Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

качество продуктов питания

igorrius

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, DimaF сказал:

На*уй вам 50 кг. сахара??

Самогон гоните?

пчел подкармливаю

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 17.03.2025 в 16:42, igorrius сказал:

в атб масло по 124 , на оптовой базе по 87

www.atbmarket.com/product/maslo-180-g-agotinske-solodkoverskove-ekstra-825-folga

подсолнечное масло по акции 149 грн , на базе - по 120

www.atbmarket.com/product/olia-2l-majola-sonasnikova-rafinovana

вера тут не при чем, в магазине просто дороже

425675E1-FB0F-4D0F-ABF6-A8AB7F3E56B3.jpeg

7DD14A70-FC83-4D22-9DD1-30891E535B25.jpeg

Адрес подскажите 

Посилання на коментар

55 минут назад, Vitaliy67 сказал:

Адрес подскажите 

оптовая база на Марка Вовчка .

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

сахар из мешка вкуснее и растворяется в два раза быстрее , чем  пофасованный по пакетам магазинный 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

працював колись в одній мережі азс, то там так само багети завозили. на день вперед дата. нормальна практика) ну ті хочаб логістику просто перекривали цим днем))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

працював колись в одній мережі азс, то там так само багети завозили. на день вперед дата. нормальна практика) ну ті хочаб логістику просто перекривали цим днем))

може вам ще косметику та бьюті індустрію заборонити щоб баби щодо віку не найобували? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Почитав цей милий срач щодо ГОСТ і ДСТУ - що краще, як було і т.д. Народ, ви що, справді вважаєте, що якість продукції залежить віж ГОСТ або ДСТУ, та нехай хоч і від EAN? І ще, зараз якість ковбаси і сирів у простому кіоску біля будинку така, так само як і різноманіття... не знаю, як хто, а я навіть не знав про існування таких продуктів за совка. Так, більшість імпорт, але є і наші продукти, які не поступаються якістю. А лайно можна знайти завжди також, бо завжди є попит. Люди, не купуйте лайна, купіть трохи менше, але трохи дорожче, бо користь від дешевих продуктів сумнівна, а ось на здоровя (яке як відомо не купиш) вони можуть зіпсувати. І ходіть на базари, купуйте свіжі непероблені продукти і зелень. Якщо не можете дозволити собі нормальної ковбаси, то купіть краще свіже мясо і щось приготуйте. Не можете купити нормальний сир, купіть творог - він значно дешевший, значно дешевший за найгірший сир, зате значно смачніший. Так, спочатку потрібно знайти нормального постачальника, зате матимете стабільну якість.

По сирним продуктам і ковбасі рекомендую канал на ютуб "сир назавжди", там проводить тести спеціаліст час від часу. Якщо що, то не я :)

Змінено користувачем Миколайчик
  • Лайк 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Миколайчик сказал:

купіть творог - він значно дешевший, значно дешевший за найгірший сир, зате значно смачніший.

Якесь дивне твердження. Як порівняння червоного з м'яким. Якщо що, то я регулярно вживаю й те й те і мені в голову не прийде сказати, що кисломолочний сир смачніше за твердий. Це якась дичина. Зі свого боку дам пораду купувати крафтові сири. Часто-густо вони якісніше, смачніше і в цілому не дорожче сирів від великіх виробників.

Посилання на коментар

Ось таке я дав дивне і не зовсім некоректне твердження. Напевно прийшло в голову тому, що сир з творога роблять. Тобто з точки поживної цінності вони таки близько, а з точки зору смаку звісно що різні. Але я вважаю, що порівнювати можна. Думаю, якщо уважніше все прочитати, то можна ще до чогось доколупатись. 

Посилання на коментар

Обожнюю сирну нарізку (зазвичай беру 2-3 види твердого сиру + 3-4 палочки сулугуні) з білим сухим вином, але чомусь жодного разу не здогадався замінити нарізку кисломолочним сиром або скажемо молоком. Звичайно твердий сир так само робиться з молока як і кисломолочний сир, але чомусь досі я не додумався вживати молоко з вином. Хоча вам я зрозуміло не забороняю робити будь-який сміливий вибір.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Vikctor сказал:

я не додумався вживати молоко з вином

Попробуйте с манной кашей!))

Тут как бы посыл Миколайчик-а понятен, что получить питательную ценность от сыра, можно есть и творог)

Про вино понятно нет и речи))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Я там ще м ясо і ковбасу порівнював. Так що, Вікторе, не зупиняйтесь!)

До речі,  про фальшивий творог. Завжди дивувався як творог може мати ціну 80-90 грн за кг. Виявляється, це таки підробка, ще й шкідлива до того ж! Але, як стверджує автор каналу "сир назавжди", з Харкова щодня виїзджають фури з цим "творогом" для виробництва вареників та інших "сировмісних" виробів. Попадає він також і на полиці супермаркетів. Раджу глянути. 

Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Тут как бы посыл Миколайчик-а понятен, что получить питательную ценность от сыра, можно есть и творог)

Я ж не знав що це під вино треба ...

Посилання на коментар

2 часа назад, DimaF сказал:

Можна й протейновим коктейлем замінити чи навіть комбікормом.) Але навіщо то порівнювати? Вино теж можна кон'яком замінити - і те й те з винограду, але продукти геть різні.

2 часа назад, Миколайчик сказал:

Я там ще м ясо і ковбасу порівнював. Так що, Вікторе, не зупиняйтесь!)

Проти цього порівняння нічого не маю, бо завди дивувався навіщо хтось обирає ковбасу, якщо за ти самі гроші можно придбати м'ясо і не вживати купу непотрібних добавок.

Посилання на коментар

6 часов назад, Vikctor сказал:

... з білим сухим вином,

6 часов назад, Vikctor сказал:

не здогадався замінити нарізку кисломолочним сиром

Спробуйте канапки з сирною "замазкою".

Свіжий сир (той, що тварог) трохи поперчити, посолити, додати свіжу різану пертушку (багато).

Можливі варіанти : додати часнику, замість перцю - коріандр, ... 

Додати ложку-дві майонезу (в мене саморобний), для пластичності.

Перем'яти, і в холодильник.

На сковороді підсмажити шматочки батону, хлібців, тощо ... як зазвичай на канапки.
Намазати.

Чудово пасує до білих вин.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Справа ще в тому, що регулярне споживання твердих сирів деяким типам організмів або взагалі протипоказано,

або швидко спричиняє до виникненння подагри.

Тому можна вживати безпечні страви, але наближені за смаком.   

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 часов назад, АлександрБ. сказал:

Спробуйте канапки з сирною "замазкою".

Сейчас большой выбор крем-сыров, в т.ч. с зеленью, паприкой и пр.

Почти всегда в холодильнике лежит)

Посилання на коментар

11 часов назад, Vikctor сказал:

Проти цього порівняння нічого не маю, бо завди дивувався навіщо хтось обирає ковбасу, якщо за ти самі гроші можно придбати м'ясо і не вживати купу непотрібних добавок.

Та що тут скажеш, вино вирішує все. Червоне можна і з м ясом, і з ковбасою як не як.

Посилання на коментар

В 12.05.2025 в 11:28, Миколайчик сказал:

Люди, не купуйте лайна, купіть трохи менше, але трохи дорожче, бо користь від дешевих продуктів сумнівна

а что мешает продавать г подороже ?  цена не является гарантией качества

Посилання на коментар

1 час назад, igorrius сказал:

Не переживайте так, ваш  священный грааль на Марка Вовчка пока не сносят))

Посилання на коментар

1 час назад, igorrius сказал:

Гівно має бути дешевим за визначенням, інакше його не куплять. Та й конкуренцію між різним гівном ніхто не відміняв. Але це не про вино :)  Вино інша справа. З дорогим вином і спиртними напоями, наприклад, можуть бути варіанти ... Недавно купив пляшечку червоного зіндафеля не з найдешевших, а у нього спиртовий такий післясмак. А раніше ж був "нектар" просто. Так і не допив. І щось мене  тепер сумніви гризуть - чи то урожай винограду був не той, чи то якість виробництва пляшки і етикетки в Одесі досягла найвищого рівня ... 

Посилання на коментар

1 час назад, Миколайчик сказал:

пляшечку червоного зіндафеля

Зінфандель. Або синонім - Прімітіво в Італії. Може накопичувати занадто багато цукрів, тому вино може бути спиртуозним.

Змінено користувачем yurriy
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...