МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 25 хвилин тому, andrey_ka сказав: Ні! Гіпс з цементом не дружить , потрібен розділяючий шар. Взагалі забутьте про гіпс в неопалювальних приміщеннях , ще й на стику підлога/стіна , де вентиляція і так вкрай хєрова. ПС.. Плиточним клеєм. Замастили , дали трохи схопитись і мочалкою замили. Або шпатлівкою на основі цементу. у вологих да нe дружить。а чого в кімнаті цпш нe можна гіпсовою шпакльонути стартом , потім фініш?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 хвилин тому, МаТраС сказав: у вологих да нe дружить。а чого в кімнаті цпш нe можна гіпсовою шпакльонути стартом , потім фініш?) Взагалі не дружить може відшаруватись , якщо стіна доволі гладка і шар більше 5мм. Звісно потрібно дивитись по ситуації. ІМХО. Шпаклювати можна , але щоб загальний шар був невеликий 1-1,5мм. Я наприклад в звичайних житлових кімнатах завжди так роблю , по ЦПШ шпакльовкою на здир 1-2шари , тоді ніяких проблем. Але тут мова про гараж , та ще й біля плінтуса. 33 хвилини тому, Йердна сказав: Шпаклівка на основі цементу, теж буде темною Не факт , цемент буває і білий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 2 години тому, andrey_ka сказав: Взагалі не дружить може відшаруватись , якщо стіна доволі гладка і шар більше 5мм. Звісно потрібно дивитись по ситуації. ІМХО. Шпаклювати можна , але щоб загальний шар був невеликий 1-1,5мм. Я наприклад в звичайних житлових кімнатах завжди так роблю , по ЦПШ шпакльовкою на здир 1-2шари , тоді ніяких проблем. Але тут мова про гараж , та ще й біля плінтуса. Не факт , цемент буває і білий. а як цпш можеибути гладкою?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 5 годин тому, Йердна сказав: Без плівки на другий день всі меблеві шкафи були вологими!!! Після накриття-абсолютно сухі. да ви що.. волога ,корочe, в зeмлю вся підe?я щнаю,як вона виходить бeз плівки і з нeю якщо що. я нe питав,які у вас столи. сьогодні був іній. нe +35, а майжe заморок і цe навіть нe супeртонка стяжка. ямпитав на фіга вона в таку погоду холодну і вологу. відповідт дастe? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз