vadimv Опубліковано: В понеділок в 09:08 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:08 (змінено) 15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: тут статистика каже що електричок продається помітно більше і доля зростає ШІ дає трохи іншу статистику: Електрички: У 2025 році продажі BEV досягли приблизно 16,7%–18% від загального світового ринку легкових автомобілів. Гібриди: У 2025 році гібридні автомобілі стали найбільш швидкозростаючим сегментом світового авторинку, оскільки багато споживачів обирали їх як альтернативу суто електричним авто. Гібриди всіх типів (HEV та PHEV) разом зайняли близько 25–30% світового ринку нових легкових автомобілів. Змінено В понеділок в 09:09 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В понеділок в 10:06 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:06 Только что, vadimv сказал: HEV та PHEV Ну как раз здесь пропасть между двумя видами. Первое - баловство, вторые - как раз как альтернатива чистым электричкам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 10:08 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:08 (змінено) 15 хвилин тому, DimaF сказав: Ну как раз здесь пропасть между двумя видами. Именно - один вид может ехать 1000 км на одной заправке, а другой - нихт. Без лишней тонны веса и без остановок на полчаса... В точности как сказано: Цитата Гібриди обігнали чисту електрику саме тому, що пропонують переваги без недоліків В результате: Цитата По предварительным итогам 2025 года самым продаваемым автомобилем в мире стал кроссовер Toyota RAV4. Змінено В понеділок в 10:22 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В понеділок в 14:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:19 5 часов назад, vadimv сказал: ціну гібридної Тойоти треба порівнювати не з ціною електрички чи ДВЗ, а з ціною електрички+ДВЗ. Это с какого перепуга нужно цену гибридной(пусть Тойоты) нужно сравнивать с электричкой + ДВС? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В понеділок в 14:31 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:31 Я перепрошую, ви дійсно хочете, щоб Вадим розгорнув відповідь? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 14:41 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:41 7 хвилин тому, ozor сказав: Я перепрошую, ви дійсно хочете, щоб Вадим розгорнув відповідь? Не бачу сенсу повторювати все по 30-му разу. Та й взагалі, практика - критерій істини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В понеділок в 14:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:48 10 минут назад, ozor сказал: Я перепрошую, ви дійсно хочете, щоб Вадим розгорнув відповідь? Ну я понимаю что ему в Хургаде на пишкарусе понятно дело виднее), я как бы сама гибрид имею HEV и PHEV у меня как бы тоже был, но интересно же экспертное мнение узнать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В понеділок в 14:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:49 7 минут назад, vadimv сказал: Та й взагалі, практика - критерій істини. Правда, а она у вас есть??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 15:11 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:11 21 хвилину тому, seksinika сказав: Правда, а она у вас есть??? Статистика вверху страницы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В понеділок в 15:39 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:39 46 хвилин тому, seksinika сказав: сама гибрид имею HEV и PHEV у меня как бы тоже был, но интересно же экспертное мнение узнать. Це, взагалі, глибинне питання цих тем. Не зрозуміло, чи ти маєш гібрид, електричку, чи вони імєют власників цих авто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В понеділок в 19:34 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:34 4 часа назад, vadimv сказал: Статистика вверху страницы При чем тут статистика вверху страницы до вашей практики), вот и критерий истины). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В понеділок в 19:36 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:36 3 часа назад, ozor сказал: Це, взагалі, глибинне питання цих тем. Не зрозуміло, чи ти маєш гібрид, електричку, чи вони імєют власників цих авто. Ну такое), электрички точно хозяев не имеют, а вот ДВС с гибридами то уже дело такое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 21:21 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:21 (змінено) 1 годину тому, seksinika сказав: При чем тут статистика вверху страницы до вашей практики), вот и критерий истины). Практика отдельного индивида - это его субъективная истина, а результаты продаж за год - объективная истина рынка. Цитата У 2025 році гібридні автомобілі стали найбільш швидкозростаючим сегментом світового авторинку, оскільки багато споживачів обирали їх як альтернативу суто електричним авто. Цитата По предварительным итогам 2025 года самым продаваемым автомобилем в мире стал кроссовер Toyota RAV4. Я, кстати, на нем ездил (чуть-чуть) - не понравилось ) 6 годин тому, seksinika сказав: Ну я понимаю что ему в Хургаде на пишкарусе понятно дело виднее) Недавно прокатился на Subaru XV - не знаю, где они (обзиратели) там нашли шикарную подвеску ) На спидбрейкерах трясет как в телеге )) Змінено В понеділок в 21:31 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В понеділок в 21:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:38 То мы о практике или об истине), я вообще не понимаю почему у того РАВ-4 такая аудитория, мне например тоже они не нравятся, а если уже сильно хочется то интереснее вместо Тойоты купить Лексус. П.С. Но все это отстой при наличии своей розетки и электрички) и если бы у меня был выбор и необходимость оставить одну машину, то ей бы 100% электричка а не гибрид или чистый ДВС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 05:57 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 05:57 (змінено) 9 годин тому, seksinika сказав: То мы о практике или об истине) Так практика (рынка) - и есть критерий истины. Выбрал рынок RAV4 - вот это и есть истина, нравится это кому-то или нет. 9 годин тому, seksinika сказав: я вообще не понимаю почему у того РАВ-4 такая аудитория Это такой компромисс со всех сторон. Как утка - и ходит, и летает, и плавает и даже поет - но все это делает хреново. Зато этот компромисс заменяет 2-3 "идеальных" машины. 3 в 1. Змінено учора в 06:39 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 07:38 Поділитись Опубліковано: учора в 07:38 Та ни чего он не заменяет), PHEV можно понять при очень узких условиях эксплуатации, это так что бы сошлись вместе своя розетка/дневной пробег до 30км./пару раз в год куда то далеко выехать но там тоже есть доступ к розетке, но при таких условиях можно и чистую электричку пару раз в год на коммерческих зарядках зарядить, HEV ну тут есть некая экономия топлива в городе но при более сложной конструкции, которая изначально стоит дороже если речь идет о новой машине и сколько на ней нужно по тому городу накатать что бы эту разницу выровнять вопрос), по трассе не думаю что будет какая то экономия топлива, вот экология с заездом в зеленые зоны, более лучшие ходовые характеристики имеют место быть. В моем случаи, но понятно у меня поезженный биточек со страхового аукциона . Первый критерий выбора был в размере машины и ее багажника, дальше ДВС до трех литров ибо выше таможня дорогая), что бы вид у нее был не ущербный(ну я же девочка), комплектация не бомж-стайл ну и хоть какая то ликвидность в дальнейшем, все это при вменяемом бюджете ибо реально машина даже не выходного дня, а одной летней поездки на море +- на 2 месяца), изначально вообще план был в 10000 вложиться в эту затею и вот прикинув возможные варианты получилось что или Ауди Ку7 или Инфинити КуХ60 гибрид, в принципе так бы и было но захотелось в процессе растал да на комплектации итд в итоге победила гибридная Инфинити. Вот а что там с расходом н трассе и не меньше ли он был бы у Ку7 летом узнаем), но после моего PHEV Ауди Е-Трона у меня на єтот счет есть сомнения). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:55 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:55 (змінено) 41 хвилину тому, seksinika сказав: Та ни чего он не заменяет) Та можно сколько угодно отрицать окружающую действительноть, а среднеарифметический потребитель все равно выберет RAV4 ) Если его, конечно, нагайками не загонят в светлое электрическое будущее. Что у Еврокомиссии и губернатора Калифорнии в последнее время не сильно получается. Змінено учора в 08:20 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:01 Поділитись Опубліковано: учора в 08:01 5 хвилин тому, vadimv сказав: выберет RAV4 я би зараз взагалі таке взяв www.instagram.com/reel/DTBND7NjHat/?igsh=NHdweXEzdTZpOWZq Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 08:11 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 08:11 (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: я би зараз взагалі таке взяв www.instagram.com/reel/DTBND7NjHat/?igsh=NHdweXEzdTZpOWZq "Это какой-то позор" ) Змінено учора в 08:11 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olekss Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому В 05.01.2026 в 09:24, Александр Аврамчук сказал: брехня. недоліків багато. складніше конструкція. по суті це звичайний двс автомобіль плюс електричний . відповідно дорожче обслуговування і ремонт. ресурс батарейки суттево нижче по причині меншого розміру. для прикладу. якщо типова батарейка у електрички 60 квт. то у гібрида 15 квт. чим менше батарейка , тим більше циклів за пробіг. Головні недоліки гібридів порівняно з електрокарами – це залежність від палива (не повністю екологічні, дорожчі в експлуатації, ніж чисті електромобілі, особливо в місті), складніша конструкція (два двигуни, дорожче обслуговування та ремонт), менша ефективність на трасі (порівняно з ДВЗ) і менша екологічність, ніж у електромобілів, оскільки викиди все одно є. Ось детальніше порівняння: Недоліки гібридів порівняно з електромобілями: Залежність від палива: Гібриди все ще потребують бензину, що робить їхню експлуатацію дорожчою, ніж чистих електромобілів, які їздять лише на електриці (особливо на коротких дистанціях). Екологічність: Вони не є нульовими за викидами, на відміну від електрокарів, оскільки мають бензиновий двигун, який виділяє шкідливі вихлопи. Складність конструкції: Наявність двох типів двигунів (ДВЗ та електро) робить їх технічно складнішими, що потенційно збільшує вартість та складність ремонту. Обслуговування: Хоча обслуговування менше, ніж у чисто бензинових авто, воно все одно складніше і дорожче, ніж у електромобілів, де менше рухомих частин. Ефективність: На трасі вони можуть бути менш ефективними порівняно з класичними бензиновими авто через додаткову вагу акумуляторної системи та електромотора. Економіка: При регулярному використанні в місті підзаряджувані гібриди (PHEV) споживають мало палива, але якщо їх не заряджати, витрата бензину зростає (6-8 л/100 км) і стає порівнянною з традиційними авто. Пропоную спочатку ознайомиться з конструкцією гібрида з техничною/інженерною точки зору. Погуглите Цикл Аткінсона та планетарна КПП. Потрібно хоча би розрізняти FHEV та PHEV гібриди. не кажучи , що вони можуть мати різні принципи взаємодії.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deemage Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Infiniti Q50 Hybrid VQ35HR RWD - максимальный совокупный расход 11.2л на 100км. (это 180-200 трасса и город). В городе с эко режимом и 7л. можно. При этом почти 400л.с. под капотом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 9 часов назад, vadimv сказал: Та можно сколько угодно отрицать окружающую действительноть, а среднеарифметический потребитель все равно выберет RAV4 ) Если его, конечно, нагайками не загонят в светлое электрическое будущее. Что у Еврокомиссии и губернатора Калифорнии в последнее время не сильно получается. При чем тут среднестатистический покупатель и собственно РАВ-4(был у меня кстати электрических, даже два один под продажу изначально покупался а на втором ездила почти год) к тому что вы пишите о том, что гибрид заменяет и ДВС и электрику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, deemage сказал: Infiniti Q50 Hybrid VQ35HR RWD - максимальный совокупный расход 11.2л на 100км. (это 180-200 трасса и город). В городе с эко режимом и 7л. можно. При этом почти 400л.с. под капотом. У меня QX60 более пенсионерский вариант) всего 250 л.с. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 годин тому, seksinika сказав: При чем тут среднестатистический покупатель ... к тому что вы пишите о том, что гибрид заменяет и ДВС и электрику? При том, что в городе рядом с розеткой удобнее электричка, которая не воняет, не дырчит, не трясется, управляется одной педалью и удобна в пробках. А где-то в глуши удобнее не зависящий от розетки ДВС, в который можно заливать концентрат энергии с бензоколонки на каждм углу, где принимают наличку, или даже из канистры, которых можно набрать с собой без всяких ограничений. И среднетатистический покупатель понимает, что совместить эти два удобства удобнее всего в одной гибридной машине типа RAV4. Иными словами: Цитата Гібриди обігнали чисту електрику саме тому, що пропонують переваги без недоліків Об этом жеж еще в 2019 году на первой и на третьей страницах было написано. А потом еще и в видосике повторено. И еще раз. И еще раз. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз