Миколайчик Опубліковано: В четвер в 11:24 Поділитись Опубліковано: В четвер в 11:24 15 часов назад, XL.pro сказал: Крім залиття нівелірки, її потрібно ще відшліфувати. В новобудовах всі наче подуріли з цим кварц вінілом. І при продажі квартири мало хто обере ремонт аля 2010-х рр. https://www.youtube.com/watch?v=B_KDBpWzNII P.S. У мене від забудовника майже ідеальна штукатурка по рівню, але завжди будуть якісь тріщини, вибоїни, особливо в процесі ремонту Ви такі відео не дивіться - вони вас поганому навчать. "Вирівняти" підлогу так, щоб потім ремонтувати її ремонтною сумішшю... це за межами мого розуміння. І вони там говорять про перепад 2мм, не уточняючи на яку довжину, але явно не загальний по кімнаті... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: В четвер в 19:18 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:18 Заливка бетона під вініл в мене коштувала на 20 грн дорожче ніж звичайна і ніяких нівелірок жоден замовник потім не ляв.Таких стяжок повністю або частково було мною зроблена на багатьох десятках будинків. Ну і авторитетно стверджую,що люба нівеліркп буде набагато гірша ніж гарна бетонна стяжка,там полюбому будуть волни та напливи.Відео усілякі дивитися навіть не хочу,мені зараз це усе якось похер. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В п'ятницю в 04:43 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 04:43 (змінено) 12 годин тому, мастерок сказав: Заливка бетона під вініл в мене коштувала на 20 грн дорожче ніж звичайна і ніяких нівелірок жоден замовник потім не ляв.Таких стяжок повністю або частково було мною зроблена на багатьох десятках будинків. Ну і авторитетно стверджую,що люба нівеліркп буде набагато гірша ніж гарна бетонна стяжка,там полюбому будуть волни та напливи.Відео усілякі дивитися навіть не хочу,мені зараз це усе якось похер. Ось стяжка від забудовника. Потрібно заливати нівелірку чи ні? Змінено В п'ятницю в 07:28 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В п'ятницю в 05:32 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 05:32 Можно своё, сугубо личное мнение. Обычно такие стяжки ровные, и абсолютно подходят под эти тонкие финишные покрытия. Но со временем, на месте нарезанных диф швов у них начинаются вертикальные подвижки. Они также повторяются на виниле. На косом скользящем свете они становятся видны.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 06:53 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 06:53 11 часов назад, мастерок сказал: Заливка бетона під вініл в мене коштувала на 20 грн дорожче ніж звичайна і ніяких нівелірок жоден замовник потім не ляв.Таких стяжок повністю або частково було мною зроблена на багатьох десятках будинків. Ну і авторитетно стверджую,що люба нівеліркп буде набагато гірша ніж гарна бетонна стяжка,там полюбому будуть волни та напливи.Відео усілякі дивитися навіть не хочу,мені зараз це усе якось похер. Якщо стяжка і так рівна, її вирівнювати не потрібно. А нівелірка призначена для вирівнювання нерівних стяжок, тобто має інше призначення. Якість того і іншого значною мірою залежить від виконавців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В п'ятницю в 06:54 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 06:54 (змінено) поміряйте перепад на цьому місці і потім порівняйте з вимогами до основи, які зазначені виробником SPC, який ви плануєте. і тойво, це не штукатурка, це стяжка. штукатурка на стінах. Змінено В п'ятницю в 07:07 користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 06:58 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 06:58 (змінено) 1 час назад, Vitaliy67 сказал: Но со временем, на месте нарезанных диф швов у них начинаются вертикальные подвижки. Там же все одно потрібно повторювати цей деформаційний шов далі, незалежно від покриття? Чи можут бути якісь варіанти? Змінено В п'ятницю в 06:58 користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 07:03 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:03 5 минут назад, outdoor24 сказал: поміряйте перепад на цьому місці і потім порівняйте з вимогами до основи, які зазначені виробником SPC, який ви плануєте. 2 мм на 2 метри за ДСТУ, реально бажано не більше 1мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В п'ятницю в 07:05 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:05 1 хвилину тому, Миколайчик сказав: 2 мм на 2 метри за ДСТУ, реально бажано не більше 1мм так і я ж про це. там на фото більше 2 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В п'ятницю в 07:10 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:10 4 минуты назад, outdoor24 сказал: так і я ж про це. там на фото більше 2 мм. Для кварцвініла це взагалі-то не проблема. Там більше проблема оці всі ямки і каверни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В п'ятницю в 07:12 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:12 12 минут назад, Миколайчик сказал: Там же все одно потрібно повторювати цей деформаційний шов далі, незалежно від покриття? Чи можут бути якісь варіанти? Ну, на ламінатах однозначно можна не повторювати . На клейових покриттях - під питанням. Може і не треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 07:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:17 (змінено) 12 минут назад, outdoor24 сказал: так і я ж про це. там на фото більше 2 мм. це ж перед швом, якщо буде розділення по шву, то наче ок, якщо ні - то потенційно вимальовується горбик десь на шві (деформація ще допоможе) Змінено В п'ятницю в 07:18 користувачем Миколайчик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В п'ятницю в 07:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:17 (змінено) 7 хвилин тому, murava сказав: Для кварцвініла це взагалі-то не проблема. і виробник SPC пише це просто, бо йому доплачують за кількість літер в документах 1 хвилину тому, Миколайчик сказав: це ж перед швом, якщо буде розділення по шву, то наче ок, якщо ні - то потенційно вимальовується горбик десь на шві а як ви собі уявляєте розділення по шву на чистовій поверхні в межах однієї кімнати? Змінено В п'ятницю в 07:19 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 07:27 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:27 (змінено) 13 минут назад, outdoor24 сказал: а як ви собі уявляєте розділення по шву на чистовій поверхні в межах однієї кімнати? еластичний герметик. є ще всілякі пробкові роздільники різного кольору. спочатку естетично не дуже - потім сприймаєш як належне. якщо покриття жорстке, то це необхідність, якщо еластичне, то напевно можна миритись і з нерівністю (тим більше потенційною). і знову ж таки - невідомо яка там загальна довжина того приміщення. Змінено В п'ятницю в 07:32 користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В п'ятницю в 07:37 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:37 (змінено) 46 хвилин тому, outdoor24 сказав: поміряйте перепад на цьому місці і потім порівняйте з вимогами до основи, які зазначені виробником SPC, який ви плануєте. і тойво, це не штукатурка, це стяжка. штукатурка на стінах. Дякую, виправив. Скоро заїжджають штукатури, думками там. Я вже більше схиляюсь не до SPC, а до клейового кварц вінілу. Сьогодні поміряв перепад висот по квартирі, близько 5-6 мм. Саме на деформаційних швах (не на всіх) перепади. Для розведення електрики закладу 1,3 см висоти на нівелірку + кварц вініл або на плитку + ламінат, в там по факту визначусь з фінішним покриттям. Змінено В п'ятницю в 07:41 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В п'ятницю в 08:01 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:01 (змінено) Судя по фото, проблема, о которой я говорил, уже есть Правило пошло на взлет из-за задирания концов стяжки. И если Вы не свяжите эти плоскости в вертикали оно так и будет гулять в зависимости от своего настроения. Змінено В п'ятницю в 08:01 користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В п'ятницю в 08:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:14 Там глибоко сірано що там куди взлітає, бо ще пройде штукатурка після чого доведеться прибирати і побачите, що на підлозі просто ад та ізраїль - і це все під вініл або перешліфовувати, або переливати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В п'ятницю в 09:00 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:00 (змінено) 1 година тому, XL.pro сказав: Я вже більше схиляюсь не до SPC, а до клейового кварц вінілу. SPC і кварц-вініл це одне й теж, просто є замковий, а є клейовий. Обидва мають тверду середину. Є ще просто вініл - він вже відносно м'який і гнучкий. 46 хвилин тому, murava сказав: бо ще пройде штукатурка після чого доведеться прибирати і побачите, що на підлозі просто ад та ізраїль - і це все під вініл або перешліфовувати, або переливати можна ж застелити ДВП чи плівкою і картоном. Змінено В п'ятницю в 09:01 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В п'ятницю в 09:03 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:03 Для клейового покриття то все застеляння як мертвому припарки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: В п'ятницю в 12:06 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:06 4 години тому, outdoor24 сказав: а як ви собі уявляєте розділення по шву на чистовій поверхні в межах однієї кімнати? А чи треба її там розділяти. Дивлюсь на фото і щось мені підказує , що то не деф. шов. 3 години тому, Vitaliy67 сказав: Правило пошло на взлет из-за задирания концов стяжки. Дурня , то в стяжечників руки криві. Спробуйте пояснити вибірковість "задирання" кінців стяжки. Цитата Саме на деформаційних швах (не на всіх) перепади. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В п'ятницю в 12:33 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:33 26 минут назад, andrey_ka сказал: А чи треба її там розділяти. Дивлюсь на фото і щось мені підказує , що то не деф. шов. Дурня , то в стяжечників руки криві. Спробуйте пояснити вибірковість "задирання" кінців стяжки. Дурень, ты хоть видел,как такие стяжки делаются? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: учора в 11:15 Поділитись Опубліковано: учора в 11:15 В 23.05.2025 в 07:43, XL.pro сказал: Ось стяжка від забудовника. Потрібно заливати нівелірку чи ні? Ні,тількі чуток підмарафетіти перед самою укладкою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: учора в 11:18 Поділитись Опубліковано: учора в 11:18 В 23.05.2025 в 11:01, Vitaliy67 сказал: Судя по фото, проблема, о которой я говорил, уже есть Правило пошло на взлет из-за задирания концов стяжки. И если Вы не свяжите эти плоскости в вертикали оно так и будет гулять в зависимости от своего настроения. Звичайний керлинга,про який я писав неодноразово,навіть добавив окремим абзацом на першу сторінку темки про стяжку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 години тому, мастерок сказав: Звичайний керлинга,про який я писав неодноразово,навіть добавив окремим абзацом на першу сторінку темки про стяжку. Керлинг , я так розумію це недбалий догляд за стяжкою (допустили нерівномірне її висихання). Якщо це , оцей ваш керлинг , то чому одна половина стяжки задерлась , а інша ні ? Невже одну половину кімнати дбайливо накрили плівкою , поливали , доглядали і вона рівна , а на іншу забили ? І , якщо там задертий кінець стяжки , то це біда. Це частина стяжки висить у повітрі і може у будь-який момент тріснтуи в самому несподіваному місці. З цим потрібно негайно щось робити. ПС.. Цікаво , як це зробили такий рівненький шовчик і головне навіщо він там ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Один глупец может задать такое количество вопросов, что тысяча мудрецов не смогут на них ответить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз