kvintich Опубліковано: 2 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2016 Жінка сказала, що однозначно вікна в підлогу. А мені ще з нею жити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 2 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2016 І моя хоче багато вікон до підлоги, як думав робити ТП і при можливості під вікнами кинути по батареі, а тепер як? Намотати більше трубки ТП біля вікна чи мудрувати батарею в підлогу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 3 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 І моя хоче багато вікон до підлоги, як думав робити ТП і при можливості під вікнами кинути по батареі, а тепер як? Намотати більше трубки ТП біля вікна чи мудрувати батарею в підлогу? Як Ви можете більше тп намотати? В таких випадках біля вікна ставлять повітряний конвектор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 3 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 Як Ви можете більше тп намотати? В таких випадках біля вікна ставлять повітряний конвектор Мабуть малось на увазі зменшити крок намотки. Тільки мені здається, що це не вирішить проблему, є обмеження на мінімальну відстань і потужність яку можна з ТП зняти. Перед таким вікном треба хорошу теплову завісу робити. ТП навряд чи справиться. До речі відносно фото моїх дверей. Внизу поставили не скло, а пластик щоб не мити регулярно. Якщо буде цуцик-котик до хати ломитись, і лапами сліди на склі лишати, то моя дружина буде щодня це все мити. Вона любий бруд сходу бачить і починає з ним боротись. На прозорому склі його буде чудово видно. Тому вирішив її пожаліти і вона була не проти.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 3 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 І моя хоче багато вікон до підлоги, як думав робити ТП і при можливості під вікнами кинути по батареі, а тепер як? Намотати більше трубки ТП біля вікна чи мудрувати батарею в підлогу? внутрипольный конвектор. у меня таких окон 7. и конвекторов соответственно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 3 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 Я думаю що тепла підлога справиться, намотати тільки більше. У мене в квартирі без неї, правда підлога із 50мм дошки + утеплення 100 пінопласт, так відчуття що якщо б гріла підлога, то все було б ок. І ще одне, що перші роки не дуло\промерзало взагалі, мабудь ще піна у вікні розсохлась. (може то мені здається) внутрипольный конвектор Думав, але планую теплу підлогу. От доречі фото конвектор, і решітки\жолоба які лиєм на роботі, як то кажуть, як шо шо, то приходьте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 І ще одне, що перші роки не дуло\промерзало взагалі, мабудь ще піна у вікні розсохлась. (може то мені здається) Я в себе на вікнах обрізав піну, щоб не виступала за вікно і фасад, і герметиком проклеїв від обрамлення вікна до самого вікна. Взяв герметик під колір обрамлення вікна. Так як його з вулиці видно. Але я через тиждень після проклеювання вже не звертав уваги. ;) Є ще бажання бляхою стик накрити (це в мене мансарда), але через початок будівництва якось впадлу цим займатись, маю бажання щось в будинку робити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
adeliveis Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Сьогодні пройдено 50% шляху, по проведенню 20Квт електрики на ділянку. Так як на трансформаторі не було достатньої потужності, і всі сусіди сидять із 3Квт, і про електро опалення навіть не мріють. Нам довелось збільшити потужність із 100 до 250Квт. Тепер пишемо заяву на підключення, оплачуємо, чекаємо ТУ, і думаю до літа будемо мати свій лічильник на стовпі, а може і на стіні будинку Також замітив оптичний кабель, який напевно колись перекочує до мене Щоб не звязуватись із радіо інтернетом. П.С. Можна було поставити і 400, але сусіди не люблять москаля, і ліс через дорогу Добрый день. Можно поинтересоваться во сколько вам обошлись 20 Квт електрики? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Добрый день. Можно поинтересоваться во сколько вам обошлись 20 Квт електрики? У мене трішки складна ситуація, все розповідати не буду, але у двох словах. Трансформатор на 250Квт купили літом за 30000грн. Замінили безкоштовно, правда старий на 100Квт забрали з собою у невідомому напрямку Тепер зроблять технічні умови, в який буде вказана вартість лічильника, кабеля, коробки, роботи... Стовп вже маю (сусід поставив), такщо буде дешевше Підключення буде по схемі складних технічних умов, без спец тарифу за кожен Квт (надіюсь). Такщо думаю вийде, тільки те що буде в ТУ - це близько 10000грн. (ну і трансформатор 30к) П.С. У майбутньому, зможу знайомити сусідів за винагороду із Г інженером РЕМ, і може частково поверну гроші за трансформатор 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 внутрипольный конвектор. у меня таких окон 7. и конвекторов соответственно . Який він на вигляд і чи насправді ТП підлога не справиться із вікном? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Такий як у повідомленні #107 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jursens Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 ТП однозначно не справится с окнами в пол. Уменьшив шаг труб тп, вы просто поднимите температуру в местах под окнами, и если перестараться, Вы туда даже подходить не будете, т.