Сарочка Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 3 хвилини тому, ЯД сказав: Ну там вроде как камин Я зрозуміла що камін. Але в каміні може бути димохід, а може бути шахта с трубами гарячого повітря подібний конструкції . Якщо це димохід, то виглядає він не нормально. Якщо шахта то допустимо. Змінено 22 години тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 години тому, Сарочка сказав: Я зрозуміла що камін. Але в каміні може бути димохід, а може бути шахта с трубами гарячого повітря подібний конструкції . Якщо це димохід, то виглядає він не нормально. Якщо шахта то допустимо. А дым куда? Может потом туда нержу будут вставлять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Це димохід, каміна не буде, взагалі не планувалось ніяких димоходів, але війна показала що краще щоб була альтернатива електриці, тому димохід роблю, а там побачимо , якщо буде необхідність буде встановлений резервний твердопаливний котел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 12 часов назад, Сарочка сказал: Я зрозуміла що камін. Але в каміні може бути димохід, а може бути шахта с трубами гарячого повітря подібний конструкції . Якщо це димохід, то виглядає він не нормально. Якщо шахта то допустимо. Що ненормального в ньому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 часов назад, ЯД сказал: А дым куда? Может потом туда нержу будут вставлять. Дим як зазвичай наверх )) буде вихід димаря разом з вентиляцією вище даху Стосовно труб всередині це як варіант, поки що я про це не думаю бо воно закладається як резерв, якщо ситуація дасть Бог стабілізується після нашої перемоги, я його просто заглушку назавжди і буде як і планувалося опалення електрикою. А якщо буде якась проблема буду консультуватись зі спеціалістами як там розмістити підключити і тд твердопаливний котел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 59 хвилин тому, 111zerg111 сказав: каміна не буде, Я теж була такої думки, коли будували будинок. Але, в останню мить, вирішили, що поставимо камінопіч. І це було найкращим рішенням, яке приймалось , поки будувались. Змінено 9 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, 111zerg111 сказав: Дим як зазвичай наверх )) буде вихід димаря разом з вентиляцією вище даху Стосовно труб всередині це як варіант, поки що я про це не думаю бо воно закладається як резерв, якщо ситуація дасть Бог стабілізується після нашої перемоги, я його просто заглушку назавжди і буде як і планувалося опалення електрикою. А якщо буде якась проблема буду консультуватись зі спеціалістами як там розмістити підключити і тд твердопаливний котел Стенки внутри не гладкие у вас. Сажа на них оседать сильно будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 минуты назад, ЯД сказал: Стенки внутри не гладкие у вас. Сажа на них оседать сильно будет Ну типу того)) але я бачив як у кума в 22му році пробивали стіну для того щоб вивести трубу, я ж зробив канал, а там спеціалісти якщо що скажуть , треба то вставлю туди трубу . Просто передбачаю так би мовити місце заздалегідь)) я все ж таки розраховую що воно не знадобиться і буде просто електрокотел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, 111zerg111 сказав: Ну типу того)) але я бачив як у кума в 22му році пробивали стіну для того щоб вивести трубу, я ж зробив канал, а там спеціалісти якщо що скажуть , треба то вставлю туди трубу . Просто передбачаю так би мовити місце заздалегідь)) я все ж таки розраховую що воно не знадобиться і буде просто електрокотел Вы просто когда дальше муровать будете, с внутренней стороны заглаживайте, чтобы соплей раствора не оставалось Змінено 10 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Так кладка з середини поштукатурена і затерта під рукавицю, напливи деякі в місцях де був закладений пінопласт, але ж типу так, кладка не рівна тому і канал в середині такий собі, щось з цеглою в мене взагалі ніяк не виходить потоваришувати, але вже як є, якщо що труба всередині все виправить)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз