартири і 2 гаражі в оренді. 

Але довбані орендарі десь розсмоктуються. Тож боїшся навіть на жалюгідні 500 грн оренду підняти. Щоб не втікали. 😠

Та у вас там наче і так ціни на аренду вище ніж в Польщі. Напевно тому більше й не дають.

Посилання на коментар

22 минуты назад, Vikctor сказал:

150грн/годину це грубо 1200грн за день праці підсобника. Вірю, бо й в нас приблизно така ціна. А ТС написав за 900грн за день для мурування стін та заливкі армопоясу, що якби вже не підсобні роботи. Тому я і здивувався.

Я ж писав, що чуваки коробку мурували по косарю в день, що не суттєво відрізняється від 900.

Посилання на коментар

8 минут назад, Vikctor сказал:

Мрії втілюються.)

Та у вас там наче і так ціни на аренду вище ніж в Польщі. Напевно тому більше й не дають.

Та яке. 

2к з середнім ремонтом 8 к

3к з хорошим(під себе) - 15к

Високі ціни тримались від сили пів року, а остаточно впали весною 2023(очевидно почали закінчуватися річні угоди). 

Для розуміння, в сусіда зять у Вроці живе. Спочатку кавалірку за 2200 зл(22 кг), зараз двушку за 3400зл(35кг) орендує.

Зрештою а ОЛХ здається, ще нікого не забанили, можна зайти подивитись. 

Сестра велику однушку з хорошим ремонтом за 14 кг здавала, квартирант втік-дорого. 

Посилання на коментар

6 минут назад, sergio сказал:

Та яке. 

2к з середнім ремонтом 8 к

3к з хорошим(під себе) - 15к

Високі ціни тримались від сили пів року, а остаточно впали весною 2023(очевидно почали закінчуватися річні угоди). 

Для розуміння, в сусіда зять у Вроці живе. Спочатку кавалірку за 2200 зл(22 кг), зараз двушку за 3400зл(35кг) орендує.

Зрештою а ОЛХ здається, ще нікого не забанили, можна зайти подивитись. 

Сестра велику однушку з хорошим ремонтом за 14 кг здавала, квартирант втік-дорого. 

Якщо так то це добре. В нас приблизно таки само ціни наразі. Був впевнений що у вас мінімум вдвічі дорожче.

Посилання на коментар

Только что, Vikctor сказал:

Якщо так то це добре. В нас приблизно таки само ціни наразі. Був впевнений що у вас мінімум вдвічі дорожче.

Якщо не щось ексклюзивне. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Vikctor сказал:

Менше замовні статті рил треба читати. Там так-середня вартість двушки в оренду у Львові 25 тис. 

Не, ну може вас якись ексклюзив цікавить, тоді, так трохи дорогувато. 

m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/orenda-kvartiri-2-kmnati-vulitsya-boykvska-zhk-avalon-lux-IDVYUlN.html

Посилання на коментар

3 часа назад, МаТраС сказал:

Хера,а не соціальну. У вас з жінкою повино бути не біше 50 квадратів житла)

І якщо в дружини буде пенсія більше двох прожитковий мінімумів. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...