ShpakUA Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 (змінено) Направляючі з тіп-он (пуш-ту-оупен) мають ті ж установочні розміри і позиціонуються на боковині точно так само, як і звичайні чи з дотягувачами. Якщо в конструкції вашої тумби немає за фасадами упорів і вони можуть рухатись на 4-5 мм в глибину, то ви можете сміливо міняти на напр. з тіп-он відповідних розмірів. Змінено 1 грудня 2024 користувачем ShpakUA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 2 часа назад, ShpakUA сказал: Направляючі з тіп-он (пуш-ту-оупен) мають ті ж установочні розміри і позиціонуються на боковині точно так само, як і звичайні чи з дотягувачами. Якщо в конструкції вашої тумби немає за фасадами упорів і вони можуть рухатись на 4-5 мм в глибину, то ви можете сміливо міняти на напр. з тіп-он відповідних розмірів. Як ви думаєте, якщо шухляда при закриванні стає врівень з фасадом то чи є за нею упор?) Ви іншими словами написали те що я написав вище, потрібен хід в пару мм, якого немає. Пс. У ікєї свої направляючі, які просто так поміняти без насвердлювання нових дірок та увлекательной гри "пора*** висоту" не вийде. Да і взагалі не бачу пробл з ручками, коли вони є звісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 19 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 (змінено) Нарешті поміняв старенький водолей 0.5-40, насос було встановлено десь років із 9 рому, але якийсь час він мало викристовувався, активно на будівництві і як почали жити то мабуть років 5-6. Базово його максимум 3 бари, і то 3 від докачував дууууже неохотно. Спочатку довелося занизити уставку до 2.5бар, тиждень тому до 2. Вирішив щоб не сидіти на НР без води то купити насос я як потеплішає то поміняти, але потім подумав що зірвати спину на НР ідея теж так собі, тому заатсорсіл процес спеціалістам. Поміняв на Pedrollo 4BLOCKm 2|10, чисто щоб потім була нагода підняти тиск до 3.5-4, насос дивний, з одного боку він на ступінь продуктивніше за водолей (по кривій) з іншого "по паспорту" потужність меньше водолея (550 проти 700вт). Фактично жеж потужність виявилася під 1квт, я хз як то в норматівке воні міряють, може якийсь режим на вікриту дірку чи шось таке. Споживання старий водолей по паспорту 750 vs новий педроло по паспорту 550, як так? Змінено 19 грудня 2024 користувачем standov 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 (змінено) если тупо не врут , то могу предположить, что паспортная потребляемая мощность может быть при условии работы лишь на какой то метраж трубы заданного диаметра по паспорту, без подключений к вашей системе водопровода. Вдруг как потеплеет решите проверить это - отпишитесь...интересно. Змінено 19 грудня 2024 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 19 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 2 часа назад, Бармалей сказал: Вдруг как потеплеет решите проверить это - отпишитесь...интересно. Ну уж ніт ) мені то не на стільки цікаво. Насправді мене дуже турбувало що насос який має значно більш високу криву споживає меньше, а виявилось що не меньше, і воно хоч тут "співпало" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 9 часов назад, standov сказал: Насправді мене дуже турбувало що насос який має значно більш високу криву споживає меньше, а виявилось що не меньше, і воно хоч тут "співпало" Мабуть фізика таки є наукою 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 1 час назад, yurriy сказал: Мабуть фізика таки є наукою Саме так, вкотре 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 21 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 Повернув на частотніке налаштування до меньш агресивних (водолей старий не витягував тиск то я грався в стартовий момент) - споживання знизилося до більш схожих на паспортні, тобто якщо взагалі вимкнути форсування старту то буде мабуть паспорт, але тоді є відчутний провал тиску коли відкриваєш кран. Ось вам і фізика 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 В 21.12.2024 в 18:33, standov сказал: тобто якщо взагалі вимкнути форсування старту то буде мабуть паспорт Ну так, попередній насос у такому режимі ще менше споживав би. Але зменшення потужності збільшує час роботи. Площа цієї фігури стала величина. Або час, або потужність. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 23 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 2 часа назад, yurriy сказал: Ну так, попередній насос у такому режимі ще менше споживав би. Але зменшення потужності збільшує час роботи. Площа цієї фігури стала величина. Або час, або потужність. Але він би не виконував потрібну роботу) Попередній насос з кожним тижнем падала споживана і ще швидше тиск, в цьому і була проблемв. Проблема у ефективності, спрацьовані лопатки все одно крутяться, мають звісно меньший спротив але просто не здатні забезпечити потрібну продуктивність - в пределе сточнні в нуль лопатки будуть мати сподивання ХХ але і тиск буде нульовий. Пс доречі у педроло ці насоси є в двох лінійках (напорні -цей) і продуктивні (4та серія, крива зміщена вправо - тиск мееьше алк об'єм більше). Так от у напорних ккд в оптимальній точці 50% а у продуктивних вжк 65. Ну і судячи по кривим найбільший ккд він в робочій точці яка усовно десь в центрі кривих, водолей працював явно на макумумі можливостей (не центр), тож в теорії його ккд має бути суттєво меньше максимального Змінено 23 грудня 2024 користувачем standov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 23 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Звичайно це все би подивитися ще на нормальному інверторі а не на цьому китайському куску чогось, бо схоже що всю економію від частотного керування зжирає ця китайська балалайка. Бо якщо дивитися дані самого інвертора з боку насоса то там взагалі все непогано, на одному відкритому крані струм 2а, частота 43, напруга має бути десь біля 200в про кривій (не віддає нажаль) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня Довго я це малював та совав, ціна вийшла якась не дуже адекватна, як на мене, вле вже як є. Залишилося сушарку докупити і заперти її туди 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 минуты назад, standov сказал: Довго я це малював та совав Суперкомпактно вийшло . Але як воно буде коли вода протече на ДСП? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 минут назад, yurriy сказал: Суперкомпактно вийшло . Але як воно буде коли вода протече на ДСП? Якщо крайкування з використанням пур-клею (на Віярі трішки дорожче за звичайний) з усіх боків, то пофігу. Хоча чого б це пралка потікла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Тільки що, Vikctor сказав: Якщо крайкування з використанням пур-клею (на Віярі трішки дорожче за звичайний) з усіх боків, то пофігу. Хоча чого б це пралка потікла... Ой, не факт. Під мийкою не зробив піддону, осмос накапав - ДСП по площині пішло волнами, а не по кромці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 минут назад, shneider_vova сказал: Ой, не факт. Під мийкою не зробив піддону, осмос накапав - ДСП по площині пішло волнами, а не по кромці Для цього там вода повинна була стояти декілька діб напевно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 12 хвилин тому, Vikctor сказав: Для цього там вода повинна була стояти декілька діб напевно. Саме так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 32 минуты назад, yurriy сказал: Суперкомпактно вийшло . Але як воно буде коли вода протече на ДСП? Стіралка стоїть на підлозі (кг) бо я вирішив що воно не витримає довго тряски. А сушка над нею (колись) там води мінімум 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, standov сказав: Довго я це малював та совав, ціна вийшла якась не дуже адекватна, як на мене, вле вже як є. Залишилося сушарку докупити і заперти її туди а можна розповісти про механізм, що ховає / дістає дошку для прасування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 минут назад, irina1969 сказал: а можна розповісти про механізм, що ховає / дістає дошку для прасування Ось nuko.com.ua/raketa.html?srsltid=AfmBOoppY-aplAjxVKsJJzoW4up_VWL_QqVHRm22WLEW6n1g90B7QLcJ 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Щиро дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня а зачем в такой комнате двери на шкафах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 11 часов назад, Vikctor сказал: Якщо крайкування з використанням пур-клею (на Віярі трішки дорожче за звичайний) з усіх боків, то пофігу. Хоча чого б це пралка потікла... Це міф і казки маркетологів. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня (змінено) Та я теж не вірю в захист від вологи яка буде стояти якийсь час, але в першу чергу через вібрацію прибрав під пралкою дсп. Бо води прям - я не бачив під нею, а от 1400 обертів з 9кг завантаженням - бачив ) Змінено 28 січня користувачем standov 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 час назад, murava сказал: Це міф і казки маркетологів. Перевірено на собі. В сенсі на своєї кухні. Але можете й далі вважати, що вас всі намагаються налюбити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз