DimaF Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Самый прикол в том что самые типа лучшие и дорогие машинки с потреблением воды с "А" классом, стирают почти без воды и так же херово полоскают..... часто приходится ставить на доп.полоскание......здобулы шо называется.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) del Змінено 10 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 годин тому, Тегеран сказав: допоможіть вибрати фронтальну пральну машинку, більш менш надійну. До цього були 2 з вертикальним завантаженням вірпул - більше не хочу, часто ламаються. Якщо у вас не стабілізовані мережа і вода то ламатись буде все незалежно від бренду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, Фрай сказав: Якщо у вас не стабілізовані мережа і вода то ламатись буде все незалежно від бренду. Тому бажано купувати повнорозмірну машину і завантажувати її на 70%, тоді вірогідність поломки знизиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Тому бажано купувати повнорозмірну машину і завантажувати її на 70%, тоді вірогідність поломки знизиться І віджимати на 800 обертів ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 49 хвилин тому, US7IGN сказав: І віджимати на 800 обертів ) Ви свої речі "бережливо" віджимаєте на 1400?))) Або яку техніку експлуатуєте на межі можливостей ?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 часов назад, Тегеран сказал: Вітаю шановні форумчани і гості форуму. допоможіть вибрати фронтальну пральну машинку, більш менш надійну. До цього були 2 з вертикальним завантаженням вірпул - більше не хочу, часто ламаються. Потрібна на 6 - 8 кг приблизно. Я так зрозумів що треба шукати з інверторним двигуном + клас енергоспоживання А +++ + макс. швидкість віджиму 1400 об/хв + щоб барабан розбірний був, виробник бажано не Китай. Виправте якщо щось не так, дякую за увагу. Виправляю. Так як всього пару місяців тому відвалив третину вартості новой пралки на ремонт старой, то маю що сказати. Купив в 2018 пралку самсунг з топових моделей. Те що пару раз плату змінювали по гарантії, то дрібниці. Виявилось що щось з проводкою нахомутали при виробництві. До речі наразі тих плат немає і замовити нема де. Но то таке. Цього разу була перша в моєму житті механічна поломка пралки. Хоча і плати на інших теж ніколи не змінював. Були фронталка та вертікалка від зануссі. Обидві пропрацювали 15+ років без нарікань. Вертикалка досі працює в арендаторів квартири. По переконанням мого майстра, який взявся починити самсунг за третину її вартісті (крестовина зламалася) - наразі немає настільки безпроблемних пралок як оті з мого власного досвіду. Всі вони розраховані на 5-7 років користування. Тому наразі самсунг єдиний хто має розбірний пластиковий футляр барабану. Це дуже спростило заміну крестовини. В інших випадках довелосьби його розрізати й потім паяти. На мої запитання яку наступну пралку обрати, коли ця остаточно здохне, він не зміг дати пораду. Навіть міле більше не робить довгограючі пралки. Так що схоже вірна відповідь - немає значення який бренд обрати. Головне не розраховувати більше ніж на 10 років її експлуатації. І то скоріш за все з ремонтом десь всередині цього терміну. Інверторні двигуни наразі маст хев для пралок, холодильників, кондиціонерів. Це імхо зрозуміло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 минуты назад, Vikctor сказал: крестовина зламалася Я сам заменил в свое время, 1500 грн с новыми подшипниками и сальниками обошлось. Популярная поломка у тех, кто пользуется "антинакипь" типа калгон или лимонкой "чистит" тэн. 25 минут назад, Vikctor сказал: єдиний хто має розбірний пластиковий футляр У меня Hansa Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, SantehnikPPR100 сказал: Я сам заменил в свое время, 1500 грн с новыми подшипниками и сальниками обошлось. Популярная поломка у тех, кто пользуется "антинакипь" типа калгон или лимонкой "чистит" тэн. У меня Hansa В житті не використовував калгон чи щось подібне. Якби виробник прагнув щоб крестовина слугувала вічно, то не робив би її з сілуміну. Окрім пралок я також не ремонтую холодильники, кондиціонери, микрохвильки і автівки. Це не вичерпний перелік але це точно не ремонтую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз