ЯД Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Все никак не мог найти людей на покраску (за вменяемые деньги) и решил покрасить самому. Изначально думал валиком. Но вспомнил, что где то был у меня "выграшный" краскопульт, китайский блек енд Декер. Решил испробовать на покраске мансардного этажа. В результате есть нюансы, но не заметные, если не знать) Мобилка вообще не может нормально цвет споймать. Это "теплый белый" с очень лёгким оттенком зеленого) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 40 минут назад, ЯД сказал: краскопульт, китайский блек енд Декер. Решил испробовать на покраске мансардного этажа. Краскопультом можна нанести тільки перший слой, а фінішний все одно треба робити валиком та кистью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, lastandr сказав: Краскопультом можна нанести тільки перший слой, а фінішний все одно треба робити валиком та кистью. Ну не знаю, поверхность получилась ровная и равномерная. 2 слоя все перекрыло, третий добавил потому, что куча краски) (взял по среднему расходу с описания, а получилось по минимуму) Я по ней валиком точно не буду катать Змінено 10 годин тому користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 38 минут назад, ЯД сказал: по ней валиком точно не буду катать 39 минут назад, ЯД сказал: по ней валиком точно не буду катать Ну, головне, шо вам все подобається... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз