MaxS Опубліковано: В п'ятницю в 09:31 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:31 28.05.2025 в 14:04, Миколайчик сказав: Ну що ж, хай буде срач занудства заради... що в таких лабораторіях можуть наміряти? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В п'ятницю в 09:36 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:36 28.05.2025 в 14:18, US7IGN сказав: Вже три роки як перейшов на польське і більше не граю в цю лотерею але я більше б довіряв нашим фермерам, ніж польським. Принаймні щодо зернових і олійних. Нашу продукцію без сюрвейора і справжніх лаб. аналізів там ніхто не прийме. А от у нас з імпортом так не заморочуються... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В п'ятницю в 09:46 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:46 9 хвилин тому, MaxS сказав: але я більше б довіряв нашим фермерам, ніж польським. Принаймні щодо зернових і олійних. Нашу продукцію без сюрвейора і справжніх лаб. аналізів там ніхто не прийме. А от у нас з імпортом так не заморочуються... Ви серйозно думаєте що в Польщі контроль над фермерами та харчами гірший ніж в Україні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 09:56 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:56 Очевидно, він мав на увазі, що до польсього товару в Україні так сильно не додовбуються (якщо взагалі додовбуються), як до українського в Польщі. А жиропереробні маргаринові заводи є тут і там. Про контроль контрабаса "дешевих і якісних" польських товарів бусіками то взагалі і мови немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 09:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:59 26 минут назад, MaxS сказал: занудства заради... що в таких лабораторіях можуть наміряти? Ну то реально занудство. Якщо реально цікаво, подивіться - там технологи щось мазали, дивились на структуру, дегустували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В п'ятницю в 10:04 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:04 5 хвилин тому, Миколайчик сказав: Очевидно, він мав на увазі, що до польсього товару в Україні так сильно не додовбуються (якщо взагалі додовбуються), як до українського в Польщі. А жиропереробні маргаринові заводи є тут і там. Про контроль контрабаса "дешевих і якісних" польських товарів бусіками то взагалі і мови немає. Я ніде не писав про контрабас. Я про сир та масло, які можна вільно купити наприклад в Лідл чи будь-якій мережі в Польщі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 10:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:17 12 минут назад, US7IGN сказал: Я ніде не писав про контрабас. Я про сир та масло, які можна вільно купити наприклад в Лідл чи будь-якій мережі в Польщі. То інший ринок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 10:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:59 1 година тому, MaxS сказав: занудства заради... що в таких лабораторіях можуть наміряти? Сидять студенти, яким наплювати на все. Так само,як і в більшості лабораторій в будь якій сфері. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В п'ятницю в 11:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:17 17 минут назад, МаТраС сказал: Сидять студенти, яким наплювати на все. Так само,як і в більшості лабораторій в будь якій сфері. Такие рейтинги обычно делают на заказ производителей) Кто проплатил - тот и победил) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В п'ятницю в 11:18 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:18 Тільки що, DimaF сказав: Такие рейтинги обычно делают на заказ производителей) Кто проплатил - тот и победил) Я не сумніваюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В п'ятницю в 12:31 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:31 (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: Ви серйозно думаєте що в Польщі контроль над фермерами та харчами гірший ніж в Україні? Я абсолютно точно знаю що нашу продукцію в країнах Європи перевіряють ретельніше ніж місцеву. Досвід і по будівельних матеріалах, і по аграрці. Змінено В п'ятницю в 12:33 користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 12:47 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:47 (змінено) 1 час назад, МаТраС сказал: Сидять студенти, яким наплювати на все. Так само,як і в більшості лабораторій в будь якій сфері. Ви ж навіть не подивились відео (а це скрін з відео). Навіщо тоді озвучувати свої фантазії хто там сидить і що робить? Змінено В п'ятницю в 12:57 користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В п'ятницю в 12:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:51 (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: Такие рейтинги обычно делают на заказ производителей) Кто проплатил - тот и победил) І ще один такий самий. Проплатили 10 компаній, а 2 не проплатили? Причому своєму ж конкуренту? Змінено В п'ятницю в 12:59 користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз