ishehov Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня У мене також абсолютно протилежний досвід. Звичайний прайс, звичайні строки. Топка у використанні рік - жодних претензій. А, болтік, що ручку тримає, треба підкручувати іноді або посадити на локтайт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ishehov Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня І виробник є тут на форумі та відповідає. Принаймні, відповідав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 7 часов назад, ishehov сказал: І виробник є тут на форумі та відповідає. Принаймні, відповідав Ага, коли я не купив в них топку, а купив французьку чавунну, він сказав що я купив ведро. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 20 часов назад, ЯД сказал: Вот думал про установку камина, приглянулась топка Гаврилов. Посоветовали установщика. При первом же упоминании фирмы Гаврилов - работать не хотят, и "пошли они в пень" (хотя у них есть пара моделей в продаже) Окей. Нашел через других знакомых другого установщика. Упомянул Гаврилов - ответ тот же. Нашел еще одного. +- та же тема, работу сделает, но по х2 прайсу. У всех +- одна и та же причина. После покупки топки любые проблемы - на плечах установщиков, достучаться до производителя нерелально, и если что пойдет не так - будут мои проблемы. Двое из трех при этом советовали дефро вместо Гаврилов. Но по ним я видел всего пару сообщений, хоть и позитивных. Стоит ли на дефро целится? И это реально с Гаврилов такая беда? Дефро и Гаврилов, как по мне, топки одного качества, цены. Так что выбирайте что вам подходит по размерам, внешнему виду, наличию и пр. Когда я выбирал себе то гавриловскую надо было ждать месяца 2-3 поэтому я взял дефро, которая была в наличии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) Добрий вечір, в мене дефро стоїть з 21 року, нарікань на роботу немає взагалі. Купляли в магазині Б 52 на Братиславській, там нам і порекомендували хлопців які встановили і розвели по другому поверху воздуховоди. Єдине що не продумано, то це ручка,вона гріється Змінено 20 січня користувачем Дашуля 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня У меня две топки Гаврилова. Установили, проблем при установке нет, но достучатся до них... Тут с обвязкой водяной были вопросы, спросил совета, ответа не дождался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Я писав питання на пошту: office@gavrylivsons.ua Відповідали одразу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня (змінено) В 17.01.2025 в 01:44, ЯД сказал: Вот думал про установку камина, приглянулась топка Гаврилов. Посоветовали установщика. При первом же упоминании фирмы Гаврилов - работать не хотят, и "пошли они в пень" (хотя у них есть пара моделей в продаже) Окей. Нашел через других знакомых другого установщика. Упомянул Гаврилов - ответ тот же. Нашел еще одного. +- та же тема, работу сделает, но по х2 прайсу. У всех +- одна и та же причина. После покупки топки любые проблемы - на плечах установщиков, достучаться до производителя нерелально, и если что пойдет не так - будут мои проблемы. Двое из трех при этом советовали дефро вместо Гаврилов. Но по ним я видел всего пару сообщений, хоть и позитивных. Стоит ли на дефро целится? И это реально с Гаврилов такая беда? може шо змінилося в якості за 3-4 роки але коли собі обирав то в рівному прайсі в гаврілова якость була навіть дилетанту візуально краще (банально товщина металу, якість підгонки та відсутність зварки там де її не треба) ніж поляки в ціні (трошки краще ніж краткі і прям на голову краще ніж хітце). Може вони не хочуть її ставити бо вона важче?) бо моя по документам значно важче за краткі в такому-ж розмірі. Коли собі обирав то менеджер порадив саме гаврілова в бюджеті, але порадила поїхати в магаз де поруч стоять гаврілов, краткі та хітце щоб зробити вибір самому (буча поворт на горенку, але здається розбомбили). Але може за 4 роки якість просіла або в поляків стала краща. По супорту, звертався один раз лише і то питання було не супорту а апгрейду, досить внятно все пояснили. Змінено 31 січня користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 31 січня Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 1 годину тому, standov сказав: може шо змінилося в якості за 3-4 роки але коли собі обирав то в рівному прайсі в гаврілова якость була навіть дилетанту візуально краще (банально товщина металу, якість підгонки та відсутність зварки там де її не треба) ніж поляки в ціні (трошки краще ніж краткі і прям на голову краще ніж хітце). Може вони не хочуть її ставити бо вона важче?) бо моя по документам значно важче за краткі в такому-ж розмірі. Коли собі обирав то менеджер порадив саме гаврілова в бюджеті, але порадила поїхати в магаз де поруч стоять гаврілов, краткі та хітце щоб зробити вибір самому (буча поворт на горенку, але здається розбомбили). Але може за 4 роки якість просіла або в поляків стала краща. По супорту, звертався один раз лише і то питання було не супорту а апгрейду, досить внятно все пояснили. Ну я смотрел дефро, они достаточно хорошо сделаны (по крайней мере внешне) Ну я заказал с офф сайта Гаврилов. Правда отреагировали они где-то через неделю. Говорят много спама, и найти там реальные заказы может быть тяжело. К концу следующей недели обещают уже доставить в дом) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 7 минут назад, ЯД сказал: они достаточно хорошо сделаны (по крайней мере внешне) воно все наче як зроблено непогано, але як починаєш дивитися поруч то легше помічати відмінності. Мені наприклад абсолютним стопом стало в хітце топка варена майже з кожного боку, тобто тупо все зібрано з листів зварених між собою. Я дуже упереджено ставлюся до сварки там де воно буде активно нагріватися-відпускатися, є відчуття що шов може лопнути через різні к-ти ризширення, в гаврилівській топці було багато гнутих деталей, тобто там де можна не варити а зігнути вони згібають (як мінімум в моїй моделі). на мій дилетантський погляд це значно краще рішення. ну і плюс в це важко повірити але в мене склалося враження що товщина металла в гаврилових чи не в 2 рази більше за хітце. В кратке все вже більше до гаврілових, але вони були тоді і дорожче і все одно якось троошечки здалося простіше. Стосовно дефро сказати нема чого, бо тоді в мене не було цієї контори в варіантах (бюджет/розмір). про контакти, мені здається з дзвонив ) але то не точно, по суті це було питання чи можна переробити двері під подвійне скло, сказали що можуть але треба щоб я їх зняв та їм відправив ) вирішив що то занадто муторно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого В 24.06.2023 в 09:16, ЯД сказал: Апдейты За этот месяц сделали разводку воды, канализации, трубы ТП, сейчас сохнет стяжка. Огромное спасибо Сергею 31 и его команде за отличную работу. Тот момент, когда можно спокойно работать и не волноваться, чтобы в доме все сделали правильно. Очень рад, что работаю с Вами! Немного фоток Яку трубу обрали для теплого полу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 3 години тому, Taisiya сказав: Яку трубу обрали для теплого полу? Так не помню, посмотрю по записям. Или может @Сергей 31 , не помните, какие трубы были? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого Сегодня поставили первые панельки. Правая крайняя близковато, но с 11 утра по идее там тени уже не должно быть. Посмотрим Ну и без приключений не вышло. Для защиты панелей купил бокс ТОМПЗ. И вот закручиваю клемму с минусом выключателя и винт ломается.. при этом клемма затянута, вытянуть провод не получилось. Пока оставил так, но надо будет поменять 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 4 години тому, Taisiya сказав: Яку трубу обрали для теплого полу? Знайшов. Rehau Rautherm s 17 Змінено 2 лютого користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 13 минут назад, ЯД сказал: Знайшов. Rehau Rautherm s 17 Не-а, у Вас Heat-PEX 16х2,0 - 1250 м/п. Рехау по проэкту пола, програмка у меня от рехау. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 16 минут назад, Сергей 31 сказал: Не-а, у Вас Heat-PEX 16х2,0 - 1250 м/п. Рехау по проэкту пола, програмка у меня от рехау. Сергей,а Ви какую трубу посоветуете?Какую за последние 1-2года чаще всего использовали,заказывали ваши клиенты? Змінено 2 лютого користувачем Taisiya Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) Только что, Taisiya сказал: Сергей,а Ви какую трубу посоветуете? Любой, PEX-а Только что, Taisiya сказал: Какую за последние 1-2года чаще всего использовали? Рехау и Heat-PEX Змінено 2 лютого користувачем Сергей 31 кккккк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого Воно працює ) 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого В итоге так, 21 панель по 590Вт, 40° наклон и 190°азимут (если верить компасу на мобилке) 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 54 минуты назад, ЯД сказал: В итоге так, 21 панель по 590Вт, 40° наклон и 190°азимут (если верить компасу на мобилке) деревья похоже прийдется пересаживать, или это карлики которые подразумевают стрижку ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 3 хвилини тому, mib сказав: деревья похоже прийдется пересаживать, или это карлики которые подразумевают стрижку ? Это 2 ореха. От дальнего зимой есть немного тени веток, от ближнего нет. Летом пока что нет тени. Пересадить их не реально, им больше десятка лет точно. Я думаю их с самого начала контролировали. Буду подрезать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого Интересно, что я их оставил, чтобы летом орех закрывал окна от солнца, как маркизы. Но летом их тень попадает от силы на пол окна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 1 минуту назад, ЯД сказал: Это 2 ореха. От дальнего зимой есть немного тени веток, от ближнего нет. Летом пока что нет тени. Пересадить их не реально, им больше десятка лет точно. Я думаю их с самого начала контролировали. Буду подрезать. ууу орехи как по мне контролю не поддаются или резать раз в неделю, у меня возле родителей квартиры выросли в 5 этажей я с третьего этажа орехи в детстве рвал и они как то как стрела сидели сидели потом бах и выросли за каких то 5-7 лет, такая же история у них на даче, они посадили орешек сейчас эта дура выше дома ну и под ним ничего толком не растет, я бы подумал 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого Тільки що, mib сказав: ууу орехи как по мне контролю не поддаются или резать раз в неделю, у меня возле родителей квартиры выросли в 5 этажей я с третьего этажа орехи в детстве рвал и они как то как стрела сидели сидели потом бах и выросли за каких то 5-7 лет, такая же история у них на даче, они посадили орешек сейчас эта дура выше дома ну и под ним ничего толком не растет, я бы подумал У этих ствол с самом низу срезан, а потом ещё раз. Типа не давали пустить центральный. Если не получится контролировать - срезать всегда успею) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 1 минуту назад, ЯД сказал: У этих ствол с самом низу срезан, а потом ещё раз. Типа не давали пустить центральный. Если не получится контролировать - срезать всегда успею) это да но я по фото подумал что еще есть шанс пересадить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз