Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

качество продуктов питания

igorrius

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

не скажу, не шарю в Этой тЄме) але виглядає бомбезно.
але базари одеські і взагалі в великих містах не люблю) був досвід.

глянув , в тої Соні багато такого, що в нас не продають. краби і тп. буває,хочеться чогось морського ,океанського,а все по місцю перепродував.
останній раж жарили кальмара. не вразило)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, МаТраС сказав:

останній раж жарили кальмара. не вразило)

краще все ж таки бабу...

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 часов назад, МаТраС сказал:

Вкусно наверное)

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 місяці потому...

Колись були смачненькі харківські цукерки, а це зʼявились у продажу такі ж шикарні з Дніпра, наприклад Ромео і Джульєта.

Сиджу штудіюю літературу, поряд ваза з цукерками, я не такий вже ласун, але зʼїв одну - смачна, взяв іншу - теж, беру третю і повна херня, перебила весь смак.

Кажу дружині, що така ж хня як і рошенки, дивлюсь, а то вона якраз і попала під руку. Яке же воно г, а колись же були рошенки були на рівні!

Згадую ту ж Тофіту, завжди купував та й інші були непогані, втім чому дивуватись, чим більше грошей йде на обгортку тим менше на якість виробу.

Але дніпряни дивують! 
Хоча можу пригадати як вони колись дивували смачним крафтовим пивом яке поступово з ростом кількості магазинів стало таким же пойлом як і оболонь.

Таки кількість вбиває якість?

  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, MaxS сказав:
1 година тому, DimaF сказав:

Трава зеленее была.....

І презервативи не гнулися.

Кому що, вам обом видніше, то ваші відчуття, не соромтесь.

DimaF, можу подарувати оце

image.thumb.png.20f94a234057eee975ae7a4f1507f251.png

згадаєте армію
 

А МахS хіба що поспівчувати чи порадити презервативи з хАрошим армуванням.
Тільки не з Аліекспресу, азійські розміри не для наших чоловіків. ))

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

31 минуту назад, Фрай сказал:

DimaF, можу подарувати оце

Соби подаруйте)

Вы мне мою бабушку напоминаете, у той вечно соль не та, сахар не тот, а вот при Хрущеве огого было))

  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Краще промовчу, кого ви мені нагадуєте коли читаю вас у будь-якій темі. image.gif.2a32bb75fa90b75a5f36d445e199b75d.gif
Не варто переходити на особистості, якщо є чим заперечити, пліз, а ні то у нас вільна країна, напрямок обирайте самі.

але не у бік східного кордону. image.gif.4ea5cbc2cb9df8d0e6d0cc91714f28a8.gif

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Фрай сказав:

Кому що, вам обом видніше, то ваші відчуття, не соромтесь.

З віком і через захворювання відмирають смакові рецептори. Тому і смаки відчуваються по різному в 20 і в 60.

На жаль, іноді це стосується і рецепторів гумору.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

53 хвилини тому, MaxS сказав:

З віком і через захворювання відмирають смакові рецептори. Тому і смаки відчуваються по різному в 20 і в 60.

Можливо, бо з віком змінюються і вподобання, знаходиш інші нотки там де не помічав, але то не стосується ширвжитку.

Мені ніколи не подобався «торф», а зараз торфяні нотки навіть дуже і дуже заходять. image.gif.86d9a3944000f6efe53ad360d6bdfe46.gif

Але ж про смаки не сперечаються, хоча це не всі розуміють, я також зрозумів це дуже пізно, але тут питання в іншому, ви це також не зрозуміли.

Можливо прийде з віком?

Крім того, по цукеркам був трохи в темі ще з ф-ки К.Маркса, добре памʼятаю смак їхнього справжнього шоколаду, нові конфетки Рошену і тд.

Навіть ту ж саму улюблену Тофіту мав змогу порівняти за кордоном (у СНГ) коли привіз з собою і купив там на пробу.

Там навіть обгортка була з дешевого паперу, а на смак повна соя! От вам і приклад.

Крім того я не повʼязую смак з бенефіціаром виробництва, у того ж Конті було чимало смачного, але з віком добре відчуваю непотрібні добавки у продукті.

Варто порівняти Монблан колись і зараз і це не вікові зміни, а справа у замінниках натуральних компонентів.

От не можу зрозуміти, що саме (для мене) дає незрозумілий присмак у сучасній «шоколадній» продукції?

Який до речі був відсутній у Світочі, колись у житомирських, харківських цукерках і тепер ось у дніпровських (Ромео, Джульєта)

3 години тому, DimaF сказав:

Вы мне мою бабушку напоминаете, у той вечно соль не та, сахар не тот

І за сіль можна говорити, і за цукор, коли його купуєш дивись який сорт бо якщо візьмеш третій то що від нього можна очікувати?

 

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, Фрай сказал:

І за сіль можна говорити, і за цукор, коли його купуєш дивись який сорт бо якщо візьмеш третій то що від нього можна очікувати?

Не знаю, никогда никаких вопросов по этим продуктам не возникает.

Про соль только знаю, что для консервации не вся подходит.

Артемовская лучше всего кстати для неё.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

люди, а як визначити чи справжня буженина?) багато роликів було про те,що можливо підробити такі речі. працюють специ.

я от беру по 250 грн кг буженину і наче колись там в дитинстві вона жорсткіша чи шо була...

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 годин тому, DimaF сказав:

Трава зеленее была.....

совєтское...качество...теперь такого не делают)) 
але ми ж не знаємо як тоді що робилось. камер не було, роток не сильно відкриєш,бо без квартири залишишся. чув,що й тоді різне лайно від душі так добавляли, а гост,то ж ясно,що це могло бути лиш понти

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 годин тому, MaxS сказав:

І презервативи не гнулися.

а правда,що були багаторазові?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, МаТраС сказал:

я от беру по 150 грн кг буженину

Як може бути буженина по 150, якщо мясо коштуе на неї от 150 до 200, минус вода + логістика??

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 хвилини тому, DimaF сказав:

Як може бути буженина по 150, якщо мясо коштуе на неї от 150 до 200, минус вода + логістика??

сорян,250

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 минут назад, МаТраС сказал:

сорян,250

Может оно из мяса, но не из цельного куска.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

33 хвилини тому, МаТраС сказав:

сорян,250

Ну хіба що повний цикл від поросяти до буженіни у людей. 

  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, Фрай сказав:

Мені ніколи не подобався «торф», а зараз торфяні нотки навіть дуже і дуже заходять. image.gif.86d9a3944000f6efe53ad360d6bdfe46.gif

 Погоджуюcь. Років 20 назад торф'яний присмак терпіти не міг. Зараз норм.

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, DimaF сказав:

Может оно из мяса, но не из цельного куска.

я не спець в свинях,але думав ,що буженина- то кусок якоїсь частини. і як вона може бути з різних частин не розумію)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, МаТраС сказал:

я не спець в свинях,але думав ,що буженина- то кусок якоїсь частини. і як вона може бути з різних частин не розумію)

Ну я же не знаю что вы покупаете, и как оно выглядит)

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, DimaF сказав:

Як може бути буженина по 150, якщо мясо коштуе на неї от 150 до 200, минус вода + логістика??

може мінус вода,а може й плюс )

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...