Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

качество продуктов питания

igorrius

Рекомендовані повідомлення

Може там не мае ,я не можу знати про все ,та і навіщо воно мені ,хтось привязався до одних брендів ,хтось до інших ,шо хто з цього мае ,кому шо вигідніше 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Asot сказал:

Там ви нічого не побачите ,це вже я цей нюанс знаю 

Але суть одна там в середині молоко ,а не бовтанка ,про яку розказують ті ,хто сам толком про це не знае ,а тільки по "телевізорі" бачив ,або рабінович напел

Я теж знаю

IMG_1260.thumb.jpeg.e7b2362c46d928a7465e54fc5c7015c0.jpeg

не смішіть мої капці, те, що може так зберігатись зроблено без участі корови. Ж-)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, Фрай сказал:

що може так зберігатись зроблено без участі корови

В герметичні упаковці хоч рік буде і хер скисне 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Читайте напис - ультра пастеризоване,якщо пастеризоване ,то може вистоїть свій термін ,я не помню ,який там на пастеризоване дають ,чи 14 ,чи 12 діб

Змінено користувачем Asot
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Угу, така ж сама реклама як живе пиво, зварене для своїх, термін зберігання 1 рік.

Спочатку вивчіть, що означає ультрапастерізоване і яка користь з такого продукту і взагалі, чи є що корисного у продуктів так званого тривалого зберігання.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Фрай сказав:

чи є що корисного у продуктів так званого тривалого зберігання.

Солонину в банках і сало в ящиках хіба ви не застали?

там тривалість зберігання забезпечувалася за рахунок солі, в молоці - пастеризація + асептичні умови.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ви ж спитали що там може бути ,шо так довго зберігаеться ,самі собі відповіли ,а я знаю це краще вас ,ці температури ,так разом з шкідливою флорою гине і корисна,але  у людей на 16 етажу не мае корови ,щоб зразу в стакан ,або ж воно без охолодження у бабки скисне ше до обіду 

Я не кажу пийте тільки це молоко ,купляйте ,яке любите ,полюбому е у нас норм бренди у яких все норм .

Змінено користувачем Asot
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Нема! 
ніхто з виробників не хоче ризикувати і якщо навіть написано без консервантів -також не вірте!

От якщо на олії напис Без холестерину та то є свята правда. )

34 минуты назад, Asot сказал:

не кажу пийте тільки це молоко ,купляйте ,яке любите

Молока не пʼю з 1986 року, порадив один радіолог у Чорнобилі.

а от любити то вибачайте, любити можно дівчину, дружину, дітей, собаку, тощо, а любити молоко чи взагалі продукти то є збочення, імхо. ))

Вони мені можуть тільки подобатись.

но то вже «лірика». 

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Фрай сказал:

но то вже «лірика».

Так отож ,чіпляетесь тільки де яке слово не так написав 

Молоко без консервантів завдяки темп обробки .і як взагалі можна критикувати те ,чого не знати ,не їсти ,не пити  ...

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я з цього шось маю так як і ви ,хто яке хоче таке і п'е ,або не п'е .

Змінено користувачем Asot
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ось знайшов, 2018 рік, гарна меморі у телепона. ))

Щодня вранці їм вівсянку на воді з шматочком масла, каша гаряча, щойно з плити

IMG_1263.thumb.jpeg.4daba52807bb097fbc59c1e09d7481ab.jpeg

звернув увагу коли вже доїв

масло Селянське, 82% у гарячій каші не плавиться ))

IMG_1264.thumb.png.90a946ebea10830adce1fe0997344f57.png

Що то було? Ж-)

 

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 минуту назад, Asot сказал:

Так отож ,чіпляетесь тільки де яке слово не так написав 

Молоко без консервантів завдяки темп обробки .і як взагалі можна критикувати те ,чого не знати ,не їсти ,не пити  ...

Тю, вас критикую, а не молоко, вас. 
 

 

18 минут назад, Asot сказал:

Я з цього шось маю так як і ви ,хто яке хоче таке і п'е ,або не п'е .

То так і пишіть, що продукт такий-то особисто вам дуже подобається за смаком, а про смаки, як відомо, не сперечаються.

не пишіть чухні, доводячи, що нібито знаєте щось конкретне, що робить продукт особливим.

Добраніч.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Фрай сказал:

не пишіть чухні, доводячи, що нібито знаєте щось» конкретне, що робить продукт особливим.

Це ви  надивитесь зомбоящик і потім розказуете ,який ви знаток ,я знаю про що говорю і ще раз повторююсь напевно втрете - е інші нормальні бренди ,в яких теж мае бути норм якість і не призиваю нікого купуйте це ,бо я по" тілівізору " бачив .Продукт нічим не особливий просте молоко ,як сіль в пачці 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Та смішно з боку наблюдати ,як незнайки вдають професорів ,шей всім доказують 

Знову надивились телевізора ,тотоші вже більше 10років не мае)))

Змінено користувачем Asot
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

01.10.2023 в 23:29, Asot сказав:

Нюанс в тому, на якому стерилізаторі проходило обробку ..,а так воно все одне ,якщо жир однаковий ,хоч в плівці,хоч бумага

Тоді чому моя кава машина про це не знає? Бо для молочного меню, гарної молочної пінки, підходить далеко не все молоко. Я не про жирність та таке інше, я про виробника. Молоко з одними і тими показниками від різних виробників дає різну пінку. Більше за все подобалась "Слов'яночка", але відмовилась, бо спонсори війни ( концерн Пепсі), Бурьонка дуже близько, а ось "Ферма" зовсім ніяк.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, allanek сказал:

Тоді чому моя кава машина про це не знає?

Для взбивання е баріста називаеться,але там шоб ви розуміли е добавка,шоб воно взбивалось ,сама назва за себе вже каже ,згодні?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 минут назад, allanek сказал:

гарної молочної пінки, підходить далеко не все молоко

Добавте вершків трохи і ситуація повинна помінятись

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

42 хвилини тому, Asot сказав:

Для взбивання е баріста називаеться,але там шоб ви розуміли е добавка,шоб воно взбивалось ,сама назва за себе вже каже ,згодні?

Ви нормальний? Нема слів. Я не питала про те, що мені зробити, щоб кава машина давала гарну молочну пінку. Мова була про те, що ваш вислів " молоко все однакове" - не працює , бо молочне меню кава машини реагує по-різному на молоко різних виробників. Все. Крапка.

41 хвилину тому, Asot сказав:

Добавте вершків трохи і ситуація повинна помінятись

В кава машину:pozor:?

Змінено користувачем allanek
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, allanek сказав:

Тоді чому моя кава машина про це не знає?

Бо в дискусії, пост з якої ви процитували, мова йшла про різні торгові марки одного виробника (завод в Іллінцях).🙂

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Очем спорите? Какая польза может быть от молока? Даже если оно и самое настоящее, парное, польза в чем?

Я понимаю, можно выпечку делать, в кофе добавлять, рецепты какие-то. Тут уж главное, что бы вреда небыло.

А еще вот это: при термообработке погибают полезные бактерии, или флора, или вещества. И ЧТО? Один будет пить по литру молока кипяченого каждый день, другой сырого молока, третий никакого не будет пить. Дайте ссылку на научную статью, где я могу ознакомиться с состоянием их организмов в зависимости от употребления молока.

  Развелось вокруг, то сыроедов, то веганов с вегетарианцами, хуже свидетелей иеговых.

 

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, outdoor24 сказав:

мова йшла про різні торгові марки одного виробника (завод в Іллінцях)

Та вже неважливо. Після відповіді про вершки та баристу.

  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...