МаТраС Опубліковано: 5 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2024 2 хвилини тому, МаТраС сказав: не скажу, не шарю в Этой тЄме) але виглядає бомбезно. але базари одеські і взагалі в великих містах не люблю) був досвід. глянув , в тої Соні багато такого, що в нас не продають. краби і тп. буває,хочеться чогось морського ,океанського,а все по місцю перепродував. останній раж жарили кальмара. не вразило) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2024 7 хвилин тому, МаТраС сказав: останній раж жарили кальмара. не вразило) краще все ж таки бабу... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2024 11 хвилин тому, US7IGN сказав: краще все ж таки бабу Резинову? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2024 https://www.facebook.com/reel/1673078960152774 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2024 20 часов назад, МаТраС сказал: https://www.facebook.com/reel/1673078960152774 Вкусно наверное) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Колись були смачненькі харківські цукерки, а це зʼявились у продажу такі ж шикарні з Дніпра, наприклад Ромео і Джульєта. Сиджу штудіюю літературу, поряд ваза з цукерками, я не такий вже ласун, але зʼїв одну - смачна, взяв іншу - теж, беру третю і повна херня, перебила весь смак. Кажу дружині, що така ж хня як і рошенки, дивлюсь, а то вона якраз і попала під руку. Яке же воно г, а колись же були рошенки були на рівні! Згадую ту ж Тофіту, завжди купував та й інші були непогані, втім чому дивуватись, чим більше грошей йде на обгортку тим менше на якість виробу. Але дніпряни дивують! Хоча можу пригадати як вони колись дивували смачним крафтовим пивом яке поступово з ростом кількості магазинів стало таким же пойлом як і оболонь. Таки кількість вбиває якість? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Трава зеленее была..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 6 хвилин тому, DimaF сказав: Трава зеленее была..... І презервативи не гнулися. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня (змінено) 1 година тому, MaxS сказав: 1 година тому, DimaF сказав: Трава зеленее была..... І презервативи не гнулися. Кому що, вам обом видніше, то ваші відчуття, не соромтесь. DimaF, можу подарувати оце згадаєте армію А МахS хіба що поспівчувати чи порадити презервативи з хАрошим армуванням. Тільки не з Аліекспресу, азійські розміри не для наших чоловіків. )) Змінено 11 січня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 31 минуту назад, Фрай сказал: DimaF, можу подарувати оце Соби подаруйте) Вы мне мою бабушку напоминаете, у той вечно соль не та, сахар не тот, а вот при Хрущеве огого было)) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Краще промовчу, кого ви мені нагадуєте коли читаю вас у будь-якій темі. Не варто переходити на особистості, якщо є чим заперечити, пліз, а ні то у нас вільна країна, напрямок обирайте самі. але не у бік східного кордону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 2 години тому, Фрай сказав: Кому що, вам обом видніше, то ваші відчуття, не соромтесь. З віком і через захворювання відмирають смакові рецептори. Тому і смаки відчуваються по різному в 20 і в 60. На жаль, іноді це стосується і рецепторів гумору. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 53 хвилини тому, MaxS сказав: З віком і через захворювання відмирають смакові рецептори. Тому і смаки відчуваються по різному в 20 і в 60. Можливо, бо з віком змінюються і вподобання, знаходиш інші нотки там де не помічав, але то не стосується ширвжитку. Мені ніколи не подобався «торф», а зараз торфяні нотки навіть дуже і дуже заходять. Але ж про смаки не сперечаються, хоча це не всі розуміють, я також зрозумів це дуже пізно, але тут питання в іншому, ви це також не зрозуміли. Можливо прийде з віком? Крім того, по цукеркам був трохи в темі ще з ф-ки К.Маркса, добре памʼятаю смак їхнього справжнього шоколаду, нові конфетки Рошену і тд. Навіть ту ж саму улюблену Тофіту мав змогу порівняти за кордоном (у СНГ) коли привіз з собою і купив там на пробу. Там навіть обгортка була з дешевого паперу, а на смак повна соя! От вам і приклад. Крім того я не повʼязую смак з бенефіціаром виробництва, у того ж Конті було чимало смачного, але з віком добре відчуваю непотрібні добавки у продукті. Варто порівняти Монблан колись і зараз і це не вікові зміни, а справа у замінниках натуральних компонентів. От не можу зрозуміти, що саме (для мене) дає незрозумілий присмак у сучасній «шоколадній» продукції? Який до речі був відсутній у Світочі, колись у житомирських, харківських цукерках і тепер ось у дніпровських (Ромео, Джульєта) 3 години тому, DimaF сказав: Вы мне мою бабушку напоминаете, у той вечно соль не та, сахар не тот І за сіль можна говорити, і за цукор, коли його купуєш дивись який сорт бо якщо візьмеш третій то що від нього можна очікувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 22 минуты назад, Фрай сказал: І за сіль можна говорити, і за цукор, коли його купуєш дивись який сорт бо якщо візьмеш третій то що від нього можна очікувати? Не знаю, никогда никаких вопросов по этим продуктам не возникает. Про соль только знаю, что для консервации не вся подходит. Артемовская лучше всего кстати для неё. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня (змінено) люди, а як визначити чи справжня буженина?) багато роликів було про те,що можливо підробити такі речі. працюють специ. я от беру по 250 грн кг буженину і наче колись там в дитинстві вона жорсткіша чи шо була... Змінено 11 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 6 годин тому, DimaF сказав: Трава зеленее была..... совєтское...качество...теперь такого не делают)) але ми ж не знаємо як тоді що робилось. камер не було, роток не сильно відкриєш,бо без квартири залишишся. чув,що й тоді різне лайно від душі так добавляли, а гост,то ж ясно,що це могло бути лиш понти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 5 годин тому, MaxS сказав: І презервативи не гнулися. а правда,що були багаторазові? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 12 минут назад, МаТраС сказал: я от беру по 150 грн кг буженину Як може бути буженина по 150, якщо мясо коштуе на неї от 150 до 200, минус вода + логістика?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 22 хвилини тому, DimaF сказав: Як може бути буженина по 150, якщо мясо коштуе на неї от 150 до 200, минус вода + логістика?? сорян,250 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 29 минут назад, МаТраС сказал: сорян,250 Может оно из мяса, но не из цельного куска. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 33 хвилини тому, МаТраС сказав: сорян,250 Ну хіба що повний цикл від поросяти до буженіни у людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня (змінено) 1 годину тому, Фрай сказав: Мені ніколи не подобався «торф», а зараз торфяні нотки навіть дуже і дуже заходять. Погоджуюcь. Років 20 назад торф'яний присмак терпіти не міг. Зараз норм. Змінено 11 січня користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 8 хвилин тому, DimaF сказав: Может оно из мяса, но не из цельного куска. я не спець в свинях,але думав ,що буженина- то кусок якоїсь частини. і як вона може бути з різних частин не розумію) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: я не спець в свинях,але думав ,що буженина- то кусок якоїсь частини. і як вона може бути з різних частин не розумію) Ну я же не знаю что вы покупаете, и как оно выглядит) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 1 година тому, DimaF сказав: Як може бути буженина по 150, якщо мясо коштуе на неї от 150 до 200, минус вода + логістика?? може мінус вода,а може й плюс ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз