ЯД Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14.09.2025 в 16:30, МакДо сказав: Гілка форуму завмерла. Пора щось змінювати. P.s. - To be continued Это заместо родной от вентс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, МакДо сказав: Цікаво чому вам того не вистачає Може пан думає про випадок абсолютної відсутності інтернету, звідки тоді esp буде брати час? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, ЯД сказав: Это заместо родной от вентс? Так. Тут є 2 виходи 0-10в для керування вітряками. А також можливість писати код (навіть за допомогою ШІ). Також додатково замовив ще один продукт на 4 виходи 0-10в для керування байпасною заслонкою, та щоб 3шт лишилося про запас. Бо ціна на 2 та 4 виходи дуже схожа. Змінено 4 години тому користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 45 хвилин тому, TaurosRMK сказав: Може пан думає про випадок абсолютної відсутності інтернету, звідки тоді esp буде брати час? Ну… За 3,5 роки мій провайдер не клав звʼязок ні разу. Може то я так за всіх і подумав :(. Піду куплю батарейку:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 33 хвилини тому, МакДо сказав: Так. Тут є 2 виходи 0-10в для керування вітряками. А також можливість писати код (навіть за допомогою ШІ). Також додатково замовив ще один продукт на 4 виходи 0-10в для керування байпасною заслонкою, та щоб 3шт лишилося про запас. Бо ціна на 2 та 4 виходи дуже схожа. Ну а кроме вентиляторов - датчики температуры ж тоже есть. Подогрев и пр? Или это уже новые свои вешать? Змінено 4 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 11 хвилин тому, ЯД сказав: Ну а кроме вентиляторов - датчики температуры ж тоже есть. Подогрев и пр? Или это уже новые свои вешать? Датчиків температури можна вішати багато. В деяких джерелах вказано до 100штук . Підігрів керується тим самим 0-10в через ssr. Якщо я правильно розумію, то це твердотільне реле керує напругою, що подається на тен нагрівача. Кінконі перш за все то датчики та керовані виходи/реле. Змінено 4 години тому користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, МакДо сказав: Датчиків температури можна вішати багато. В деяких джерелах вказано до 100штук . Підігрів керується тим самим 0-10в через ssr. Якщо я правильно розумію, то це твердотільне реле керує напругою, що подається на тен нагрівача. Кінконі перш за все то датчики та керовані виходи/реле. Ну то есть собираетесь делать трепанацию вентсу и замену управления, оставляя существующие в ПВУ датчики?) если так то прикольно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, ЯД сказав: Ну то есть собираетесь делать трепанацию вентсу и замену управления, оставляя существующие в ПВУ датчики?) если так то прикольно) Плату керування в аборт. Датчик там лише один, і нехай там лишиться) якщо будуть складнощі з трепанацією. Повністю все під заміну, маю на увазі керування. Там лишаться вітряки та байпасна заслінка. Але окрім цих приладів там був лише не точний датчик температури на вихлопі, той що там єдиний). Тому зроблю ПВУ більш інформативною та керованою. Ще думаю над датчиками швидкості, але попередньо заміряв систему на анемостатах, то було майже ідеально збалансовано. Не впевнений, що мені то потрібно. Але десь хотілося б щоб вітряки підрулювали при дисбалансі, наприклад коли кухонна витяжка увімкнена. Але ж знову, воно дорого. Не дуже точно. Можливо краще залізти у кухонну витяжку і брати звідти сигнал про ON і тим самим придушувати витяжні вітряки, та пушити припливні. Але і в цьому випадку при відкрите вікно на кухні вирішує це питання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз