dneprstab Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня В 12.09.2026 в 23:50, Фрай сказал: @dneprstab, а що ви скажете про стабілізатори Стабекс? Наскільки вони сумісні з інверторами? (як про то пише виробник) І, щоб двічі не вставати, за ваші 53! Стабекс розбирав тільки віртуально - це зробив PorterLV З того що я побачив +- варіація на тему сімісторного Luxeon. Якщо просто з інверторами - то з бідьшістю буде. Але питання про ЗТ ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В четвер в 11:11 Поділитись Опубліковано: В четвер в 11:11 Так, буде ЗТ і це єдиний виробник хто рекламує себе по роботі з ЗТ. От лише реальних відгуків я так і не знайшов та й про нього вперше чую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: учора в 06:58 Поділитись Опубліковано: учора в 06:58 В 17.09.2026 в 14:11, Фрай сказал: Так, буде ЗТ і це єдиний виробник хто рекламує себе по роботі з ЗТ. От лише реальних відгуків я так і не знайшов та й про нього вперше чую. Так я читав їх рекламу. Але краще взяти Укртехнологію Інфініті з 10роками гарантії вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 10:41 Поділитись Опубліковано: учора в 10:41 3 години тому, dneprstab сказав: Так я читав їх рекламу. Але краще взяти Укртехнологію Інфініті з 10роками гарантії вже Дякую, але він теж люмінєвий і точність стабілізації аж 5%, а там о, там 4% )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: учора в 10:51 Поділитись Опубліковано: учора в 10:51 4 минуты назад, Фрай сказал: Дякую, але він теж люмінєвий і точність стабілізації аж 5%, а там о, там 4% )) Якщо бути точним - 4.5% ) Але ж 10 років гарантії . На секундочку. І відомий виробник. А тут китайчик звичайний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 11:15 Поділитись Опубліковано: учора в 11:15 Не розумію як при Нижня межа вимк., В:60 у нього люмінієва обмотка? За рахунок якого ресурсу? насправді ні той ні той мені невідомі і вибираю лише по відгукам, а їх катма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: учора в 11:24 Поділитись Опубліковано: учора в 11:24 (змінено) 9 минут назад, Фрай сказал: Не розумію як при Нижня межа вимк., В:60 у нього люмінієва обмотка? За рахунок якого ресурсу? насправді ні той ні той мені невідомі і вибираю лише по відгукам, а їх катма. Люміній. Хіба це важливо ? 99.99% поломок не повязано з проблемами трансформатора Я взагалі не розумію цю нездорову гонку за мінімальними напругами. По здоровому глузду вже б різали на межі 110 вольт і щоб захисне відключення було. Відгуки - ОК Я ОФІЦІЙНИЙ сервісний центр Укртехнологія в Дніпрі - це так для справки ) Змінено учора в 11:25 користувачем dneprstab 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 12:31 Поділитись Опубліковано: учора в 12:31 (змінено) 2 години тому, dneprstab сказав: По здоровому глузду вже б різали на межі 110 вольт і щоб захисне відключення було Так отож, я ще не зустрічав такої наглої брехні, або він має/вмикає функцію інвертора або ж видає пшик навантаження на виході. Чудес не буває. а який варіант потужності порадите? Змінено учора в 13:48 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: учора в 17:57 Поділитись Опубліковано: учора в 17:57 5 часов назад, Фрай сказал: Так отож, я ще не зустрічав такої наглої брехні, або він має/вмикає функцію інвертора або ж видає пшик навантаження на виході. Чудес не буває. а який варіант потужності порадите? Чудес немає-при 60 він ледве 90 видає і кому таке щастя потрібно. А потужність-обирайте що вам підходить по потребах та виділеній потужності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз