POZITIFF Опубліковано: 3 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2019 - чим ви лікуєте своїх тарганів? - нічим, вони в мене не хворіють:D 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 3 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2019 далі повернувся до свого старого тел...а та китайська куйня ксяомі валяється в шухляді тепер вистежую того придурка, що мені його продав..щоб поговорити по душах...воно сцука ще пару товарів продає... от і доказ, що нове то витягування грошей корморізка пилиться і упаковці..раз я потер на деруни і все... але ж "я так хочу мясорубки..жити без неї не можу"... та навіть я на мотоблоці зимою он катався...щоб не казали, що тільки в сезон потрібен Нобель, а гарантія на смартфон є? На олх брав? Там копій багато за пів ціни. Чого не в магазині? Занеси смартфон в будь-який серв центр. Там на місці подивляться. Не розводь паніку на пустому місці. Мені на Новий рік дід Мороз теж Xiaomi поклав під ялинку. Але з чеком магазину😁😁😁. Сім бачить. Камера дуже сподобалась. Поки що все гуд. Чого й тобі бажаю!💏💏💏 А з корморізкою що не так??? Сама не готує й не годує? Так може робота треба?😂😂😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Костя, ау... Уже какой день жду хваст в твоей теме по новой машинке, а ты домой совсем не заходишь. Хоть поздравить народу тебя дай, обмыть приобретение как-бы надо ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 ... Уже какой день жду хваст в твоей теме по новой машинке, ... . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 . Это у тебя такая реакция на Добло Нуово Максі 2016р? Или я чего то не то ляпнула написала 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Нобель Хде "история" о муках выбора , безсонных тревогах , параличе при покупке ? И всё в красочных картинках :D... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Нобель Хде "история" о муках выбора , безсонных тревогах , параличе при покупке ? И всё в красочных картинках :D... В муках і досі. Не знає, як пояснити, де в бідного і простого залізничника гроші на авто, та й для чого воно:D. Мабуть, то все ота невигідна земелька?:D: Нобель, ну хвастайся вже, публіка хоче видовищ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Выиграл в Спортлото. Или на мороженом и шоколадках отложил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Та шо ви тут підколюєте хлопця, всі везли ... і він привіз... але тільки для себе і своєї сім"ї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Вот что за странная привычка чужие деньги считать? Иногда возникает желание чем-то поделиться, что-то спросить по теме конкретного ремонта или постройки дома, но после таких коментов, всякое желание пропадает. Неужели вы не способны просто разделить радость с человеком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Та шо ви тут підколюєте хлопця, всі везли ... і він привіз... але тільки для себе і своєї сім"ї. Улыбнулась. Но Нобель - не все. Нобель уникальный и неповторимый! У него свои методы. :D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Вот что за странная привычка чужие деньги считать? Иногда возникает желание чем-то поделиться, что-то спросить по теме конкретного ремонта или постройки дома, но после таких коментов, всякое желание пропадает. Неужели вы не способны просто разделить радость с человеком. Тобто, ви натякаєте: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Доблік Максі 2016р, 1,4 бенз Сьогодні почали ставити ГБО... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Доблік Максі 2016р, 1,4 бенз Сьогодні почали ставити ГБО... Вітаю! :beer: А чому так коротко??? ...бо народився в родині військових... Дружина рада? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Вітаю! А чому так коротко??? ...бо народився в родині військових... Дружина рада? дякую... та потім більше розповім.. разом із дружиною вибирали..спочатку поїхали в автосалон..подивилися що і яке подобається..потім шурстили варіанти просто Доблік він самий великий з однокласників...+ бенз як я і шукав 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 дякую... та потім більше розповім.. разом із дружиною вибирали..спочатку поїхали в автосалон..подивилися що і яке подобається..потім шурстили варіанти просто Доблік він самий великий з однокласників...+ бенз як я і шукав Молодці! Гарна сімейна покупка! Нехай тільки радує! А з смартфоном чим закінчилась історія? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 А з смартфоном чим закінчилась історія? все працює... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 все працює... Ну ось і чудово. Світлої полоси в житті! І ніяких перешкод! Ні в голові, ні на дорозі!:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 все працює...Костю, це точно ти? Що сталося? В тебе ж так не буває) Невже й пожалітись нема на що?) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Невже й пожалітись нема на що?) хіба на самопочуття..а так слава Богу за все, що є..та і за самопочуття..яке вже є таке є та і зараз маса інших хвилювань...чекаємо на поповнення...в травні..тому голова забита зовсім іншим 23 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 хіба на самопочуття..а так слава Богу за все, що є..та і за самопочуття..яке вже є таке є та і зараз маса інших хвилювань...чекаємо на поповнення...в травні..тому голова забита зовсім іншим Я думала не признаешься, сама постеснялась написать. Еще раз поздравляю, очень рада за тебя и твою половинку. Это очень приятные хлопоты и ожидания, здоровья вам, любви и взаимопонимания. Ты там с животиком болтай почаще, ребенок голос отца воспринимает лучше материнского. Всех благ и 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 21 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 просто з вагітністю дружини і з покупкою авто..в мене хоч частково зявився той азарт, який був 10р назад під час будівництва...ще б вернути те здоровя, яке було.... а так одне не долікував..он інші проблеми зявилися... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 просто з вагітністю дружини і з покупкою авто..в мене хоч частково зявився той азарт, який був 10р назад під час будівництва...ще б вернути те здоровя, яке було.... а так одне не долікував..он інші проблеми зявилися... Нобель, а я чомусь і подумала про лялю, коли прочитала про нове авто. Азарт? Ну з явиться, як будеш бачити пів ночі маля, помолодієш. Діти - це щастя. Ти думаєш всі тут здорові? І ті, що зубоскалять тут найбільше - у всіх є проблеми. Зі здоров'ям, в тому числі. :beer: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 22 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2019 все...вже ГБО...обкатували сьогодні..накатували газову карту...потім заправив повний бак...45л (бак заг обєм 54л) по 9,6/1л...приємненько..... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tochiy Опубліковано: 23 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2019 просто з вагітністю дружини і з покупкою авто..в мене хоч частково зявився той азарт, який був 10р назад під час будівництва...ще б вернути те здоровя, яке було.... а так одне не долікував..он інші проблеми зявилися... Найщиріші привітання! Це ще тільки початок азарту)) і най цей азарт залишається завжди з вами. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз