Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Свій дім (Щоденник будівництва)

111zerg111

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, ЯД сказав:

Ну там вроде как камин

Я зрозуміла що камін. Але в каміні може бути димохід, а може бути шахта с трубами гарячого повітря подібний конструкції . Якщо це димохід, то виглядає він не нормально. Якщо шахта то допустимо.

Змінено користувачем Сарочка
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Сарочка сказав:

Я зрозуміла що камін. Але в каміні може бути димохід, а може бути шахта с трубами гарячого повітря подібний конструкції . Якщо це димохід, то виглядає він не нормально. Якщо шахта то допустимо.

А дым куда? 

Может потом туда нержу будут вставлять.

Посилання на коментар

Це димохід, каміна не буде, взагалі не планувалось ніяких димоходів, але війна показала що краще щоб була альтернатива електриці, тому димохід роблю, а там побачимо , якщо буде необхідність буде встановлений резервний твердопаливний котел

Посилання на коментар

12 часов назад, Сарочка сказал:

Що ненормального в ньому?

Посилання на коментар

10 часов назад, ЯД сказал:

А дым куда? 

Может потом туда нержу будут вставлять.

Дим як зазвичай наверх )) буде вихід димаря разом з вентиляцією вище даху

Стосовно труб всередині це як варіант, поки що я про це не думаю бо воно закладається як резерв, якщо ситуація дасть Бог стабілізується після нашої перемоги, я його просто заглушку назавжди і буде як і планувалося опалення електрикою. А якщо буде якась проблема буду консультуватись зі спеціалістами як там розмістити підключити і тд твердопаливний котел

Посилання на коментар

59 хвилин тому, 111zerg111 сказав:

каміна не буде, 

Я теж була такої думки, коли будували будинок. Але, в останню мить, вирішили, що поставимо камінопіч. І це було найкращим рішенням, яке приймалось , поки будувались.

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

5 хвилин тому, 111zerg111 сказав:

Дим як зазвичай наверх )) буде вихід димаря разом з вентиляцією вище даху

Стосовно труб всередині це як варіант, поки що я про це не думаю бо воно закладається як резерв, якщо ситуація дасть Бог стабілізується після нашої перемоги, я його просто заглушку назавжди і буде як і планувалося опалення електрикою. А якщо буде якась проблема буду консультуватись зі спеціалістами як там розмістити підключити і тд твердопаливний котел

Стенки внутри не гладкие у вас. Сажа на них оседать сильно будет 

Посилання на коментар

4 минуты назад, ЯД сказал:

Стенки внутри не гладкие у вас. Сажа на них оседать сильно будет 

Ну типу того)) але я бачив як у кума в 22му році пробивали стіну для того щоб вивести трубу, я ж зробив канал, а там спеціалісти якщо що скажуть , треба то вставлю туди трубу . Просто передбачаю так би мовити місце заздалегідь)) я все ж таки розраховую що воно не знадобиться і буде просто електрокотел

Посилання на коментар

3 хвилини тому, 111zerg111 сказав:

Ну типу того)) але я бачив як у кума в 22му році пробивали стіну для того щоб вивести трубу, я ж зробив канал, а там спеціалісти якщо що скажуть , треба то вставлю туди трубу . Просто передбачаю так би мовити місце заздалегідь)) я все ж таки розраховую що воно не знадобиться і буде просто електрокотел

Вы просто когда дальше муровать будете, с внутренней стороны заглаживайте, чтобы соплей раствора не оставалось

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

Так кладка з середини поштукатурена і затерта під рукавицю, напливи деякі в місцях де був закладений пінопласт, але ж типу так, кладка не рівна тому і канал в середині такий собі, щось з цеглою в мене взагалі ніяк не виходить потоваришувати, але вже як є, якщо що труба всередині все виправить))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...