kosuk Опубліковано: 8 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2016 Та ні він сам мене знайшов. Переписувались. Поки домовились без зобов'язань на літо.Берегите такого клиента .Хотя что ваши договоренности ? если вы продолжаете искать далее клиента . Это называется не договоренности а наработка вариантов (он себе наработал а вы себе). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 8 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2016 Берегите такого клиента .Хотя что ваши договоренности ? если вы продолжаете искать далее клиента . Это называется не договоренности а наработка вариантов (он себе наработал а вы себе). Ви праві. Найкраща домовленість - це задаток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 16 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Берегите такого клиента .Хотя что ваши договоренности ? если вы продолжаете искать далее клиента . Это называется не договоренности а наработка вариантов (он себе наработал а вы себе). Всім доброго дня! Продовження блокбастеру. Значить у американського мого потенційного покупця є друг батька. І в нього там ЗАЗ 968А, 1974 чи 1977 року. Ну каже зроби послугу-пришли запчастини. А то я сам як де не спробую, як тільки чують що з США-ціна потроюється. Ну я таким ще не займався ніколи, але думаю спробую. Вислав він мені на все про все 500 у.е. Зібрав я запчастини. Хоча понервувались обоє. То не вислали, то вислали та воно б/у. Поки прощупав де дешевше. (таки НП). Різниця в вазі, до речі, НП та Інтайм майже 4 кг. (Інтайм "важчий"). Заказав на 7 днів, поїхало за 3. Сонячна Флоріда зустрічай:flag1:. Жду коли вже мій зайзер там опиниться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Сонячна Флоріда зустрічай А чим вiдicлали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 16 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 (змінено) А чим вiдicлали? Нова Пошта-6000 грн. Ящик 23 кг. Надали консультацію. Оперативно UPS та DHL-12000. А Інтайм-24000 грн (Знай наших). Наразі думаємо як жужика відправити. Він хоче через знайомих перегнати його в Угорщину. З ЄС начебто дешевше, а звідти в Флоріду. Змінено 16 березня 2016 користувачем Tymalex забув 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Нова Пошта-6000 грн. Ящик 23 кг. Надали консультацію. Оперативно UPS та DHL-12000. А Інтайм-24000 грн (Знай наших). Наразі думаємо як жужика відправити. Він хоче через знайомих перегнати його в Угорщину. З ЄС начебто дешевше, а звідти в Флоріду. Нова Пошта з Iнтаймом везуть до Штатiв ? Вперше чую. А куди саме зверталися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 16 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Нова Пошта з Iнтаймом везуть до Штатiв ? Вперше чую. А куди саме зверталися? На сайті робите заявку. З Вами звяжуться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Интересно, а сколько бы взяла Укрпошта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Интересно, а сколько бы взяла Укрпошта? У них на сайте калькулятор есть. Соответствует истине - я пользуюсь. Недавно появилось неприятное ограничение во все страны - не длиннее 105 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 4 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Всім доброго дня! Може хто підскаже як відправити авто в США, щоб там людина змогла оформити на себе та поставити його на облік. Прибути в Україну чоловік не може. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Всім доброго дня! Може хто підскаже як відправити авто в США, щоб там людина змогла оформити на себе та поставити його на облік. Прибути в Україну чоловік не може. Неужто срослось! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 5 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2016 Неужто срослось! Та оце-ж зараз якраз в роздумах, як-би його так відправити. Він сюди приїхати не може. А переоформити без його присутності неможливо (зі слів "рішал" - обов'язкова відеофіксація покупця і продавця та й просто бояться). Знайшов одеську компанію яка за 2500$ привезе авто в Флоріду. Нова Пошта поки думає. Знову висилав мені гроші на запчастини та аксесуари. Готовий дати задаток. Якось так поки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2016 як-би його так відправити. Він сюди приїхати не можеХай приїде той, хто може, а потім там перепродасть йому. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 5 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2016 Хай приїде той, хто може, а потім там перепродасть йому. Я казав чоловіку про це. Нікого нема зараз в Украіїні. Пробували через якихось венгрів. Ті сказали-женіть його в Венгрію. Там продаєте нам (фірмі), а ми в США йому. Зараз знайшлись одесити, які з США привозять сюди автівки. Склали ціну дешевшу ніж венгри. Сьогодні передзвонили і сказали, що варіант, щоб йому не приїжджати в Україну є. Завтра повідомлять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 7 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Розберіть і відішліть по запчастинах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 7 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Розберіть і відішліть по запчастинах Я думаю америкосам потом сложно будет объяснить как и зачем ее контрабасом притащили в Америку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 7 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Я думаю америкосам потом сложно будет объяснить как и зачем ее контрабасом притащили в Америку... Мабуть так і є. Він таки хоче поставити її на облік та їздити, прославляючи Україну . Каже що в їхні МРЕВ (DNV) дуже важко, майже неможливо додзвонитися та отримати інформацію. На сайтах є багато чого, але ж спробуй все перечитати та проаналізувати остаточно. Прийдеться ногами йти на поклін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 14 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2016 Оце так покупець мій ходить, звонить по брокерах та всяких конторах. Каже дізнався вже багато-чого про розмитнення, платежі, умови та різні нюанси. Пропонує почати бізнес. Каже запорожці тут не дуже в ціні. Це так для нього особисто. А от лімузини "Чайка" та інші можна спробувати. Полюбляють ще москвичі та волги. Де їх тільки брати, щоб майже нові були:D? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 24 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2016 Авто під задатком!!! До середини липня! Так домовились. Якщо остаточно не продам-ласкаво прошу! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 27 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2016 Нарешті пробив бюрократичну стіну. Звоню значить в сервісний центр-кажу "громадянин США дає мені доручення за підписом губернатора купить тут йому машину. Можна переоформити?. Ні! Як і куди ми її на облік поставимо? Так я її зніму з обліку і відправлю в США. Ні! Все одно потрібна реєстрація". Дозвонився в центральний сервісний центр, до юристів. Кажуть так, можна! Доручення тут легалізовуємо (переводимо), нотаріус складе договір куплі-продажу, з ним в сервісний центр. Правда "техпаспорт" не видадуть і знімуть з обліку. Навіть розмову з юристом на диктофон записав-ознайомити нотаріуса та робітників сервісного центру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей-ASSA Опубліковано: 27 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2016 Нарешті пробив бюрократичну стіну. Звоню значить в сервісний центр-кажу "громадянин США дає мені доручення за підписом губернатора купить тут йому машину. Можна переоформити?. Подниму. А кто такой сервисный центр??? Зачем он??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 27 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2016 А кто такой сервисный центр???Это МРЕО так теперь называется. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 24 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Вже й номери готові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 24 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Вже й номери готові. У вас их уже два? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 24 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 У вас их уже два? :D Та це Покупець попросив і для друга зробити комплект номерів. Там вже їздить один ЗАЗік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз