MaxS Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 28.05.2025 в 14:04, Миколайчик сказав: Ну що ж, хай буде срач занудства заради... що в таких лабораторіях можуть наміряти? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 28.05.2025 в 14:18, US7IGN сказав: Вже три роки як перейшов на польське і більше не граю в цю лотерею але я більше б довіряв нашим фермерам, ніж польським. Принаймні щодо зернових і олійних. Нашу продукцію без сюрвейора і справжніх лаб. аналізів там ніхто не прийме. А от у нас з імпортом так не заморочуються... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 9 хвилин тому, MaxS сказав: але я більше б довіряв нашим фермерам, ніж польським. Принаймні щодо зернових і олійних. Нашу продукцію без сюрвейора і справжніх лаб. аналізів там ніхто не прийме. А от у нас з імпортом так не заморочуються... Ви серйозно думаєте що в Польщі контроль над фермерами та харчами гірший ніж в Україні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня Очевидно, він мав на увазі, що до польсього товару в Україні так сильно не додовбуються (якщо взагалі додовбуються), як до українського в Польщі. А жиропереробні маргаринові заводи є тут і там. Про контроль контрабаса "дешевих і якісних" польських товарів бусіками то взагалі і мови немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 26 минут назад, MaxS сказал: занудства заради... що в таких лабораторіях можуть наміряти? Ну то реально занудство. Якщо реально цікаво, подивіться - там технологи щось мазали, дивились на структуру, дегустували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 5 хвилин тому, Миколайчик сказав: Очевидно, він мав на увазі, що до польсього товару в Україні так сильно не додовбуються (якщо взагалі додовбуються), як до українського в Польщі. А жиропереробні маргаринові заводи є тут і там. Про контроль контрабаса "дешевих і якісних" польських товарів бусіками то взагалі і мови немає. Я ніде не писав про контрабас. Я про сир та масло, які можна вільно купити наприклад в Лідл чи будь-якій мережі в Польщі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 12 минут назад, US7IGN сказал: Я ніде не писав про контрабас. Я про сир та масло, які можна вільно купити наприклад в Лідл чи будь-якій мережі в Польщі. То інший ринок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 1 година тому, MaxS сказав: занудства заради... що в таких лабораторіях можуть наміряти? Сидять студенти, яким наплювати на все. Так само,як і в більшості лабораторій в будь якій сфері. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 17 минут назад, МаТраС сказал: Сидять студенти, яким наплювати на все. Так само,як і в більшості лабораторій в будь якій сфері. Такие рейтинги обычно делают на заказ производителей) Кто проплатил - тот и победил) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня Тільки що, DimaF сказав: Такие рейтинги обычно делают на заказ производителей) Кто проплатил - тот и победил) Я не сумніваюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: Ви серйозно думаєте що в Польщі контроль над фермерами та харчами гірший ніж в Україні? Я абсолютно точно знаю що нашу продукцію в країнах Європи перевіряють ретельніше ніж місцеву. Досвід і по будівельних матеріалах, і по аграрці. Змінено 30 травня користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) 1 час назад, МаТраС сказал: Сидять студенти, яким наплювати на все. Так само,як і в більшості лабораторій в будь якій сфері. Ви ж навіть не подивились відео (а це скрін з відео). Навіщо тоді озвучувати свої фантазії хто там сидить і що робить? Змінено 30 травня користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: Такие рейтинги обычно делают на заказ производителей) Кто проплатил - тот и победил) І ще один такий самий. Проплатили 10 компаній, а 2 не проплатили? Причому своєму ж конкуренту? Змінено 30 травня користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: В середу в 06:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:33 (змінено) Тут свіжий рейтинг вершкового масла з ютуб каналу Сир назавжди підвезли Як бачимо, Яготинське вибилось з аутсайдерів у лідери, а от Біло - чомусь навпаки. Змінено В середу в 06:38 користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому В 11.06.2025 в 09:33, Миколайчик сказал: Як бачимо, Яготинське вибилось з аутсайдерів у лідери, а от Біло - чомусь навпаки. по факту яготинская сметана уже не пахнет молоком, а вот в тестах там где то выбиваются они в зависимости от проплаты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 16 часов назад, igorrius сказал: яготинская сметана уже не пахнет молоком И консистенция у неё как мел с водой. Давно перестал покупать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 17 часов назад, igorrius сказал: по факту яготинская сметана уже не пахнет молоком, а вот в тестах там где то выбиваются они в зависимости от проплаты Масло, там же тест масла ... До чого ж тут сметана ... ? А сметану купуйте 20% жирності. На каналі стверджують що таку сметану немає сенсу підробляти. Рейтинг нижче, якщо вже мова про сметану. Зі сметан мені особисто Просто Наше подобається, і молоком пахне. Молокія має гарну констистенцію, зате смак не такий молочний, я б навіть сказав післясмак трохи немолочний. З такої гарно соуси робити. Я б 100% дав перше місце сметані Просто Наше. Ну і Ферма тут на третьому місці, коли у тесті масла вона на останньому! Змінено 4 години тому користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Блаженний той, хто вірить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 минут назад, Миколайчик сказал: стверджують що таку сметану немає сенсу підробляти я вообще не понимаю, как так получается, что коров нет, а сметана и масло есть, из чего и как его делают- загадка Змінено 4 години тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 минут назад, Миколайчик сказал: А сметану купуйте 20% жирності. такую яготынскую и брали раньше, сейчас берем 30 процентную бориспольскую Змінено 4 години тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, igorrius сказав: как так получается, что коров нет, а сметана и масло есть ну да, де б ті корови на Борщагівці взялися. по селах ще є, і молоко збирають. і ферм теж ще є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, igorrius сказал: я вообще не понимаю, как так получается, что коров нет, а сметана и масло есть, из чего и как его делают- загадка По Хрещатику корови не ходять? Напевно дійсно корів в країні немає. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому судячи з рейтингів, таке враження, що ті виробники, які роблять гарне масло, бодяжать сметану - не вистачає молочного жиру вже на сметану. і навпаки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 45 минут назад, outdoor24 сказал: по селах ще є, і молоко збирають. і ферм теж ще є. еще есть , но совсем немного , навряд достаточно, чтоб произвести все эти продукты молочной промышленности и доставить на полки магазинов, приходится "бодяжить " . А может наоборот, начали бодяжить давно, поэтому потребность в молочных фермах отпала Змінено 3 години тому користувачем igorrius 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 46 хвилин тому, igorrius сказав: я вообще не понимаю, как так получается, что коров нет, а сметана и масло есть, из чего и как его делают- загадка Бо нормальні ферми поробили з великими інвестиціями. Подалі від житла, без коров'ячого лайна посеред вулиць. З.і. колись давно зупинялися а Альпах в фермерському гостьовому будинку. Будинок як будинок. Номерів на 5. Вранці лижі взяли, ввечері повернулися. Вдень там не сиділи. Тільки на п'ятий день дізнався що в цоколі штук 20 корів було, бо ворота до них були відчинені. Ні запаху,, ні бруду, ні розкиданого обладнання. Виглядають як з реклами Мілки. Змінено 3 години тому користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз