Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Пирог пола на грунте

Newman

Рекомендовані повідомлення

25 хвилин тому, andrey_ka сказав:

Ні!

Гіпс з цементом не дружить , потрібен розділяючий шар. Взагалі забутьте про гіпс в неопалювальних приміщеннях , ще й на стику підлога/стіна , де вентиляція і так вкрай хєрова.

ПС.. Плиточним клеєм. Замастили , дали трохи схопитись і мочалкою замили. Або шпатлівкою на основі цементу.

у вологих да нe дружить。а чого в кімнаті цпш нe можна гіпсовою шпакльонути стартом , потім фініш?)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, МаТраС сказав:

у вологих да нe дружить。а чого в кімнаті цпш нe можна гіпсовою шпакльонути стартом , потім фініш?)

Взагалі не дружить  може відшаруватись , якщо стіна доволі гладка і шар більше 5мм.

Звісно потрібно дивитись по ситуації.

ІМХО. Шпаклювати можна , але щоб загальний шар був невеликий 1-1,5мм. Я наприклад в звичайних житлових кімнатах завжди так роблю , по ЦПШ шпакльовкою на здир 1-2шари , тоді ніяких проблем. Але тут мова про гараж , та ще й біля плінтуса.

IMG_3581.thumb.JPG.a5fd76974183c01af3ef1bd9caec53f2.JPG

33 хвилини тому, Йердна сказав:

Шпаклівка на основі цементу, теж буде темною

Не факт , цемент буває і білий.

Посилання на коментар

2 години тому, andrey_ka сказав:

Взагалі не дружить  може відшаруватись , якщо стіна доволі гладка і шар більше 5мм.

Звісно потрібно дивитись по ситуації.

ІМХО. Шпаклювати можна , але щоб загальний шар був невеликий 1-1,5мм. Я наприклад в звичайних житлових кімнатах завжди так роблю , по ЦПШ шпакльовкою на здир 1-2шари , тоді ніяких проблем. Але тут мова про гараж , та ще й біля плінтуса.

IMG_3581.thumb.JPG.a5fd76974183c01af3ef1bd9caec53f2.JPG

Не факт , цемент буває і білий.

а як цпш можеибути гладкою?)

Посилання на коментар

5 годин тому, Йердна сказав:

Без плівки на другий день всі меблеві шкафи були вологими!!! Після накриття-абсолютно сухі.

да ви що.. волога ,корочe, в зeмлю вся підe?я щнаю,як вона виходить бeз плівки і з нeю якщо що.

я нe питав,які у вас столи. сьогодні був іній. нe +35, а майжe заморок і цe навіть нe супeртонка стяжка. ямпитав на фіга вона в таку погоду холодну і вологу. відповідт дастe?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...