к. будете боятся "ожога":D Только внутрипольные конвекторы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 5 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 А я думаю однозначно справляться Тут треба конкретно питати тих у кого такі вікна і тепла підлога. Я от маю таке вікно у підлогу без ТП, і у -20 спокійно біля нього стою босими ногами. Чути що віє холодом але не критично, і якщо була ТП то думаю було б нормально. Вікно у мене ніколи не потіє, вентиляції немає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Який він на вигляд і чи насправді ТП підлога не справиться із вікном? https://www.google.com.ua/search?q=%D0%B2%D0%BD%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9+%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80&biw=1138&bih=506&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwikuqqpmuHKAhWI3iwKHeWjBOsQ_AUIBigB на счет справится или нет - температура в помещении думаю будет ок если по теплопотерям хватает пола. а вот отсечь холод - то думаю конвектор получше будет в разы, при условии что он будет работать когда вы в комнате еще важно понимать где будет окно относительно зоны пребывания - стола, дивана, кровати. если рядом - то лучше конвектор, если далеко - то думаю можно не заморачиваться. Добавлено через 13 минут Тут треба конкретно питати тих у кого такі вікна і тепла підлога смысла 0. нужно учитывать свое расположение мебели, свои габариты окон и свои теплопотери. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 6 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 смысла 0. нужно учитывать свое расположение мебели, свои габариты окон и свои теплопотери.Згідний на 100% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grineko Опубліковано: 12 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2016 По поводу дымохода,на другой ветке шла беседа что Вы хотите с Польши завозить. Могу подсказать,посоветовать по этим дымоходам более экономно,их там несколько вариантов как керамических так и нерж. Более подробно с описанием на почту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 25 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 І так ми розпочали будівельний сезон, завезли першу ходку цегли 7200шт. І почали кладку, вивели перші вікна. Доречі цеглу вивезли ще у середу, але у четверг почалась справжня зима.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ната_ДнДз Опубліковано: 26 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2016 вивели перші вікна а где же фото? А вообще-молодцы!Удачи!Мы-тоже на низком старте... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 26 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2016 І так ми розпочали будівельний сезон, завезли першу ходку цегли 7200шт. І почали кладку, вивели перші вікна. Доречі цеглу вивезли ще у середу, але у четверг почалась справжня зима.... З такими помічниками діло буде. А зима вже завтра скінчиться. А чому чорнову підлогу не залили з міксера? З свого досвіду кажу, що потім буде набагато важче заливати. Я в себе заливав через віконні прорізи, сто разів пожалкував, що не зробив підлогу коли ще стін не було. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 28 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 Зима дійсно пройшла, і зараз просто таки літо А чому чорнову підлогу не залили з міксера? Будемо готувати бетон на підлогу самі. Порахував так виходить дешевше. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vova2408 Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 Будемо готувати бетон на підлогу самі Бог в помощь Вам. А я бригаду ищу на черновой. Была мысль , заливать его после стен и крыши , но передумал. Буду армировать черновой 10й . На нем стоять будут перестенки в пол кирпича. Армирую потому , что осенью отсыпал глину от 30 до 40см и не трамбовал послойно. Надеялся , что сядет за зиму. Нет, почти не села. Это пишу для тех кто , как я , захочет по экспериментировать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 Бог в помощь Вам. А я бригаду ищу на черновой. Была мысль , заливать его после стен и крыши , но передумал. Буду армировать черновой 10й . На нем стоять будут перестенки в пол кирпича. Армирую потому , что осенью отсыпал глину от 30 до 40см и не трамбовал послойно. Надеялся , что сядет за зиму. Нет, почти не села. Это пишу для тех кто , как я , захочет по экспериментировать. лейте воду, сядет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс Епик Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 лейте воду, сядет. Это правильный совет! Тоже у себя подсыпал послойно глиной как только пошли дожди так сразу в нескольких местах и просело! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 Я в себе засипав від 50 до 70 см, але не глини, а піску і супіску. Під час копки фундаменту я вивіз весь верхній шар в сторону, а засипав тим що було в самому низу. Потім перед кладкою я пару раз пролив водою, лив дууууже багато. Було одразу видно як земля сідає, дав висохнути з пару днів. А потім пролив, просипав трішки гравію і віброногою все протрамбував в пару заходів. Потім склав цеглу і мурував. Краще трамбувати поки немає стін, і підлізти всюди можна і трамбовку легше тягати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 А обовязково лити чорнову стяжку? Може залити фундамент, підсипати шаром глини, полити утрамбувати, потів шар щебня утрамбувати потім пісок, на нього пінопласт 35 , труби ТП. , армувати і залити стяжку 7-8см. під плитку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз