Миколайчик Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 15 часов назад, XL.pro сказал: Крім залиття нівелірки, її потрібно ще відшліфувати. В новобудовах всі наче подуріли з цим кварц вінілом. І при продажі квартири мало хто обере ремонт аля 2010-х рр. https://www.youtube.com/watch?v=B_KDBpWzNII P.S. У мене від забудовника майже ідеальна штукатурка по рівню, але завжди будуть якісь тріщини, вибоїни, особливо в процесі ремонту Ви такі відео не дивіться - вони вас поганому навчать. "Вирівняти" підлогу так, щоб потім ремонтувати її ремонтною сумішшю... це за межами мого розуміння. І вони там говорять про перепад 2мм, не уточняючи на яку довжину, але явно не загальний по кімнаті... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Заливка бетона під вініл в мене коштувала на 20 грн дорожче ніж звичайна і ніяких нівелірок жоден замовник потім не ляв.Таких стяжок повністю або частково було мною зроблена на багатьох десятках будинків. Ну і авторитетно стверджую,що люба нівеліркп буде набагато гірша ніж гарна бетонна стяжка,там полюбому будуть волни та напливи.Відео усілякі дивитися навіть не хочу,мені зараз це усе якось похер. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз